כמה נקודות קטנות
ארמון המלך הבודהה השוכב (שנמצא במקדש Wat pho אם אני לא טועה) קניונים (MBK מומלץ מאוד) מקדשים מהממים פטפונג (עד שביקרתי שם לא היה לי שמץ של מושג אילו מערות יש בגוף האישה) כמו כן יש שוק לילה פעיל דיסקוטקים ומועדוני לילה רבים. קאווסן (מומלץ לימים הראשונים)איזור תיירותי עם לא מעט בתי מלון\גסטהאוסים ויש עוד הרבה כגון גני חיות,מקדשים,ארמונות וכו' אני מניח שלא תבקר בכולם..(כמו הרוב כאן) כמו כן מומלץ לדפדף לאחור בדפי הפורום שם תמצא עוד מידע רב על בנקוק (אילו היו 3 דקות על "מה יש לעשות בבנקוק בנקודות") בברכת לילה טוב
נ.ב הינה ציטוט מהמאמר שכתבה מיכל שפונד כספי שנמצא
בקטגורית המאמרים בנקוק בבנקוק לקחנו מנתור את החבילה הכי בסיסית, שכללה מלון ל3 לילות וחצי יום סיור במקדשים בעיר. קיבלנו המלצה חמה להתרחק מהשוק הצף שכן שמענו שהוא לא מה שהיה פעם – סגרו אותו לתעלה אחת בלבד, ולנצל את השהות בעיקר לשופינג. בנקוק עיר לוהטת ומפויחת, ואני ממליצה: 1. להימנע מלהסתובב בחוץ בין 12 בצהריים לשלוש-ארבע אחה"צ. 2. להצטייד בארץ במסכות כמו של רופאים מנתחים. מקומיים הולכים עם זה. 3. בשום אופן לא לחשוב אפילו על לנהוג בבנקוק ולהשתדל להימנע מנסיעות ארוכות בעיר, במיוחד לא בטוק טוק. - הסיור במקדשים: היינו בשלושה: בואט טרימיס – שם ראינו את פסל בודהה הענק העשוי כולו זהב; וואט פו – פסל בודהה השוכב; וואט באנצאמבופיט – עשוי שיש. מראות חביבים, אך בשלב זה של הטיול שבענו כבר ממקדשים ושמחנו שזה רק חצי יום. - מופע של דארג קווינס, כולל הסעה מהמלון הלוך ושוב ומשקה ראשון: קנינו כרטיסים אצל הספק הישראלי בבנקוק. מופע מקסים, מושקע, ואני חייבת להודות שהלוואי ולי היה גוף יפה כל כך כמו שלהם...
כדאי מאוד. - קולנוע מפואר: חוויה מסוג מליון דולר. במרכז דיסקברי ליד הקניון הMBK תמורת 500 באט לסרט נכנסנו לאולם ההמתנה מחוץ לבית הקולנוע המעוצב בצורת לובי של בית מלון ומלצר הלבוש כמו באולם אירועים הושיב אותנו על כורסאות ושאל מה נשתה. כשנכנסנו לאולם חיכו לנו צמד כורסאות מתכווננות – המגיעות ממש למצב שכיבה, עם שלט, ועליהם כרית ושמיכה. את הפופקורן והשתייה מגיש מלצר על עגלת רום סרוויס ומניח אותם על שולחן קטן בין הכורסאות. באותו רגע הרהרתי כמה חבל שאת הטיסה לתאילנד ובחזרה אי אפשר לערוך במצב כזה (כלומר, אפשר, אבל לא ביכולות שלנו...). ההקרנה הייתה נחמדה, רק הלם תרבות קטן קיבלתי – באותו זמן כבר נוכחתי לדעת שלכל תאילנדי באשר הוא יש לפחות 3 פוסטרים בבית של המלך, ובכל כיכר תופיע תמונת המלך כמו שאצלנו מככב דודי בלסר, אבל לא שיערתי לעצמי שלאחר הפרסומות נקפוץ לדום לשמע ההמנון התאילנדי ועל המסך ירצדו תמונות המלך
... - קניונים: עצומים, מלאים בכל טוב, די זול. מומלץ – הMBK. פחות מומלץ – PLAZA לדברי אלקטרוניקה. המחירים דומים לארץ ואין לדעת את האיכות. - המלון: AMARI WOTERGETA מלון מצוין פלוס. הכי מפואר שהיינו בכל תאילנד. בתור עוסקת בספורט שמחתי לגלות מכון כושר מפואר במתחם המלון שהציע הכול: שיעורי אירובי ויוגה, מכשירים אירוביים, משקולות ומכשירים, אולם סקווש, בריכה כמובן.