בננות.. פורים בפתח.. :] אתן מתחפשות השנה? אם כן, למה? משעמם לי..זרמו איתי P:
ע עדי המלכע New member 10/3/08 #1 בננות.. פורים בפתח.. :] אתן מתחפשות השנה? אם כן, למה? משעמם לי..זרמו איתי P:
ה השם הזה תפוס New member 10/3/08 #2 הוו אני בהתלבטות מטורפת.. כי זה י"ב וצריך להפציץ.. אני מתלבטת בין פגי בנדי, למרילין מונרו, לקרואלה דוויל מה אתן אומרות?
הוו אני בהתלבטות מטורפת.. כי זה י"ב וצריך להפציץ.. אני מתלבטת בין פגי בנדי, למרילין מונרו, לקרואלה דוויל מה אתן אומרות?
O OgaliO New member 11/3/08 #3 ../images/Emo13.gif אני לא מתחפשת, רק הולכת עם כתר , וגם לא נראה לי שאהיה בבצפר ביום של פורים..
J Jeanne D Arc New member 11/3/08 #4 מתחפשת ../images/Emo13.gif בכל זאת פורים אחרון. אני אהיה פיית אבסנט - הפיה הירוקה
ע עדי המלכע New member 11/3/08 #8 תאמת גם אני בהתלבטות לא קטנה.. אין לי מושג למה להתחפש. היום הייתי בת:א וקניתי פאה ורודה ארוכה עם תלתלים בסוף וכתר. ואז הגעתי הביתה והתחרטתי שלא קניתי פאת קארה ורודה [מדדתי בירוק והקארה נראה לי יותר יפה] כדאי להחליף? ומה אני אלבש עם זה?
תאמת גם אני בהתלבטות לא קטנה.. אין לי מושג למה להתחפש. היום הייתי בת:א וקניתי פאה ורודה ארוכה עם תלתלים בסוף וכתר. ואז הגעתי הביתה והתחרטתי שלא קניתי פאת קארה ורודה [מדדתי בירוק והקארה נראה לי יותר יפה] כדאי להחליף? ומה אני אלבש עם זה?