בנק הפועלים

bogii

New member
נא לקרוא הכל ועד הסוף

זו לא הנחיה של של ראשי הבנק ואני לא חשוד באהדה לבנקים זו יוזמה של מנהלת אטומה וחסרת רגש להלן הקטע הרלוונטי נח בלכר, בן 70, חזר אתמול כמדי יום מעבודתו במשתלה בכפר ביאליק לביתו בקריית חיים. בסביבות השעה 15:00 נשמעה אזעקה ונח החליט לעצור ולתפוס מחסה. כשיצא מהרכב ראה סניף פתוח של בנק הפועלים (שדרות אח"י אילת 24, קרית חיים). השומר בכניסה סימן לו ולשני צעירים נוספים להיכנס לבנק כדי לתפוס מחסה מירי הרקטות. השלושה נכנסו יחד עם עובדי הבנק לחדר המוגן. מנהלת הסניף, איריס למברגר, הבחינה בהם ושאלה אותם מי הם. נח ענה לה שהם עוברי אורח שביקשו לתפוס מחסה בזמן האזעקה. לדברי בלכר, אמרה להם מנהלת הסניף: "אסור לכם להיות כאן, זה בניגוד להוראות", והורתה לשומר להוציאם מהסניף. השומר היה המום מדרישת המנהלת, הרים את ידיו כמבקש לומר "מה אני יכול לעשות", והוציא לרחוב את בלכר ו-2 הצעירים שהיו עימו, בעוד עובדי הבנק נותרו בחדר המוגן. אותי היא לא הייתה מעיזה להוציא

בוגי שאלה

אתה חושב שלאיריס למברגר(שם גרמני מובהק) יש קשר לגרמני מהמעו"ף ??????? ואולי היא קיבלה הנחיה מראשי הבנק שאם היא תעיף כמה שיותר קשישים תוך כדאי אזעקה היא תקודם מלמברגר ללמבורגיני ,אה ?? אה???

bogii

New member
אני חושב שלשתי המנהלות

המעפניות האלה יש מזל גדול שלא הייתי שם קרות חסרות רגש חסרות בושה סנוביות שצריך להוריד לקרקע המציאות מבטיח לך שהם יעופו מהבנק, הבדיחה שאחת מהן תתלונן על הטרדה מינית כדי שלא יפטרו אותה היום זה הפך להיות שיטה

פנינה9

New member
בוגי,זה מזכיר לי שקראתי

כתבה על חברת התקנות לאנטנות סוללריות שנתנה הנחיה להסוות את הציוד ולעבוד בשקט כגנבים בלילה. חברת הסוללר טענה שזו יוזמה פרטית של המתקין. הכל עד שנמצא מסמך של חברת הסוללר שזה התנאי לזכות במכרז.

bogii

New member
אני מאוד רוצה להאמין

שזה לא מדיניות של ראשי הבנק בקשר לסלולר. מאוד הגיוני שזה מדיניות של החברה כי יש להם בעיה שאנשים משחיתים להם אנטנות אז מה לעשות צריך להסוות אותם, את יודעת איזה נזקים עושים לפרטנר באתרים הגלויים שלהם?

למעלה