בסבכי הבירוקרטיה

בסבכי הבירוקרטיה

זה המצב כרגע, אנחנו בשלב אסוף המסמכים, האמת היא שזה לא כל כך נורא, בדיקות דם, פגישה עם המשטרה, ועוד דברים קטנים, לפנינו הפגישה עם הפסיכולוג, יש למישהו כאן טיפים בעניין? יש דברים שכדאי לדעת לפני? שנינו מאוד בטוחים בעצמנו ויודעים שזה יהיה בסדר אבל משום מה יש חשש שמתגנב, אולי נשמע פסיכים? אולי יגלו שאנחנו לא ממש נורמאלים?
טוב אנחנו לא באמת חושבים ככה על עצמנו אבל אתם יודעים,מחשבות. ארז

נורמאלי?!../images/Emo3.gif מישהו מכיר דבר כזה????

מזמן הגעתי למסקנה שלרובנו יש שריטה קלה איפוא שהוא.............. מעניין למה??????????? ואחרי ההומור, למרות שאכן אני חושבת שיש משהו בדברי.......... תהיו מה שאתם!!!!!!!! בהצלחה........

מירבי*

New member
אתם נורמאלים, האמינו לי../images/Emo24.gif

אני ממש לא מודאגת בעניין שלכם...אין לי ספק שתעברו בהצלחה את האבחונים. אגב, האבחונים הם לא למסוגלות הורית אלא בוחנים את היכולת שלכם להתמודד עם התהליך המורכב. אני מצרפת את הארוח עם הפסיכולוג יניב כץ ואת המאמר שכתב הפסיכולוג ד"ר רון גאגין בנושא האבחונים הפסיכולוגים. האבחונים הפסיכולוגים האבחונים הפסיכולוגים-המשך הארוח של הפסיכולוג

לזוג המתעניין שלום !

מזל טוב !!!!!!!! הגעתם לשלב שכולנו עברנו.....כולנו לפני האיבחון חשבנו שאולי "יגלו" עלינו משהו שלא ידענו....:))))) גם פונדקאיות ( כמוני ) וגם הורים ( כמוכם) חוששים לפני ה"איבחון" הזה.. אז תהיו בטוחים בעצמכם , לכו על זה הכי טבעי שיש...כי אין מה להתכונן לדבר הזה . מה שיגידו לכם אחרי האבחון זה קצת תכונות שלכם שאולי ידעתם שקיימות ואולי לא...אולי על נטיות להתנהגות כזו או אחרת ...שבעצם לא חייבת להופיע....ולפעמים האבחון הזה בכלל לא "קולע" ...אבל זה משהו שצריך לעשות.... אז בהצלחה סיגל

בנדה1

New member
כל כך מוכר, כולנו עברנו זאת

זה מצב מאוד לא סימפטי כשמשהו צריך להעריך את יכולתנו לעבור את התהליך על סמך פגישה של כמה שעות. אנחנו מכירים את עצמנו הכי טוב ופתאום גורם אחר צריך לחוות עלינו דעה. אני נזכרת בחששות שלנו פחדתי שאם אשב רחוקה מבנדו או עם רגליים מסוקלות כנגדו הוא יחשוב שהקשר בנינו לא יציב, או שאם אני אראה ערפד בתמונות (ורואים ערפד) אז יחשבו שאני דיכאונית וכו'. אבל זה עבר ועבר טוב וביחס למתחים שעוד מצפים לכם זה רק טיפה בים... ב הצ ל ח ה.

למעלה