בננות שאלון

שירי 55

New member
בננות שאלון

טוב הוא די ארוך כי זה כמה ביחד אבל משעמם לי אז תיהיו חמודות ותענו =) שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הבנאדם: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?

britmel

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: רעות תאריך לידה: 13.7.86 מקום מגורים: חור בגליל ליד כרמיאל חח שיר אהוב: melanie c - understand סרט אהוב: חופשיות על הבר
תוכנית טלוויזיה אהובה: בנות גילמור זמר אהוב: ג'סטין זמרת אהובה: מלאני סי בריטני יום אהוב בשבוע: כל יום חח דיסק אהוב: מלאני סי BI תאריך אהוב: מממ הימולדת שלי..
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן לא ממש בכוונה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן ברור האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:1.56 בערך מידת נעלים: 37-8 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו:- מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הילה האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא פעיל המקום האחרון שהייתי בו: - הסטיה שלי היא: - הדבר שלא הייתי מוותר עלייו בחיים: - תכונה טובה שלי: חברותית תכונה רעה שלי: עקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא חח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא ממש אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? 212
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ---- באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים לא משנה הגיל.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כיתה ז חיבקת מישהו/י? בגן מישהו/י חיבק/ה אותך? בגן עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמן חח השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י?---- היית במועדון? כמעט שנה קנית בגד? לפני חודש בערךחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? גם מזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 12:30 מה/מי העיר אותך? אף אחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב אמא מה היה הדבר הראשון ששמעת? כלום מה היה השיר הראשון ששמעת? --- איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם יש חדש בפייסבוק חחח איזה כיתה את: סיימתי ביצפר חח הבנאדם הכי יפה שראית: פליסיטי
צלאני סי
את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? זבזבנית חח יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: לא אוהב/ת:כן מתגעגע/ת אליו: כן חסר לך: כן עושה לך טוב להיות איתו: כן הבנאדם: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא אבא הוא חסום כרגע איזה צלצול יש לך? של מלאני
suddenlly monday... הקול הכי יפה ששמעת? ---- איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם לא משהו מענין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור איפה את רוצה פירסינג? בפופיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לאנגליה :D

שירי 55

New member
ביקשת יפה אז אני יענה =]

חח סתם שם:מעיין תאריך לידה:91\12\27 מקום מגורים:חולון שיר אהוב:כל השירים של היהודים סרט אהוב:אהה הרבה...... תוכנית טלוויזיה אהובה:משפחת סימפסון זמר אהוב:תום פטרובר,ברי סחרוף זמרת אהובה:אורית שחף יום אהוב בשבוע:אממ עכשיו יום שני כי זה היום הכי קצר במערכת חח דיסק אהוב:מציאות נפרדת תאריך אהוב:היום הולדת שלי? חח האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן..מצטערת =[ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יאו הכל פה עשיתי חח.... יש\אין חבר:אין אין גובה:ואלה אין לי מושג..אני די גבוהה חח מידת נעלים:40 פריסינג:היליקס קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן =/ ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן!!! חיבקתי שעה שלמה חח ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אמא שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישו מאושר לא יודעת מי האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה טובה שלי בר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:סתם ידיד המקום האחרון שהייתי בו:אהה בצפר הסטיה שלי היא:חח איזה מהם? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-החברים הממש טובים שלי תכונה טובה שלי:נאמנות,אני אוהבת לעזור חח אממ אנשים אומרים שאני מצחיקה..נו טוב תכונה רעה שלי:רגישה יותר מידי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא!!! איך אפשר בכלל? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח כןןןןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אהה...תנו לי לחשוב על זה אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן חח מה צבע החדר שלך? צהוב בהיר באיזה בושם אתה משתמש? ואו יש לי מלא אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ואי ואי איזה שאלות באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? חח אנערף מתי שרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חודש ככה בחופש אבל זה היה סתם עם חברות חח נשיקה באמת היה מזמןןןןן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני רבע שעה ככה שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת?בחופש שכבת עם מישהו/י?לא שכבתי חח היית במועדון? בחופש קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום הקדישו לך שיר?שבוע שעבר ..ידיד שלי שחושב שיש לו סיכוי איתי חח שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? אני את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף... מה היה הדבר הראשון ששמעת? מוזיקה מה היה השיר הראשון ששמעת? ג'קי-היהודים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לפחות המערכת היום קצרה... איזה כיתה את: יא הבנאדם הכי יפה שראית:אהה...יש הרבה את חושבת שאת יפה? אהה נראה לי שכן חח כולם אומרים לי את זה אז מי אני שיתווכח
את חושבת שאת צבועה? לא! את חושבת שאת קנאית? בעיקרון לא ..אבל קורה את חושבת שאת קרצייה? חח לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? בסדר עם עצמי בזבזנית או חסכנית? גם וגם יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: כן אוהב/ת:כן מתגעגע/ת אליו:כן =[ חסר לך:כן =[ עושה לך טוב להיות איתו: כן הבנאדם: הכי מצחיק: כמה חברים יש הרבה הכי דפוק: חח ידיד אחד הכי מוזר: בת דודה שלי הכי כיף לדבר איתו: חברה טובה שלי בר יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? בר איזה צלצול יש לך? אין לך מקום-היהודים... ובהמתנה-חופשי של היהודים הקול הכי יפה ששמעת? טיטי שלי מהיהודים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הומור מסימפסון אוכל דונטס חח איזה מאמי הוא את רוצה להיות זמרת? אוי לא!! את רוצה להיות שחקנית? לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. איזה כיף לי חח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן ..תמיד איפה את רוצה פירסינג?אממ לשון נשמע לי נחמד אולי אני יעשה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ואי ואי ...הרבה..... ואו זה היה מתיש חח

