בנק הדואר....

moshe alfasi

New member
כמה הארות...

זמינות של צ'קים בבנק הדואר- 5 ימי עסקים לא מרגע ההפקדה, בלי תוספות והמתנות. הרשאות לחיוב- אתה יכול להחתים כל הרשאה בסניף הדואר וההרשאה קיימת בו ברגע אלא אם כן זו הרשאה למשכנתא או לביטוח חיים שכך צריך לקבל את אישור הסניף הראשי בירושלים. חזרה ללקוח- המוקד עובד כך שמקבל שיחות נטו, אין סניף שבו אתה מקבל את השירות- הכל עובר דרך הסניף הראשי בירושלים ולכן אתה אכן צריך לפנות למוקד לבד. דפי חשבון- נשלח כל חודש, כנראה שהכתובת שלך לא הייתה מעודכנת.

harhanegev

New member
תגובתי :

זמינות של צ'קים בבנק הדואר- 5 ימי עסקים לא מרגע ההפקדה, בלי תוספות והמתנות. מה שכתבתי הוא ע"פ מה שבנק הדואר העצמם אומרים, וע"פ ניסיון אישי של שנים. האם אתה טוען שבבנק הדואר שיקרו לי ? הרשאות לחיוב- אתה יכול להחתים כל הרשאה בסניף הדואר וההרשאה קיימת בו ברגע אלא אם כן זו הרשאה למשכנתא או לביטוח חיים שכך צריך לקבל את אישור הסניף הראשי בירושלים. לא נכון עובדתית, ניסיתי והם מסרבים לחתום ומאפשרים רק ע"י משלוח לסניף הראשי בירושלים. חזרה ללקוח- המוקד עובד כך שמקבל שיחות נטו, אין סניף שבו אתה מקבל את השירות- הכל עובר דרך הסניף הראשי בירושלים ולכן אתה אכן צריך לפנות למוקד לבד. לא סתרת את מה שכתבתי. כאשר יש בעיה מיוחדת וחריגה בה מתבקש שיחזרו ללקוח, הם לא חוזרים ללקוח במסגרת המדיניות העקשנית שלהם. דפי חשבון- נשלח כל חודש, כנראה שהכתובת שלך לא הייתה מעודכנת. ולמה לא מעודכנת??? כי אחרי שעדכנתי, הם קיבלו את הטופס ולא התייחסו אליו, ורק אחרי שנה כאשר התקשרתי לשאול מה קורה כאן, הוד מעלת נזכרו להביט בטופס עדכון הכתובת ששלחתי כבר שנה קודם. ממש שירות "מעולה".

moshe alfasi

New member
תגובתי בשנית...

זמינות של צ'קים- 5 ימים מיום ההפקדה. לא כולל שבתות חגים וערב כיפור- בוודאות. הרשאות לחיוב- עובדתית, ההחתמה של הרשאה מתבצעת בסניף אלא אם כן זו הרשאה למשכנתא או לביטוח חיים, או אם יש לך הרשאות שחזרו מעל ל5 פעמים- נא עשה בדק בית.

harhanegev

New member
אם כך, אתה בעצם טוען שעבודי דואר רבים משקרים.

לא בדיתי דבר מליבי, הכל מדברים של עובדי דואר קבועים וותיקים בסניפים (לא סוכנויות, סניפים) ומאנשי בנק הדואר היושבים בבנק הדואר בירושלים ברחוב יפו. כמו כן, כיצד אתה מסביר את העובדה שלוקח לבנק הדואר שנה שלמה לקלוט שלקוח הודיע להם בכתב על שינוי כתובת ??? (הם הודו שקיבלו את הטופס שנה קודם, אבל לדבריהם "העובד שקיבל את טופס שינוי הכתובת לא שם לב שיש שם שינוי כתובת") כיצד אתה מסביר את זה שחיוב כפול טופל באיטיות, והבטחה לבצע העברה שחיוב כפול זה חסם הופרה ??? כיצד אתה מסביר את זה שגם בפאשלה גדולה כזאת של בנק הדואר, מסרבים לחזור אל הלקוח לגבי הטיפול בפאשלה, ודורשים ממנו להתקשר שוב כי "ככה זה הנוהל אצלנו בבנק הדואר שלא חוזרים ללקוחות"???

moshe alfasi

New member
צא מזה חבר...

אני לא נציג של בנק הדואר ואין מקומי להיות כזה. סך הכל הסברתי לך את הפרטים- לא מתכוון להתווכח חס וחלילה, כל הנושאים שהעלית כאן הם חריגים ובהחלט אין לי אפשרות לבדוק את הפרטים על סמך הכינוי שלך בתפוז
אני לא הייתי מסתמך על אנשנבאי דואר ישראל כגורם אמין לכל דבר ועניין, גם לגבי מזג האוויר ותוצאות כדורגל, אבל זה רק אני כנראה....

harhanegev

New member
לא רק אשנבאים, אלא גם עובדים בכירים של בנק

הדואר עצמו בירושלים. גם הם הוכיחו שאי אפשר לסמוך עליהם. מה בעצם הקשר שלך לדואר ?

