בסבך הבירוקרטיה

נעמי 17

New member
בסבך הבירוקרטיה

סתם כי הפורום הזה הוא מקום לקיטורים נוראיים על תחלואים אני רוצה לשתף אתכן בבעיה כרונית נוספת שלי ובבירוקרטיה האין סופית של מכבי! הפעם מככבות השיניים האם גם לכן יש בעיות קשות בחניכיים ושיניים על הפנים? אחת התאוריות שלי שהנושא הנ"ל מחמיר עקב ההורמונים? למישהוא יש את התופעה הזו? בכל מקרה אני לקוחה מצויינת של המרפאה, קרוב לשנתיים אני מתייצבת פעם בשבוע ולעיתים פעמיים בשבוע אצל רופאי השיניים של המרפאה ואצל רופאת החניכיים היקרה..אם שואלים אותי אם אני עושה פעילות גופנית אז כן, פעם בשבוע במרפאת השיניים. זה ממש חוג קבוע.. בכל אופן אחרי 15 אלף שח שהורדתי שם, ניגשתי לפקידה לסדר את החשבון ביוזמתי כבר בשבוע שעבר אך קיבלתי תשובה שהרופא צריך לראות אותי בכדי לתת הצעת מחיר נוספת < עוד שתי שיניים נשברו. השבוע ניגשתי אל אותה אחת אחרי טיפול שורש ושאלתי אם החשבון מוכן - ומה היא עונה? לא, אבל תשלמי על היום וכבר נעשה לך חשבון.... עניתי כי אני רוצה לראות את החשבון הכולל אך אחרי הרדמה אני מרגישה לא טוב וחייבת לשכב.אני חייבת לחלק את הסכומים בצורה הגיונית לאורך שנתיים אחרת אין על מה לדבר. היא לא שיחררה אותי ובתאנות של עוד רגע, עוד רגע את לא יכולה ללכת.. בסוף התחלתי לצרוח!!!! שאי אפשר להחזיק אותי ככה, אני הולכת לשכב יש לי סחרחורת ושיתקשרו להסדיר את החשבון. החצופה עוד התייצבה לפני הדלת להחזיר אותי לדלפק- בכדי שאשלם או לחילופין הציעה שאחזור שוב בערב... פשוט יצאתי. החוצפנית אפילו לא היתה מוכנה לתת לי את התיק בכדי שאגש למנהלת המרפאה. כמובן שמנהלת המרפאה התקשרה להתנצל, ואמרה שהיא מבינה את " מצבי" ושאגיע בשבוע הבא כרגיל והחשבון יהיה מוכן.. לכן בנות אגלה לכן את הסוד הגדול של מכבי , איך מפצחים את סבך הבירוקרטיה? בצרחות

זואילי

New member
יכול להיות שזה קשור לעניין סידן??

ז"א הדיכוי הארוך שמשפיע על צפיפות העצם ובריחת הסידן גורם לבעיות השיניים? האמת, נשמע לי די הגיוני. וגם צרחות נשמע הגיוני לגמרי.
לקופות החולים!

שינויים הורמונאלים פוגעים בשיניים

ובחניכיים וגם בנושא הזה,את ממש לא לבד
מזדהה עם נושא הצרחות

למעלה