t i t i13

New member
חח באמת שלחת????

וזה הסתדר לי כבר חח זה היה בעיה אצלי...יאו ואפילו הוספת סמיילי חחחחח יקרועה אנלא מאמינה שעשיתי את זה בשבילך בפנקס...טוב זה רק בגלל שאני מכירה אותך אמרתי את זה כבר לא? חח

t i t i13

New member
=]

חח סתם שם:מעיין תאריך לידה:91\12\27 מקום מגורים:חולון שיר אהוב:כל השירים של היהודים סרט אהוב:אהה הרבה...... תוכנית טלוויזיה אהובה:משפחת סימפסון זמר אהוב:תום פטרובר,ברי סחרוף זמרת אהובה:אורית שחף יום אהוב בשבוע:אממ עכשיו יום שני כי זה היום הכי קצר במערכת חח דיסק אהוב:מציאות נפרדת תאריך אהוב:היום הולדת שלי? חח האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן..מצטערת =[ האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יאו הכל פה עשיתי חח.... יש\אין חבר:אין אין גובה:ואלה אין לי מושג..אני די גבוהה חח מידת נעלים:40 פריסינג:היליקס קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן =/ ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן!!! חיבקתי שעה שלמה חח ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אמא שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישו מאושר לא יודעת מי האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה טובה שלי בר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:סתם ידיד המקום האחרון שהייתי בו:אהה בצפר הסטיה שלי היא:חח איזה מהם? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-החברים הממש טובים שלי תכונה טובה שלי:נאמנות,אני אוהבת לעזור חח אממ אנשים אומרים שאני מצחיקה..נו טוב תכונה רעה שלי:רגישה יותר מידי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא!!! איך אפשר בכלל? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח כןןןןן עזרת פעם לזקנה או לעיוור? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אהה...תנו לי לחשוב על זה אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן חח מה צבע החדר שלך? צהוב בהיר באיזה בושם אתה משתמש? ואו יש לי מלא אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ואי ואי איזה שאלות באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? חח אנערף מתי שרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חודש ככה בחופש אבל זה היה סתם עם חברות חח נשיקה באמת היה מזמןןןןן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני רבע שעה ככה שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת?בחופש שכבת עם מישהו/י?לא שכבתי חח היית במועדון? בחופש קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום הקדישו לך שיר?שבוע שעבר ..ידיד שלי שחושב שיש לו סיכוי איתי חח שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? אני את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף... מה היה הדבר הראשון ששמעת? מוזיקה מה היה השיר הראשון ששמעת? ג'קי-היהודים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לפחות המערכת היום קצרה... איזה כיתה את: יא הבנאדם הכי יפה שראית:אהה...יש הרבה את חושבת שאת יפה? אהה נראה לי שכן חח כולם אומרים לי את זה אז מי אני שיתווכח את חושבת שאת צבועה? לא! את חושבת שאת קנאית? בעיקרון לא ..אבל קורה את חושבת שאת קרצייה? חח לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? בסדר עם עצמי בזבזנית או חסכנית? גם וגם יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: כן אוהב/ת:כן מתגעגע/ת אליו:כן =[ חסר לך:כן =[ עושה לך טוב להיות איתו: כן הבנאדם: הכי מצחיק: כמה חברים יש הרבה הכי דפוק: חח ידיד אחד הכי מוזר: בת דודה שלי הכי כיף לדבר איתו: חברה טובה שלי בר יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? בר איזה צלצול יש לך? אין לך מקום-היהודים... ובהמתנה-חופשי של היהודים הקול הכי יפה ששמעת? טיטי שלי מהיהודים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הומור מסימפסון אוכל דונטס חח איזה מאמי הוא את רוצה להיות זמרת? אוי לא!! את רוצה להיות שחקנית? לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. איזה כיף לי חח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן ..תמיד איפה את רוצה פירסינג?אממ לשון נשמע לי נחמד אולי אני יעשה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ואי ואי ...הרבה..... ואו זה היה מתיש חח

