בנקוקו ודרום

shlomikakon

New member
בנקוקו ודרום

1. מלון טוב וזול בבנקוק, עם מעט ישראלים 2. סדר האיים בניצול זמן טוב 3. טיסה מצ'אנג מאי לפוקט איפה לקנות? תודה שלומי וענבל

aviron

New member
יש תשובות!

1. מלון טוב וזול בלי ישראלים? ד'מה פבליון עשוי לענות על בקשתך. נמצא באיזור פרטונם, מחיר כ- 30-35 $ ללילה,חדר. (לזוג). אבל מה? בכל זאת הייתי ממליץ לך "ללכת" על מלון "אסיה בנגקוק" - שכן יהיו בו ישראלים (לא בטוח שהרבה, אהל יהו!) , והוא זול במיוחד - כ- 26 $ ללילה, לזוג, והמלון עצמו טוב וממוקם פנטסטי - עם תחנת רכבת השמיים - "סקאיי-טריין" - על ידו, ולא רחוק - מרחק הליכה - מה- M.B.K, והסיאם סנטר. 2. איים? אתה צריך לציין מה אתה רוצה. בטן/גב זה קו סמוי וקו פאנגן. בטן/גב/צלילות/טיולים זה קו פוקט, קו פיפי וקראבי. 3. טיסה ישירה מצ'. מאי לפוקט - יש אחת ליום, בשעה 11:15. וזוהי טיסה עמוסה!! לכן - ממליץ להזמין מהארץ, באמצעות משרד הנסיעות שלך. בכל מקרה: תמיד יש את האפשרות לשנות את מועד הטיסה, באמצעות הגעה פיזית לאחד ממשרדי חברת התעופה "תאי אינטרנשיונל, שהיא זאת שמבצעת טיסה זן - ולשנות מועד הטיסה. משרדים/דלפקים יש בכל נמל-תעופה שבתאילנד, ובכל עיר/עיירה.. סאואדי-פימאי!! (שנה-טובה , בתאית.)

חזרתי מתאילנד השבוע

אני מצטרף להמלצתו של AVIRON בקשר למלון אסיה. אומנם זה נחשב למלון של "ישראלים" אך אחרי שבוע של שהייה במלון אני יכול להגיד שזה מלון די גדול ויש ישראלים כמו שיש אורחים מכל העולם ודבר שני ישראלים יודעים לזהות דברים טובים.. רוב הזמן אתם לא במלון אז למי אכפת כמה ישראלים יש. המלון ממוקם במקום מצוין!! גישה לרכבת עילית BTS ממש ביציאה מן המלון איתה אפשר להגיע כמעט לכל מקום (בשילוב רכבת התחתית MRT או סירה) בגלל מקומו של המלון באיזור די רועש - יש להתעקש על קומה גובהה שלא פונה לרחוב או בחלק הפנימי של המלון הצופה לבריכה (אחת מתוך השתיים) - שם יותר שקט.

shlomikakon

New member
גם לך תודה ועוד...

היי איך היה? אני מבין שרק חזרת, אז תן לנו קצת מידע על בנקוק ובכלל, כי נראה לי שחסר לנו הרבה מידע. אמרו לנו שדרך הכי טובה להגיע ממקום למקום בעיר זה במונית או תוק תוק, אתה אומר שעדיף רכבת? כי על רכבת בכלל לא שמעתי. תודה שלומי וענבל

עמית22

New member
דרך ההתניידות הטובה ביותר בבנגקוק

מה זה הטוב ביותר? לכיס הכי טוב אוטובוס (הדרך המועדפת עלי), אם בנוחות ויעילות עסקינן יש את ה- SKY TRAIN (רכבת עילית) הנקייה והמהירה (לא מגיעה לאיזור באנגלאמפו - קאוסאן), ובשביל מהירות חסרת פשרות יש את המוניות על אופנועים (לא מומלץ לבעלי לב חלש ולבעלי תיקים גדולים). באמצע יש גם את הטוקטוקים - נסיעה באמצע היום בשעות העומס עלולה לגרום למחסור חמור בחמצן ולהתייבשות (זיהום אוויר קטלני ולחות גבוהה למדי). ואת המוניות - ממוזגות, נוחות, אפשר לבקש מונה ואפשר לחלוק כמה אנשים (הדרך המועדפת על מרבית הישראלים). ולקטילה התאילנדית השבועית (הרבה זמן כבר לא עשיתי את זה) - דרך ההתניידות הטובה ביותר בבנגקוק היא הדרך החוצה ממנה

SPnage

New member
טוקטוק

לא לנסוע בטוקטוק!!! זה לא רק ישאיר אותכם בלי חמצן (ובלי מזגן), זה יותר יקר ממוניות! לדוגמא, מונית ממוזגת עם מונה מהקאו-סאן לסיאם עולה 55 באט, וטוקטוק - 70 לאחר התמקחות (רצו 100).

shlomikakon

New member
תודה ועוד...

תודה אוליי נשמעתי "עשיר" אבל אני ממש לא..., בכל אופן, 26$ לזוג זה סכום ממוצע למלון טוב יחסית עם מים חמים ומיקום טוב(בבנקוק)? ובקשר למלון "אסיה בנקוק", איך אני מגיע, האם מספיק לבקש מנהג מונית בשדה, או להגיע לאזור מסויים ושם לחפש? מה זה MBK? ורכבת השמיים? בקשר לאיים, אנחנו לטייל בכל מה שאמרת, אבל אני שואל על סדר נכון מבנקוק ודרומה? ושאלה אחרונה, אנחנו נוסעים לחודש, יש צורך בכלל בטיסות או שאוטובוסים זה בסדר? תודה מראש שלומי וענבל הא עוד משהו קטן, אתה מכיר אתר טוב שמספק מפה ברור של בנקוק?

nitis

New member
טיסה זולה מצ'אנג מיי לאיים

אהלן, חזרתי לפני שלושה ימים מתאילנד כך שיש קצת עדכונים,מקווה שעדיין רלוונטי. לגבי טיסות מצ'אנג מיי לאיים, ישנה חברה חדשה בשם 1,2 GO! חברה זולה וטובה - אך החיסרון היחיד הוא שצריך לבלות לילה בבנקוק - עדיין משתלם מבחינת המחיר. הכרטיס עולה ביחד 2,300 באט שזה 230 שקל. טיסה מצ'אנג מיי לבנגקוק - 1,150 באט ועוד טיסה נוספת (יחידה ביום) בשעה 8:45 לפוקט - 1,150 באט. מאוד ממולץ והכי זול שיש כרגע. לא להזמין טיסה מהארץ!!! זה יוצא כמעט 500 שקל וחבל.. תחשוב על כמה חולצות תוכל לקנות בזה..:) תהנה, רונית

למעלה