הדר 89

New member
שאלה חשובה למשה אלפסי מבנק הדואר:

אמרו לי בדואר שיש עמלה חדשה על הפקדת מטבעות לחשבון בבנק הדואר, אבל אף עובד בדואר המרכזי (כולל המנהלת) לא ידע להסביר לי איך מחושבת העמלה ובמוקד הטלפוני של בנק הדואר כבר התייאשתי מההמתנה הארוכה שחיסלה לי את הסוללה של הפלאפון. אולי תסביר לי, איך בדיוק בדיוק מחושבת העמלה על הפקדת מטבעות?

ישראל1948

New member
זה טריפה וזה נבילה ...

לא הבנתי בכלל על מה אתה מתלונן , אנחנו כישראלים , התרגלנו לבדוק מי דופק אותנו פחות חזק מהמתחרים ... כבר לא רוצים צדיקים, רוצים גנבים , לא שודדים. אז בבנק הדואר לדעתי, מי שלא צריך אשראי , מינוסים ומשכנתא לכל החיים , זה אופציה טובה . אז תמתין עוד יומיים בשביל הצ'ק , ביג דיל !! בבנק המזרחי העובדים היו טורקיםלי את הטלפון בפנים, ( הם טוענים שזה מתנתק להם ). אני ניסיתי לשנות את הכתובת בויזה , של מזרחי טפחות , אחרי שנה שימוש עוד לא קיבלתי אפילו חשבון אחד חחח !! התייאשתי כבר. ולסיום : מקרה שקרה לי עם בנק מזרחי , לפני כשנתיים , היה לי כרטיס שמוגבל ל -400 שקל ליום משיכת מזומן . בבוקר משכתי 200 שקל , ואחה"צ בטעות ניסיתי למשוך 300 שקל , ( אני מוגבל ל 400 ש"ח ביום ). אז המכשיר לא נתן לי כסף ו - " הצטער שהוא לא יכול לבצע את הפעולה " , בחיוב החודשי דווקא כן ראיתי חיוב של 500 ש"ח באותו יום , טלפון זריז לסניף שהבטיחו שיטפלו בזה ... טיפול שורש ... האליבי שלי , שאני מוגבל ל - 400 ש"ח ביום לא עזר לי בגרוש . אפשר לבדוק גם כמה כסף היה במכשיר כספומט , וכמה נמשך וכמה נשאר. שכחתי מהכסף הזה כבר ... בזמנו הרגשתי רע , על כסף שחמק לי מהידיים , שלא באשמתי

harhanegev

New member
אני מבין שלא הבנת אותי.

לא טענתי ששאר הבנקים צדיקים תמימים, גם בבנקים האחרים יש בעיות רבות וחלקן מעצבנות מאוד. רק רציתי להעמיד דברים על דיוקם לטובת כל המעוניינים.

harhanegev

New member
נכון מאוד,

לאלו ולאלו יש חסרונות רבים ויתרונות רבים, ויחליט כל אחד לפי מאפייניו האישיים מה עדיף לו. במקרה שלי, החלטתי שעדיף לי להחזיק גם חשבון בבנק הדואר וגם חשבון בבנק רגיל (במקרה שלי בנק דיסקונט, היחיד בו אני יכול לשלשל ב-2 בלילה מעטפה עם כמה מאות ש"ח במזומן, גם אם הכספומט לא עובד).

נסה לדבר איתם בטלפון

סיוט כזה....... אני מהבוקר מנסה: תפוס, תפוס................תפוס מחייג: הודעה קולית: איננו יכולים לקבל את פנייך כרגע ......ניתוק תפוס ..... תפוס ..... תפוס אם בכל פעולה שאני עושה בבנק הייתי צריכה לעבור את הסיוט הזה לא יודעת הייתי מתחרפנת כבר.

moshe alfasi

New member
היום במקרה...

הייתה תקלה של כמה שעות טובות במענה הקולי, שלי באופן אישי עשה טוב על הלב... בד"כ יש המתנה ארוכה יחסית לבנקים אחרים- וזה רק בתקופה האחרונה. לגבי העמלות- כדאי לשים לב, יש עמלות חדשות בבנק הדואר... הרוב לא עלה- רק החזרות של צ'קים והרשאות עלו משמעותית- עדיין יותר זול ב100% בערך מכל בנק אחר...

ישראל1948

New member
ולגבי בנק המזרחי , עוד משהו ,

לבטל הוראת קבע , ( גם אם היא רדומה , ושנים לא חייבו אותי בהוראה הזאת ) , עולה 10 שקל . אם אני לא מבטל את כל ההוראות קבע , אני לא יכול לסגור את החשבון

למעלה