שירי 55

New member
חח אוקי עכשיו אני

שם:שירי תאריך לידה:90\7\12 מקום מגורים:תל אביב שיר אהוב:אין קבוע סרט אהוב:אבודות והוזות תוכנית טלוויזיה אהובה:ישנן בנות זמר אהוב:עיברי לידר זמרת אהובה:אורית שחף יום אהוב בשבוע:שישי ושבת דיסק אהוב:אוטוביוגרפיה תאריך אהוב:1 באפריל חח האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן . יש\אין חבר:אין גובה:לא יודעת מידת נעלים:39 פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:לימודים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אהה האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מעיין מפה חח מסתבר שאנחנו מכירות המקום האחרון שהייתי בו:בית הסטיה שלי היא:... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-החיים תכונה טובה שלי:אני נחמדה חח תכונה רעה שלי:יש הרבה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? 212 אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? X באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שזה מרגיש נכון מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?חצי שנה נראה לי חיבקת מישהו/י? כמה ימים מישהו/י חיבק/ה אותך? כמה ימים עישנת? שבוע שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת?שבוע שכבת עם מישהו/י?חצי שנה היית במועדון? שבוע קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?פיי מזמן הקדישו לך שיר?מזמן שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?כלום איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? חח כן לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: לא אוהב/ת:כן מתגעגע/ת אליו:כן חסר לך:כן עושה לך טוב להיות איתו: כן הבנאדם: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: חברה טובה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה איזה צלצול יש לך? מכה אפורה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כזה ים חח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג?סנטר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה דברים..הרבה דברים

blackeyes7

New member
עונה :)

