בננות- לכבוד המצעדים שנערכו- שרשור גאווה אנג´וי
M Mooa-Numi New member 30/6/02 #1 בננות- ../images/Emo94.gif לכבוד המצעדים שנערכו- שרשור גאווה אנג´וי
M missT New member 30/6/02 #5 לי יש. אבל אני לא הולכת לשים אותו. מיכל- את ראית את הדולי המדוברת (זאתי עם החצאית גאווה), ואת בטח מבינה למה אני לא שמה אותה. סורי, אם היה לי משו נורמלי הייתי תורמת לשרשור, אבל אין לי.
לי יש. אבל אני לא הולכת לשים אותו. מיכל- את ראית את הדולי המדוברת (זאתי עם החצאית גאווה), ואת בטח מבינה למה אני לא שמה אותה. סורי, אם היה לי משו נורמלי הייתי תורמת לשרשור, אבל אין לי.
M Me 4eVer New member 30/6/02 #7 לי יש לי יש לי לי לי! אחת כמה עלוב ותראו איזה מאגניבבבבבב הם מתחבריםםםםםם!!!!!!! ובנוסף: אפשר לכתוב גם גאוה (ו´ אחת ) וגם גאווה (שתי ו´ ) איזה אייקון מיוחד!! אני ממש בו!!!
לי יש לי יש לי לי לי! אחת כמה עלוב ותראו איזה מאגניבבבבבב הם מתחבריםםםםםם!!!!!!! ובנוסף: אפשר לכתוב גם גאוה (ו´ אחת ) וגם גאווה (שתי ו´ ) איזה אייקון מיוחד!! אני ממש בו!!!
M Me 4eVer New member 1/7/02 #10 את?../images/Emo12.gif את הו´ ושתי ו´ בכל אופן.. ודווקא יש לי כמה לסביות!!!
M Me 4eVer New member 1/7/02 #14 החזקת ידיים תמימה? מבטים שקשורים לריקוד? כ"כ רואים שיש משהו בינהן!!!
T TuLiP wants PeAcE New member 2/7/02 #24 ../images/Emo6.gif זה שרשור חשוב. ואני גאה בו. אבל באמת שרשור חשוב.