בנתיים מסתמן,

העניין הוא

שאתה לא תופס את העיוות במה שאתה אומר. אתה מסכים לעובדה שיהיה טרור כדי שיכרו במדינה פלסיטינית,כי לולא הטרור לא היינו שמים עליהם. למה אף מדינה אחרת בעולם לא מכירה במדינה פלסטינית??. למה? אני לא מסכימה עם הדרך הזו..שטרור קונה מדינה או שטח או כל דבר אחר! מי שעושה טרור יאכל אותה וידע לקיים מו"מ בדרך שכל העולם עושה אותה! ולא כ"כ אפכת לי איך הם תופסים את זה?!!? שיתספו את זה כ מתקיפים. למי אכפת?

מדינה כזאת לא קיימת כיום.

כך שאין מה להכיר, אבל כל העולם מכיר בעם הפלסטיני. ותלמד היסטוריה- זה הדרך שכל העולם קיים ומקיים משא ומתן....

די לדבר אליי בלשון זכר

וחוצמזה..הגיע הזמן לשנות את הדרך המעוותת הזו... אם כל העולם מכיר בעם הפלסטיני למה רק אנחנו תמיד באים לעזרתם.? נותנים להם רובים-כדי להילחם בנו. מזרימים להם כספרים-כדי שילחמו בנו.. חוטפים לנו חיל- כדי לסחוט אותנו ואנחנו צריכים להתפשר בשבילם.. אם העולם מכיר בעם הפלסטיני הגיע הזמן שיראה זאת במעשים!

סבבה,

או שתעזבי אותם, מה שאומר שאומר לאפשר להם להקים מדינה, או שתאמצי אותם, מה שאומר שתהפכי אותם לאזרחי ישראל שווי זכויות ליהודים. אבל את לא יכולה לעשות חצי חצי. ישראל מונעת מהם להקים תשתיות לעצמם, בשביל להשאיר לעצמה שליטה מסויימת על המצב, והרצון הזה רק פוגע בנו בסוף.

שמע,

אני לא יודעת במה ישראל מונעת מהערבים להקים לעצמם מדינה..אבל זה לא רק הצד של ישראל הם גם לא מוכנים להתפשר,הם מבקשים את הארץ שלנו.. אני אומרת שילכו ל7 מדינות האיסלאםש להם ויקימו לעצמם מדינה. למה זה חייב להתקשר אלינו?? ולמה אנחנו צריכים לעשות את זה...? כמו שאמרתי ..שהעולם שכ"כ מכיר בעם הפלסטיני יעזור להם להקים מדינה.

מי אמר שאני מסכים?

אני אומר שאת טועה - את טוענת שהסיבה היחידה שישראל לא העניקה לפלסטינים מדינה הייתה בזכות הטרור, כאשר הטרור הוא בעצם תוצאה של העובדה שישראל מעולם לא ניסתה להגיע למו"מ רציני על דרישות הפלסטינים, וזו הייתה הדרך היחידה להגיע לדעת הקהל הישראלית (כמו, אגב, המחתרות היהודיות ובריטניה). נכון, טרור הוא פשע, ואני לא מוצא מקום להצדיק אותו, אבל אי-צדק לא משנה את ההיסטוריה ואת אחריותה של ישראל כמדינה שסירבה למו"מ ולשלום וספגה אבידות בתמורה לאיוולת (מלחמת יום כיפור היא דוגמה דומה). למה אף מדינה אחרת בעולם לא מכירה במדינה פלסטינית? כי אין להם מדינה, אני מניח. אבל ההכרה בזכות הפלסטינית הלאומית וברש"פ כמייצגת שלה היא כה רווחת עד כדי כך שישראל הייתה ככל הנראה אחת הדמוקרטיות המערביות האחרונות לעשות את זה (וגם זה באופן חלקי). לפלסטינים יש נציגות או"ם, שגרירויות, אפילו משלחת אולימפית. כך שההכרה של הרש"פ כיישות מדינית היא כמעט מוחלטת.

חייל אמיץ קופר ?

אולי חייל טיפש קופר ? בלי טרור אולי כבר היתה להם מדינה. הבעיה שהם לא רוצים מדינה. המטרה שלהם זה רק חיסול מדינת ישראל.

רוני13

New member
חחח...

זה מאוד מצחיק כי כבר מישהו חזה את זה בפורום-הם מבקשים מחבלים תמורת רק מידע על החייל. איפה הבקשת רגיעה המתוכננת? זה בא אחרי שיחרור המחבלים או לפני?

תן עוד תרוצים להפוך טרור ללגיטימי

iRoNBaLLz

New member
בטח רגיעה דו צדדית. תמורת החייל

החטוף ישוחררו מאות ואפילו אלפי אסירים ביטוחוניים.. שמענו על ההודנות שלהם.. חוץ מזה, שבשביל לבקש רגיעה דו צדדית לא צריך לחטוף חייל. זאת סחטנות מה שהם עושים, ואני לא חושב שיש ממש עם מי לדבר. כשההנהגה חוטפת חייל בשביל שנשים לב אלייהם... זה לא ממש לדבר עם מישהו.. הם יודעים שאם הם יהרגו את החייל צה"ל יכנס לעזה ויפעל בצורה נרחבת מאוד... ואם לא יהרגו יוכלו לשחרר המון מחבלים כלואים.

סלוניק

New member
נו באמת.

מה, אתה טוען שהם ימציאו תנאים מרחיקי לכת ברגע האחרון כדי להמנע מהחזרת החייל לאחר שמסכמים על החזרה בעבור רגיעה? תהיה רציני.

הם אמרו שאם ישחררו אסירים

הם רק יגידו מידע על החייל לא ישחררו אותו.. אז אין מה לדבר איתם

שמולק

New member
עכשיו אתה רואה על מה אני מדבר

שהשמאל הוזה. עד כמה צריך להיות תמים בשביל להאמין להם פעם אחר פעם

למעלה