בגלל שלא הצלחת איתה במיטה פעם או פעמיים. ומה לעשות, אנחנו אנשים בוגרים וסקס זה חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים אז רוצים שוב. מה לעשות... לא הלך. כשסוף סוף הבנתי שאין לזה סיכוי להשתנות אצלי אמרנו שלום.
אם יקרה.. הממ הממ.. לא יודעת אם ארגיש רע או שלא.. כנהרא שאנסה להעמיד אותו בכל מחיר.. אגו נשי יונואוו ושואלת את עצמי איך מרגיש גבר שיחכה ויחכה להזדמנות עם מישהי ופתאום לא עומד לא..
קורה הרבה פעמים שדווקא שהבנים הכי צריכים אותו הוא מחליט שלא בא לו ולהפך! לפעמים לזין יש רצנות משלו וזה טבעי לחלוטיןןןןןן הבעיה היא שלפעמים נשים לוקחות את זה בצורה אישית כאילו הגבר לא נמשך אליהן וזה כ"כ לא נכון! לא יודעת איך הייתי מגיבה כי אם אני אנסה להסביר שזה בסדר זה יכול להראות כאילו אני מרחמת עליו ואם אני אראה שאני מתבאסת הוא יתבאס עוד יותר נראה לי אני אגיד כזה בשיא הסבביות: "זה בסדר מאמי, זה קורה! בקטנה
אבל השאלה הגדולה היא מדוע הוא לא עומד. האם זה קשור למשהו שעובר עליו, האם זה משהו שבשיגרה...ואיך הוא מגיב לעניין. אני חושבת שהכי חשוב פה זה איך הגבר מגיב...ובהתאם לזה לכוון את התגובה שלך.(אלא אם אין לך רגש אליו).
מה אתה בעצם רומז שלאנשי הדלת האחורית תמיד עומד ?.....או שביכלל אתה רומז שרק נשים יכולות לעכב גדילה ????? ואני ביכלל ממליץ לך להתחיל לקחת חיזוקים ויפה שעה אחת קודם (קודם-הכוונה קצת לפני שהיא מגיעה)