בננות

Roniii

New member
בננות../images/Emo12.gif

איזה בוקר עשיתן לי... באתי עם הקפה למחשב, ומה אני רואה?! האבקות בוץ בשידור חי. אבל אילי ופרו החמודות, עיליתי עליכן - רוצות להרטיב את הפורום... יש בנות שהתלוננו, אז אמרתן "בואו נעשה שיהיה בלגן, כי זה מה שהבנות רוצות". נכון?! תגידו שזה לא רציני, לפני שאני מזעיקה את סתיו מניו זילנד לעשות סולחה

Roniii

New member
ולכל אלה שמאיימו לעזוב../images/Emo46.gif

לא יכולות להחזיק אתכן בכוח. סורי. רוצות אלף שרשורים ביום? תפתחו. אנחנו לא פה כדי להעביר לכן ת'זמן בחופש הגדול. אנחנו פה כי נעים לנו, נחמד לנו, מעניין לנו. ומותר לנו גם לעשות עוד דברים (רוצה להזכיר לכן שאנחנו גם עובדות בראש 1 וחוצמזה יש לנו גם חיים). נו, בחייאת, תתבגרו קצת. לפתוח מיליון שרשורים רק כדי שתראו את התאריך של היום מיליון פעמים - זה מה שישאיר אתכן??? משחק החתיכים עוד לא נגמר. חוצמזה דנה הציעה שבמשחק החתיכים נצרף גם תמונות ובעד ונגד ודברים מצחיקים, אבל אף אחת לא הלכה על זה. אבל אנחנו לא נעלבות, כי ככה זה, לפעמים משהו תופס ולפעמים לא. אז בשקט בשקט אני מציעה לכן להישאר, נותנת לכן
וגם
. רק אהבה מביאה אהבה (וזה כבר משפט של סתיו
, אז תראו לאן הבאתן אותי...)

../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo70.gifצודקת../images/Emo70.gif

חחחח...
"וזה כבר משפט של סתיו..."
"אז תראו לאן הבאתן אותי.." חחח...
עזבו, קמתי קצת לא בסדר...

Roniii

New member
פרו...../images/Emo78.gif

נעלבת ממנה? אני מקווה שלא... חשבתי שזה כאילו בכוונה... פרו? השמיעי קול...

p r u d e n s

New member
קוקוריקו תרנגול../images/Emo176.gif

למה שאני אעלב ממנה? כי היא קראה לי חננה?

babygrl

New member
אני בהלם!../images/Emo12.gif

קודם כל עשיתי את זה בצחוק לגמרי! זה היה כל כך מתוך שעמום!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה מאוד שפרו הבינה את זה ואם לא אז חבל.. יאללה מה נסגר עם הפורום כל דבר שעושים פה אנשים מתעצבנים..

babygrl

New member
lol

עכשיו דיברת..
עזבי פשוט מצחיק אותי הקטע הזה.. שאת לא מדברת איתי.. לא להתייחס!

למעלה