בננות........

בננות........

נמאס לי ממכן כל הסיכסוכים הללו לא לרמת האינטליגנציה שלי. האי מייל שלי מפוצץ בהצעות ואני נראה לי קופצת על המציאה, הולכת לבדוק את הממצאים אולי אעלה בחכתי איזו עשירה... הייתן נהדרות אבל השפיות שלכן נעלמה. העלבתן אותי,קראתם לי בשמות גנאי. כשביקשתי להעלים את מכתביי לא ביצעתן, וזה בכלל לא היו מכתביי,זו הייתה שוב פעם המתחזה. אני את ליבי אתן למישהי יותר אדיבה נחמדה ועשירה(כמובן) אופסססססססס בעלי הגיע חייבת לעוף......... ביי מתוקותי הייתן נהדרות עד ההשמצות. אוהבת אלת האהבה.

אלתי הפיצוצית!

צר לי לשמוע על ההתקפות הנואשות על חוש ההומור שלך. אני מחזק את ידיך בתקופה קשה זו. אנו עם חזק, ובטוח שתצליחי לצאת מזה רק מחושלת יותר... ``בלעדייך - אני בעצם כלום`` אמר נרקיס, ולמעשה הוא התלוצץ... יאללה, אנשים! די לצרות המוחין, ובבחירות הבאות - תצביעו מפלגת הקזינו... אגו-טריפ

אגו נשמה

תגיד גם הבוקר לקחת ``טריפ``?........ ואגב היית צריך להגיד שיצביעו לעלה ירוק, איך הגעת למפלגת הקזינו???

אלת

רציתי להגיד עלה ירוק, אבל פחדתי שאני אשדר מסר המתיר שימוש בסמים... חוץ מזה, כמעט כל מי שעולה בדעתו להצביע למפלגת הקזינו הוא כנראה מסומם, כי הרעיון לא נורמלי, לכן אוטומטית מדובר גם במפלגת עלה ירוק... חוץ מזה - חוץ מזה אחרון - להגיד עלה ירוק היה דבר מתבקש מדי. אני שונא להגיד דברים מובנים מאליהם...

בננותתתת ( את בננה בעצמך ) ;-)

האמת היא שדי נמאס לי מההתחזות שלך לאלת האהבה. אלת האהבה היתה יורה חיצי אהבה ולא חיצים מזויפים כמו ששלחת. והאמת היא שאני לא בטוחה שאני שרון בת 28 כותבת לך את המכתב הזה אלא המתחזה שלי שגם במקרה קוראים לה שרון בת 28 אז אל תקחי אותה ללב טוב?? חחחחחחחחחח דרך אגב מצאתי שיש לי חשבון בנק עם ירושהה ענקית באי קיימן אז את מעונינת בי ????? (חחחחח נראה לה שאני אקח אותה ,אני אקח לעצמי מישהי צעירה ולא זקנה כמוה!!!!) אלתתתתתתתתתתתתתתתתתת חולה עליך באמת אוהבת אותךךךךךךךך המון המון ולכל מי שלא הבין וחושב שאנחנו רבות באמת , אז זה ממש לא . אני פשוט מתה עליה ועל החברות הלסביות שלי ......חחחחחחחחח בוקר טוב ישראל בוקר טוב עולםםםםםם בוקר טוב לכולםםםםםםם שלכם באהבה שרון

למעלה