בנתיים לא נראה לי.

בנתיים לא נראה לי.

לטעמי עדיין לא התגבשה כאן קבוצה וירטואלית משמעותית. יש איזה 7-8 'קבועים', מלא קוראים סמויים, עוד כמה מציצנים או בעלי עניין זה או אחר, וכמה שקופצים לבקר ונעלמים בתהום הנשיה של האינטרנט. חוץ מזה אף פעם לא השתתפתי במפגש פורום. יש משהו מאד נח באנונמיות. חוץ מזה, מסקרן אותי - מה המניע שלך למפגש כזה?

ד קובי

New member
יש פתח לתקוה בשבילך

גם 7 או 8 איש זה מבורך אני פועל להעלאת המודעות ומנסה בכל כוחי להביא לכאן עוד ועוד אנשים כמה שאני רק יכול. למה מפגש? בכדי להכיר לשוחח לשמוע דיעות וכדומה... אני מארגן מפגשי פורומים בכל הפורומים אותם אני מנהל כאן בתפוז. לכל פורום הייחוד שלו ואנשים נהנו מהמפגשים... אם את לא מרגישה בנוח עם זה את לא חייבת. מה גם שרק שאלתי לדעתכם

זריחה 2

New member
אני

כותבת בעוד פורומים..ושם,הבנתי כי עדיף להשאר אנונימית..שם,הקסם הווירטואלי פג לאחר המפגשים..(ואולי לא הבנתי נכון..) פה,לדעתי זה אחרת,פה לכולנו אותה הבעיה,.. פה,זה יכול להיות אחרת... יודע מה קובי?
זורמת....מוכנה ומזומנה..

סמסרה1

New member
בזכות הנהלת הפורום החדשה הפורום חי

כל הכבוד! בשנים עברו, כשאני עברתי תקופות קשות ביותר עם הבן שלי ,הפורום הזה היה מת ולא היה לי כאן עם מי לדבר כמעט ,ועתה הוא ממש חי קיים ונושם ותוסס. ויש עם מי לדבר. לגבי מפגש, זה נחמד אך אצלי, למשל, אין מצב שאוכל להביא את הבן למפגש, כי יש מצב מוזר, אנו בכלל לא מדברים על המחלה. מוזר, נכון?!? הדבר היחידי הקשור במחלה שאנו מדברים זה "מחר יש זריקה" או "מחר יש מיפגש" ותו לא.

לולי90

New member
לסמסרה

אם הבנתי נכון-הבן שלך חולה-נכון? אבל הפורום הזה הוא למשפחות-לכן לדעתי את לא צריכה להביא את הבן והוא גם לא צריך לדעת שאת הולכת כמו שאני אפילו לא חשבתי להביא את הבת שלי-המפגש הוא בשבילך ורק בשבילך-לדבר לחלוק להתמך ...

סמסרה המיפגש הוא ללא הילדים או בני

הזוג או האחים החולים המיפגש הוא בינינו אנחכנו שמיתמודדים עם המיתמודדים עצמם( החולים )

למעלה