שם: הדס תאריך לידה: 2.3.91 מקום מגורים:מושב צמוד לקריית גת שיר אהוב: Bullet For My Valentine-Tears Dont Fall סרט אהוב: נפלאות התבונה, אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה אהובה: ישנן בנות
זמר אהוב: עברי לידר, אביב גפן זמרת אהובה: טאריה, הסולנית של NIGHTWISH
יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: PRISON OF DESIRE-AFTER FOREVRE תאריך אהוב: 29.11 ואני באמת לא יודעת למה :) האם אי פעם עישנת? תמיד
האם אי פעם שתית אלכוהול? כמעט תמיד האם אי פעם לקחת סמים? מממ
האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? פעם אחת
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן, העיפו אותי מביצפר ורציתי להשאר . האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? הייתי עם מישהי אהבה אותי סתם ופגעתי בה.. היום אני יודעת שזה היה טעות \; האם אי פעם בכית על מישהו? סבא .
האם אי פעם בכית על מישהי? על האכזבה הגדולה שלי ... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? ממ כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין
לרווקות מבינכן .. גובה: 1.62 אולי , לא בדקתי מלא זמן מידת נעלים: 37\8 פריסינג: היה סיידליפ ושש באוזניים קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? מאושר ב24 שעות האחרונות צחקת? משכרות ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את הכלה בחתונה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חח המלצרית בחתונה שאלה מה אני רוצה לאכול אז אמרתי לה אותך :) ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? לצערי הדבר שהכי קשה לך איתו:שאנשים יודעים את האמת אבל מפחדים להתמודד איתה אז הם פשוט מתעלמים וממציאים תירוצים . מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האהבה שלי ? האדם האחרון שהתקשר אלי- מרפאת שיניים האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אריאל בנדוד שלי המקום האחרון שהייתי בו: ראשון לציון בחתונה :) הסטיה שלי היא: בנות מצחיקות עם חיוך גדווול . הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא הייתי מוותרת ערכים שאני מאמינה בהם בשביל מישהו, אפילו אהבה. תכונה טובה שלי:אני מתחברת עם אנשים בקלות תכונה רעה שלי:פטפטנית , לפעמים פוגעת ולא שמה לב . האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? בטח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? תמיד :p האם צחקת על מישהו בעל מום? בלי להתכוון . האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן אמרתי לה שהיא לא מעניינת לי ת'תחת אבל מאז אני כבר לא מתחצפת D: עזרת פעם לזקנה או לעיוור? לזקנות תמיד , וגם לחרשים עיוורים.. כי אני יודעת את השפה שלהם :) תרמת פעם לקבצן? רק אם הוא לא נראה מסומם.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, אבל כסא פעם שברתי בכוונה. הפרת הבטחה שהבטחת? הבטחתי לעצמי שזה הפעם האחרונה שאני שותה, אופס :X השתכרת עד אבדן חושים? כן. ומעדיפה לא להזכר . מה צבע החדר שלך? לבן :) באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים? מלאמלא צמידים :) מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שפכתי לאחי אקונומיקה על חולצה D:,סיכסכתי בין שתי בנות שאת אחת מהן לא סבלתי . באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים . מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום ראשון לפני שבועיים חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול, כל המשפוחחה :O עישנת? ברגעים אלו ממש שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה , ליקר שוקולד, שיבס וודקה רדבול :) השתכרת? יום העצמאות שכבת עם מישהו/י? לא זכור לי היית במועדון? חופש גדול קנית בגד? יום שלישי שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? יום שישי
הקדישו לך שיר? ממ לפני שבוע את אנחנו זן נדיר..
שיפרו לך את המצברוח? חבר שלי ראאתה שאני עצובה אז היא הזמינה אותי לסופלה שוקולד עם קצפת וכדור גלידה בקפולסקי , היו כמה רגעי נחת
היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לתשע, בע
מה/מי העיר אותך? אבא שלי השמן
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כן אבא? מה היה הדבר הראשון ששמעת? הדסי קומי את צריכה לנסוע מה היה השיר הראשון ששמעת? משו של בועז מעודה , ברדיו .. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איפה אני עושה שבת .. איזה כיתה את: יב
סופסוף הבנאדם הכי יפה שראית: בר רפאלי
את חושבת שאת יפה? נחמדה את חושבת שאת צבועה? תלוי למי
את חושבת שאת קנאית? בכלל בכלל לא . זה משו מפגר אצלי את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן, אם אין אני לי מי לי ? יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: אני שונאת אנשים במהירות
לא יודעת למה . אוהב/ת: המשפחה שלי ומישהי אחת
מתגעגע/ת אליו: האהבה שלי חסר לך: סבא וסבתא עושה לך טוב להיות איתו: האהבה שלי הבנאדם: הכי מצחיק: שחר חסון הכי דפוק: יוסי מהאח הגדול הכי מוזר: האיש מהעיר בירושלים שחושב שהוא המשיח ומציע לך להזדווג איתו ולהיות השילוש הקדוש הבא הכי כיף לדבר איתו: אביב שלי :) יש לך פלאפון? יאי
למי אתה מתקשר הכי הרבה? ספיר, אביב ואמא :) איזה צלצול יש לך? משו של אול דה אמריקן רוג'קט הקול הכי יפה ששמעת? הקול של דניאל
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? "גמני מחכה לגלעד שליט" את רוצה להיות זמרת? בחיים לא !
את רוצה להיות שחקנית? לא אשאף לזה, אבל זה יהיה נחמד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי בשביל הספורט אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, הרבה
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא תמיד איפה את רוצה פירסינג? בלשון ובגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה להורים שלי קצת לאחים שלי קצת ובמה שנותר לי מפנקת את עצמי עם מלא מסעדות שוות ודיסקים שווים

