בנפול אויבך וגו'

shellyland

New member
בנפול אויבך וגו'

עכשיו בחדשות הבוקר של ערוץ 10: "מתקבלות ידיעות על כך שנסראללה נפגע שאחת ההתקפות של צה"ל, אך עדיין מוקדם לשמוח".

מוּסקט

New member
יוצאים

המון דברים פרימיטיבסקי במלחמה. היום למשל מצאתי את עצמי מתעצבנת על הדווחים של "נפגעי חרדה". זה גם פרימיטיבסקי. המחשבה שעברה לי בראש היא "מה חרדה, מה? שיכעסו! שירצו להחזיר! שלא יקפאו מחרדה כמו שפן מול אורות של מכונית! שלא יהיו צאן לטבח..." בררר... אחר כך הלכתי להתקלח.

shellyland

New member
../images/Emo32.gif

החתימה שלך מקסימה.

מה היא

New member
כנראה...

כנראה שעורכי החדשות בערוץ 10 מכירים את הפתגם השלם: "בנפול אויבך אל תשמח מוקדם מדי - ודא הריגה והיית אך שמח"

מוּסקט

New member
האם

רק אני חושבת שזה מזיק לדון ולדוש בפרטים? חפירה פסיכולוגית זה לא תמיד טוב... רגע, תן לי לנסח מחדש ולדייק יותר: חפירה פסיכולוגית זה אף פעם לא טוב במצב אקוטי. במצב אקוטי צריך לפעול ברמה נטולת פסיכולוגיה. לקום ולעשות, לצאת ולפעול, fight or flight, לשרוד או למות, להסתגל או להכחד... go דארווין go!

לצערנו הרב, עד כה הם אומרים

את האמת. ברגע שיתחילו לשקר נדע שתבוסתם קרובה

טופז2

New member
מתמיה איך התקשורת נותנת

מידע מדויק עד מס' הבית של מקום הנפילות - לא תופסת!

לא עוד

היום ב- 16:50 הודיעו בחדשות קול ישראל (באנגלית דווקא) כי מעתה לא יימסר מידע מדוייק על מיקום נפילתם של טילים, בדיוק מהטעם שזה נותן מידע מודיעיני מעולה לחיזבאללה.

נו אז?

מאיר שלו כתב פעם שהדיברה החביבה עליו היא "לא תחמוד"- כותב התנ"ך הכניס אותה בכוונה תחילה, כאשר הוא יודע שכולם יעברו עליה. ומאחר ואני חילוני אוכל שרצים, אני מודיע בזאת שכאשר נסראללה יפול- אשמח מאד.

האימרה הזו מאד חכמה

כי בנפול אויב בלי שהסיבה לאיבה תטופל, יבוא אויב כמוהו או גרוע ממנו כך קרה עם קודמו של נסראללה, עם השיך יאסין , מוהנדסים למיניהם, ושאר מנוולים. אבל, שוב, מכיוון שאני כידוע חילוני להכעיס, ואויב המסורת, גם אני אשמח לי בשקט כשזה יקרה

לא אשמח כשהוא יפול

לא אשמח על תוצאות הפלתו ולא אשמח על כך שאנו נאלצים להפילו. אין שום דבר בסיפור הזה שמשמח אותי.

masorti

New member
לא רוצה לקלקל לך...

אבל שמחתך אינה מוגבלת לאוכלי שרצים. שנאמר: "וַיִּקָּהֲלוּ היהודיים (הַיְּהוּדִים) אֲשֶׁר-בְּשׁוּשָׁן, גַּם בְּיוֹם אַרְבָּעָה עָשָׂר לְחֹדֶשׁ אֲדָר, וַיַּהַרְגוּ בְשׁוּשָׁן, שְׁלֹשׁ מֵאוֹת אִישׁ; וּבַבִּזָּה--לֹא שָׁלְחוּ, אֶת-יָדָם. וּשְׁאָר הַיְּהוּדִים אֲשֶׁר בִּמְדִינוֹת הַמֶּלֶךְ נִקְהֲלוּ וְעָמֹד עַל-נַפְשָׁם, וְנוֹחַ מֵאֹיְבֵיהֶם, וְהָרוֹג בְּשֹׂנְאֵיהֶם, חֲמִשָּׁה וְשִׁבְעִים אָלֶף; וּבַבִּזָּה--לֹא שָׁלְחוּ, אֶת-יָדָם. בְּיוֹם-שְׁלוֹשָׁה עָשָׂר, לְחֹדֶשׁ אֲדָר; וְנוֹחַ, בְּאַרְבָּעָה עָשָׂר בּוֹ, וְעָשֹׂה אֹתוֹ, יוֹם מִשְׁתֶּה וְשִׂמְחָה. והיהודיים (וְהַיְּהוּדִים) אֲשֶׁר-בְּשׁוּשָׁן, נִקְהֲלוּ בִּשְׁלוֹשָׁה עָשָׂר בּוֹ, וּבְאַרְבָּעָה עָשָׂר, בּוֹ; וְנוֹחַ, בַּחֲמִשָּׁה עָשָׂר בּוֹ, וְעָשֹׂה אֹתוֹ, יוֹם מִשְׁתֶּה וְשִׂמְחָה. עַל-כֵּן הַיְּהוּדִים הפרוזים (הַפְּרָזִים), הַיֹּשְׁבִים בְּעָרֵי הַפְּרָזוֹת--עֹשִׂים אֵת יוֹם אַרְבָּעָה עָשָׂר לְחֹדֶשׁ אֲדָר, שִׂמְחָה וּמִשְׁתֶּה וְיוֹם טוֹב; וּמִשְׁלֹחַ מָנוֹת, אִישׁ לְרֵעֵהוּ. (אסתר ט', ט"ו-י"ט)

למעלה