בננות

Multi Orgasm

New member
בננות

מה אתן עושות אם נופל עליכן במיטה גבר שהזין שלו לא עומד? באיזה שלב אתן מתייאשות לנסות להעמיד אותו? ואיך אתן מגיבות?

לא קרה לי.....

קרה שהוא לא הצליח להחדיר, היינו במכונית וזה היה ממש מוזר. בסוף הסתדרנו בדוגי אבל הוא הרגיש מובך מאוד......התעלמתי וטיפחתי לו עוד את האגו. בסופו של דבר אחרי מס' פעמים נוספות במקומות נוחים יותר הוא השתפר פלאים לכדי כמה מספרים בלילה ...הה מעולה ושווה את ההשקעה.

Kרן

New member
זה אף פעם לא קרה לי...

כך שאני ממש לא יודעת מה הייתי עושה.. אבל אני מאמינה שסקס אוראלי טוב תמיד יכול לעשות את העבודה לא?

אני מודה...

קרה לי פעם... כשנכנסתי למיטה עם מישהי שחבר שלי היה מאוהב בה... הראש לא נתן לי.. ואויש כמה שהיא התאמצה...

שיר69

New member
שאלה טובה

לא קרה לי הרבה, בדר"כ זה בגלל הקונדומים המזויינים האלה .. :/ מתייאשות לנסות להעמיד אותו? אפעם לא להתייאש.. אבל אם באמת העניין לוקח יותר מדיי זמן, אז עדיף לעזוב את זה לכמה זמן ולתת לדברים לקרות מעצמם. אם מנסים יותר מדיי, שומדבר טוב לא ייצא מזה ...

Multi Orgasm

New member
ומה את עושה אם לבנאדם לא עומד

מה שלא יהיה? שלא לדבר על קונדומים

שיר69

New member
תשובה רצינית ביותר

נותנת לו את הטל' של קליניקה און... תראי, אם מדובר בפעם או פעמיים זה כנראה עניין של מצב רוח או מתח נפשי, לחץ... ואז מומלץ לא לנסות ולא ללחוץ יותר מדיי.. זה מלחיץ עוד יותר אבל אם את רואה שהעניין חזר על עצמו, כנראה שמדובר בבעיה רצינית יותר, ואז באמת כדאי לבדוק את זה אצל רופא :)

Kרן

New member
מסכימה עם שיר.

למרות שזה קצת קשה לעשות את זה, אם את רואה ששום דבר לא עוזר וזה נמשך הרבה זמן, אני לא חושבת שיש פיתרון אחר...

היו לי כמה פעמים מבעסים עם קונדומים

ברגע שהוא רואה את הגומי נשלף מהאריזה ..הוא צועק.."לא רוצה..לא רוצה.. ואז הגומי עוטף אותו..ואתה שומע :"ל..א..מ ו צ א..ל א מו צא " בקול חנוק...כמו בפרסומת של היין..
..ואז הוא משפיל מבט..

חופ שיה

New member
ראשית

הוא לא נופל עלי, אני הזמנתי אותו (או הוא אותי)
קרה גם קרה אפילו די הרבה הייתי אומרת, הגישה שלי היא שלא קרה כלום,יורדת עד לשלב שאם עדיין לא עומד, אני אנסה להעביר לפאזה אחרת (להפסיק,לדבר, אולי לקחת הפסקה), אם הוא מעביר את התשומת לב אליי הוא ללא ספק יוצא גדול ! לכל מקרה יש לי תגובה אחרת, זה תלוי בהרבה דברים מסביב.

P u s s i c a t

New member
קרה לי השבוע...

בדרך אליי הוא צולם במצלמה של המשטרה כשהוא נוסע די מהר ובאור אדום... וממש התבאס מזה. הוא היה טרוד ולא הצליח לתפקד בפעם השניה. הוא נורא התבאס ולמרות שהסברתי לו שזה בסדר הוא המשיך להרגיש לא נוח עם זה שאני לא מסופקת מספיק וביקש שאוציא את אחד החברים הטכנולוגיים שלי. הוצאתי אותו והתחלתי "לעבוד על עצמי" הוא הדליק את האור תפס פוזיציה בדיוק מול ההופעה ותוך שתי שניות נעמד לו כמו טיל. את הסיום המרנין השגתי בזכותו ולא בזכות הפלסטיק החמוד שלי. אין כמו מראה עיניים.

forestdevil

New member
קרה לי יותר מפעם...

אבל עם מישהי אחת. פשוט היה אצלה משהו שממש ממש זיעזע אותי, לא היה נעים להגיד ולדבר עליו ובכלל זה לא משהו שהיה לה מה לעשות כדי לשנות... וגיליתי את זה רק בסיטואציה אינטימית, כי זה היה באיזור אינטימי. ניסיתי, ניסינו, השתדלתי וגם היא, היא התחילה להרגיש ממש רע, וגם אני... אבל לא הייתי יכול לומר למישהי מותק שהיא מגעילה אותי... זה היה נורא! שבועיים אני מתהלך עם זקפה טוטאלית וכשאני מגיע לסיטאציה מינית איתה אני נראה כמו מקרה סעד. הקיצר, זה נגמר יפה בינינו. אבל מה מסתבר, שהזונה הלכה לחבר שלי וסיפרה לו שאני לא מציאה גדולה במיטה (בלשון המעטה). מייד, כדי להציל את כבודי הייתי חייב לספר גם. וכמובן שעוד באותו היום היה לי את הזיון המטורף ביותר שרק מי שחווה דבר כזה יכול לחוות! (אה, לא איתה...חברה רחוקה שלה) :) אז נרגעתי!

למעלה