LudaGirl

New member
אני אני

אני לודה מכרמיאל.. שיר אהוב: שאלה כללית מדי... סרט אהוב: כנראה ששר הטבעות. תוכנית טלוויזיה אהובה: השרדות יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: אין משהו ספציפי תאריך אהוב: כרגע ה6/3/09.. תאריך שחרור האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא בדיוק האם אי פעם עברת על החוק? כמובן האם אי פעם נשבר לך הלב? בהחלט האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני מניחה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כמובן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? אכן האם אי פעם שיקרת? ברור יש\אין חבר: לא כרגע גובה: 165 בערך מידת נעלים: 40 פריסינג: רק כמה חורים באוזניים קעקועים: לצערי לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא.. אבל מאוד רציתי ב24 שעות האחרונות צחקת? כמובן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יכוללהיות ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחח מזה עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אולי התווכחתי, לא ממש ריב ב24 שעות האחרונות קנית משהו? וואו, מפתיע אבל לא בימים אלו אתה מאוהב? לא ברור הדבר שהכי קשה לך איתו: טמטום ורוע לב מישהו אחד שהיית רוצה להיות? מישהו עשיר האדם האחרון שהתקשר אלי- איזה ידיד האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אותו ידיד המקום האחרון שהייתי בו: אמממ הבית? הסטיה שלי היא: לא נראה לי שיש כאלה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- שינה תכונה טובה שלי: אני חברה טובה תכונה רעה שלי: אני עצבנית ולחוצה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? ממש לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחח ברור האם צחקת על מישהו בעל מום? אני לא חושבת. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא נראהלי עזרת פעם לזקנה או לעיוור? יצא לפעמים תרמת פעם לקבצן? לא חושבת, אין קבצנים בכרמיאל.. האם גנבת משהו במכולת? חח כן כשהייתי קטנה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אלו שאוהבים אותי אכלת משהו לא כשר? חחחח כן אתה שומר כשרות? ממש לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים? לא חושבת.. השתכרתי, אבל לא שכחתי דברים וכאלה. מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? שונאת בשמים אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן בטח מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת.. רשע זו מילה קשה.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? ת'כלס לפי דעתי זה תלוי בבן אדם, אני אישית שכבתי בגיל 16 אבל במחשבה לאחור זה היה צעיר מדי. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? נראהלי בסופ"ש חיבקת מישהו/י? יש שאלה כזאת למעלה מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לא עישנתי.. אני חושבת שנתיים לפחות שתית משקה אלכוהולי? בסופ"ש השתכרת? לפני חודש בערך שכבת עם מישהו/י? ממש מתחת לחגורה, חחח.. עבר יותר מדי זמן היית במועדון? נראהלי שחצי שנה.. לא יוצאת הרבה למועדונים קנית בגד? ביום חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בסופ"ש הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? שש בבוקר מה/מי העיר אותך? השעון הארור מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון? מה היה השיר הראשון ששמעת? את הצלצול של השעון? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בא לי ללכת לישון ממש.. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת.. יש המון סוגי יופי בעולם ויש המון אנשים יפים. זה טיפשי לבחור אחד או לתת הגדרות את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לחלק מהאנשים את חושבת שאת קנאית? כן אבל לא במידה מוגזמת את חושבת שאת קרצייה? לא כרגע את חושבת שאת עקשנית? בהקשר של דברים שחשוביםלי את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? ככה ככה.. מתונה יש לך פלאפון? יש לי אפילו 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאקס איזה צלצול יש לך? שיר של אופת' הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהממת שצילמתי בראש הנקרה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? השרדות!! האמריקאי כמובן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן נו, זה פעם 800 שהשאלה הזאת בשאלון כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אין לי סיבה להגיד את זה סתם איפה את רוצה פירסינג? בגבה

