בנק לאומי - הפרק השלישי

דן צ

New member
בנק לאומי - הפרק השלישי

אז סליחה שאני מטרטר אותכם בעיניניי הפרטיים אבל זה מכה שכואבת לכולנו באשר אנו נמצאים. קודם כל שימו לב!!! כל מי שחשקה נפשו להגיע לבנק לאומי סניף בית שמש ביום שישי עלול הדבר לעלות בבריאותו אם לא בחייו, המון קהל וערב רב צובאים על פתח הבנק כדי לקבל שירות מהפקידים הנחמדים, האמת בהתחלה חשבתי שמחלקים שם דולרים לכל דורש ללא רישום או התנייה , ממש כך .אבל מהר מאוד התבדתי וראיתי כי כולם שששים לבנק כדי לשלם עמלות כבדות מנשוא, וכך היה , הגיעה העת להעביר כספים לטובת שכירות הבית , אמרתי "בנק לאומי , זהו המקום הכי טוב לכך, נכנס לסניף ותוך דקה נבצע את העברת הכסף לבעל הבית", תוך דקה??? הצחקתם אותי, המתנתי יותר מחצי שעה בתור והגעתי לפקידה כאשר בריאותיי יש את טיפות האויר האחרונות שלי [ממש כמו סיפורי הגבורה של טייסי הקרב שנחתו בטיפות הדלק האחרונות לאחר קרב אוויר מדהים] בקיצור ביקשתי מהפקידה החייכנית לבצע את ההעברה ולהפתעתי מסרה לי הפקידה כי הפעולה הנוכחית תעלה לי בעמלה של 46 שקל ישראלי חדש, די!!! אני לא יכול יותר, במה פשעתי?? במה חטאתי?? שאם כן אני אצום ביום כיפור ואומר סליחות ואתקע בשופר לרחמיי הבנק. הרי רק עכעשיו גזלתם מחשבוני יותר מחמישים שקל על לא עוול בחשבוני, רק עכשיו חשקתם אותי כיאות , אז למה להמשיך? למה להתעמר בי? וההמשך: הסברתי לפקידה כי הגעתי ממש בטעות לבנק ותבטל את בקשתי המוזרה והלא הגיונית בכלל , עדיף שאשלח לו צ´ק בדואר וזה יעלה לי במחיר של בול דואר נקוב , עדיף כך. ולובה??? אפילו לא הבחינה בקיומי באותו הרגע, היא היתה עסוקה בלגייס עוד לקוחות לטובת הבנק. אך לובה לובה יקירתי , אך הכנסת אותי לצרה הזאת?? הרי היית כל כך חייכנית כשפתחתי את חשבון הבנק , הרי הצעת לי כרטיס ופנקס צ´קים, ואני חשבתי שהכל בא בטוב ליבך וחזונך. פקידתי הנחמדה לובה יקירתי אך הצלחת כך לגייס אותי להכניס אותי לתוככי הבנק לחצת עלי כמרכבות הטנק ואני אליך נעתרתי את אמוני לך נתתי יצאתי בהרגשת שביעות רצון אך לא ידעתי שחמדת לצון נתת לי המחאות וכספומט שיחקת בי כמו בשחמט עמלות הבנק הם בשמיים ואני נותרתי עם לחם ומים אפילו הפעולה הכי קטנה עלתה לי בהרבה המתנה ובסוף יצאתי בידים ריקות הרגשה של אלף יריקות לובה לובה יקירתי הפקידה עדין נותרתי עם המון חיבה ועד הפעם הבאה שבוע נפלא לכולם [וגם ללובה]

אני תוהה

האם המזוכיזם הטבוע בך הוא שמביא אותך לשוב ולחזור לסניף הבנק הזה, שמעניק לך מאז פתחת את חשבונך - רק כאב לב ועגמת נפש ?!!! או - וזו האופציה הקונספירטיבית שעלתה במוחי זה הרגע - אתה בעצם עובד בנק הפועלים, במסווה של חבר פורום בית שמשי, שנשלח על ידי ועד העובדים וההנהלה להכפיש את שם הבנק בראש חוצות !!! אם זה אכן המקרה דנן - עבודה מצויינת הנך עושה - וכמדומני שהליגה למען ההשמצה תשמח לצרפך לשורותיה. והארה: עלילות האזרח הקטן והבנק הגדול הוכנסו כמאמר (מוסגר) לקטגוריית "הצילו - מצוקה אמיתית" בפורומנו הקט. וזאת למען יראו וייראו אויבינו, צרינו ועושקי נפשותינו.

דן צ

New member
זה לא מזוכיזם

בכל בית שמש הגדולה יש רק 3 סניפי בנק אז איזו אפשרות יש לי בכלל?? שואף לאפס ואני?? עובד בנק הפועלים? איך לא חשבתי על זה?
האמת שלא באתי להשמיץ דווקה את בנק לאומי אלה באתי לבכות את כל הסחטנות נקרא לזה של במערכת הבנקאית בארץ במהלך הטענות שהעליתי כאן תמיד דאגתי לספר כי התקבלתי על ידי כל הפקידים/ות בסבר פנים ועם המון חיוך , והנה לפחות מעשה טוב שהיה לי באותו היום בבנק, הייתי צריך להחתים את הבנק על הוראת קבע לביטוח הרכב שלי, והיה תור מפה ועד פסח אצל הפקיד שלי ותוך כדי רציתי לשוחח עם מנהל בנקאות כללי באותו הסניף , אותו מנהל כאשר ראה אותי חייך אלי ושאל "מה שלומך אדון צ? ומה אתה צריך?" והכל ללא תור , הסברתי לו כי אני צריך אישור להוראת קבע והוא ללא שום חששות חתם לי על ההוראת קבע והציע לשלוח בעצמו את האישור לחברת הביטוח, זה חימם את הלב [טוב זה לא פייר, הוא חבר טוב של אבא שלי]

inbale

New member
גברים ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

תמיד יאשימו את האישה. ובהמשך להודעה למטה שכתבת על הבגד אנא ספר לנו מה לובה לבשה שפיתה אותך להכנס לסניף הבנק המהולל הזה . אגב על מעטפת הפקדה שמעת? פטנט מופלא. ישירות לחשבון של בעל הבית והופ...בלי עמלה.

Linkin-Parker

New member
הממ.. אני חושב

עדיין שיש לפתוח מועדון מעריצים ללובה, מי איתי?

דן צ

New member
מה לבשה לובה??

במציאות או בדמיון???
כי לפעמים המציאות עולה על הדמיון . בטח ששמעתי על מעטפות הפקדה , הבעייה היא שהחשבון של בעל הבית בכלל בבנק אחר. אז במקרה הזה יכולתי רק לשלשל בתוך המעטפות כרטיסי ברכה לשנה החדשה לעובדי הבנק וללובה.

Dor K

New member
כל האמת על לובה...

לובה, לובה, לובה, לובה איך סחטת את דן כמו תנובה היית נחמדה, חייכת בקסם אחרי שהוא הסתובב, לקחת לו כסף פעולה קטנה לעשות, ביקש ברכות אך אז התבררה הטעות שמי שמתחיל עם לובה, סופו בד"כ רע כיום רוב הנפגעים מאושפזים בכפייה, כי לובה, הפקידה החיננית מהבנק היא בעצם סוכנת חשאית מהשב"כ, שכל תפקידה הוא לפגוע באנשים תמימים, שכשישובו לשפיותם, הם ילכו רק לבנק הפועלים!

למעלה