בנסקו

frodo9

New member
בנסקו

חיפשתי בהיסטוריה ובמאמרים, ומצאתי הרבה חומר על בנסקו, אבל לא את מה שחיפשתי (מדברים בעיקר על בתי המלון ההדרכה הציוד ודברים טכניים שכאלה).

השאלה שלי היא - האתר נראה די קטן, האם יש לגולש מנוסה מה לעשות שם במשך שישה ימי גלישה מלאים? אני לא חייב גיוון עצום, ברור לי שזה לא מתחם שלושת העמקים. אני מנסה להחליט אם לנסוע לשבוע שלם או רק לסופ"ש...

תודה לעוזרים! :)

tandy1000

New member
התשובה שלי... אולי

הייתי בבנסקו מספר פעמים ולי הוא מספיק
לא יכול להגדיר אותי כגולש מנוסה
קח בחשבון שמתוך 16 מסלולים השחור בצד כמעט תמיד סגור
ואת מסולול 1 הארוך עושים רק כשגומרים את הסקי ויורדים חזרה לעיר
ככה שהמבחר מצטמצם עוד יותר

חוץ מזה אני אוהב את האתר בעיקר כשיש שלג!

מרסלו, בוא כנס לפה שניה

טעיתי במיקום, תוכל להיות נחמד ולהזיז את ההודעה אל מתחת לפותח השרשור, פרודו9?

תודה.

air junkie

New member
הנסיון שלי

הייתי שם לסופש בשנה שעברה בעקבות תחרות שזכיתי בה. אם זה לא היה הודות לתחרות לעולם לא הייתי מגיע לאתר מכיוון שהחזקתי בדעה מעט שלילית לגבי העלות תועלת של האתר הזה בשבילי (נסיון של 22 שנים על בורד).
אם אתה גולש רק מסלולים כל היום באמת תמצה אותו בסופ"ש אבל.. ויש אבל - פאודר באתר יכול להוסיף לך בכיף עוד יום לחוויה וקח בחשבון שיש גם פארק קטן באתר שגם יכול להוסיף יום - יומיים אם אתה בעניין של פארק. מאחר והאתר מלא במתחילים הם בקושי יוצאים מהמסלול, הפאודר מחזיק מעמד יותר מבאתר רגיל וגם בפארק אין יותר מדי אנשים.
אני מאמין שאם לא הייתי מוגבל בזמן, בתור חובב פארקים, הייתי מחזיק שם עוד יום - יומיים מעבר לסופ"ש.

marceloros

Member
מנהל
תלוי מה המטרה

ראשית יש למעלה "כלים ומידע", ומשם מגיעים למאמרים ואם לוחצים מימין רשמי חופשה - מזרח אירופה מגיעים לכל מיני סיכומים על בנסקו.
שם ניתן להגיע אל ולקרוא גם את הסיכום שלי.

האתר קטן כן, עם זאת נהניתי שם מהכל במשך 10 ימים.
אם אתה רוצה לחרוש מרחבים אז לא, רק סופ"ש, או בתור חופשה שנייה זולה.
אבל אם המטרה סקי בזול, להנות מעיר ומסעדות, לקחת ילדים לחופשה ראשונה, וכדומה, אז ממש כן.
רק צריך לוודא את איכות השלג, היו שנים ממש גרועות לאחרונה, למרות שגם בהן גלשו.

למעלה