Shiri from the block

Active member
אניייייי שם: שירן תאריך לידה: 21.7 מקום מגורים: מעלה אדומים שיר אהוב: שירים של בקסטריט ובריטני סרט אהוב: מלך האריות, שר הטבעות תוכנית טלוויזיה אהובה: זינה, חברים, ישנן בנות זמר אהוב: מייקל ג'קסון זמרת אהובה: בריטני ספירס יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: דיסקים של בקסטריט ובריטני (אני שונאת לבחור) תאריך אהוב: נגיד ש 20.4 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.63 מידת נעלים: 39 פריסינג: - קעקועים: יש!../images/Emo99.gif ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט, אבל סתם בגלל סרט ואני יותר מידי רגשנית../images/Emo3.gif ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: --- מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? בריטני ספירס האדם האחרון שהתקשר אלי- אמ לא זוכרת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: - המקום האחרון שהייתי בו: בירושלים, בחתונה הסטיה שלי היא: שאלה כללית מידי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא חשוב תכונה טובה שלי: אמ, רומנטית, נחמדה תכונה רעה שלי: ביקורתית מידי כלפי עצמי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור? לזקנה../images/Emo45.gif תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אי שם בילדותי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, אבל תמיד מתחשק לי לעשות את זה הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? צהוב ו-ורוד באיזה בושם אתה משתמש? של בריטני../images/Emo3.gif אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא חשוב. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים בעיקרון.. אבל כל עוד זה מגיל 17 ומעלה מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני.. שבועיים חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? יותר מידי זמן שכבת עם מישהו/י? ../images/Emo69.gif היית במועדון? ארממ קנית בגד? לפני כמה שבועות קצרים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת, אבל בזמן האחרון הקדישו לך שיר? לא שיפרו לך את המצברוח? אממ, לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 6:50 מה/מי העיר אותך? השעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? שיר של בקסטריט של השעון מעורר../images/Emo9.gif מה היה השיר הראשון ששמעת? ^^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה צריך לקום איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: בראד פיט את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? קצת, אבל ממש טיפה את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: כן אוהב/ת: כן מתגעגע/ת אליו: כן חסר לך: כן עושה לך טוב להיות איתו: כן הבנאדם: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שולחת הרבה SMSים בעיקר איזה צלצול יש לך? של בקסטריט הקול הכי יפה ששמעת? אין לי כוח ממש לחשוב על זה לעומק אז נגיד בכללי של מייקל ג'קסון ואייג'י מקליין מבקסטריט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה ממחושבת של ירח עם עננים בחושך את רוצה להיות זמרת? חח זה חלום כזה.. את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב. למרות שאני לא צופה בזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, אבל לא אהבה רומנטית.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מוצאת? אממ לא יודעת. כנראה הייתי לוקחת אלי אבל הייתי קוראת עיתונים או חדשות לראות אם דיווחו שמישו איבד את זה.. אם לא אז הרווחתי../images/Emo3.gif

lotemy

New member
א מ ן

שם: לוטם תאריך לידה: 15.10 מקום מגורים: באר שבע שיר אהוב: מלחמה שקטה סרט אהוב: נעורים במבחן תוכנית טלוויזיה אהובה: האח הגדול זמר אהוב: מרילין מנסון זמרת אהובה: אורית שחף יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: מציאות נפרדת תאריך אהוב:4.9 האם אי פעם עישנת? כה האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים? כה האם אי פעם עברת על החוק? כה האם אי פעם נשבר לך הלב?כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה האם אי פעם בכית על מישהו?כה האם אי פעם בכית על מישהי?כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כה האם אי פעם שיקרת?כה יש\אין חבר: לא גובה: 1.57 מידת נעלים: 37 פריסינג: לא קעקועים: עוד לא ב24 שעות האחרונות בכית? כה ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כה ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כה בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: עבר מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? תום האדם האחרון שהתקשר אלי-מאיפה אני יודעת מי התקשר אליך? חחח סתם ענבר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לינורי המקום האחרון שהייתי בו: מלבד הבית- אצל ענבר הסטיה שלי היא: מרילין מנסון, סאדו. מקלחות הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מוזיקה תכונה טובה שלי: תומכת תכונה רעה שלי: קרה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מוזיקה אכלת משהו לא כשר? ישמצב אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? יש לי 2 אחד סגול אחד לבן חום באיזה בושם אתה משתמש? פנטזי, אמור, 212 אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? לא זכור לי השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? לפני בוע היית במועדון? שבועיים קנית בגד? יומיים משהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כל יום ליקרתי הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 12 אתמול מה/מי העיר אותך? פאלפאון מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני ישנה מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה לא הלכת לבצפר? שוב? מה היה השיר הראשון ששמעת? סמי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה היא התאבדה?.למה לא עזרתי איזה כיתה את: יא הבנאדם הכי יפה שראית: אורית שחף את חושבת שאת יפה? כה את חושבת שאת צבועה? כה את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כה את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית יש לך בנאדם שאתה: שונא/ת: לא אוהב/ת: בוודאי מתגעגע/ת אליו: אוריתי חסר לך: אורית עושה לך טוב להיות איתו: אורית ולינור ותום הבנאדם: הכי מצחיק: אור הכי דפוק: דור הכי מוזר: אור הכי כיף לדבר איתו: לינור יש לך פלאפון? בטח למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאחרונה לליקו איזה צלצול יש לך? אינטרמת הקול הכי יפה ששמעת? אוריתי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני ואוריתי את רוצה להיות זמרת? יאס את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אמרו וטעו כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הופעה של היהודים ותשאר תורמת

למעלה