בננות, עזרה!!!!!!!!
רציתי להתייעץ איתכן על משהו ואשמח לקבל עזרה. תמיד המחזור שלי היה מסודר כל 28 ימים, גם לאחר שהפסקתי גלולות. המחזור הראשון לאחר ההפלה הטבעית (למי שזוכרת
) הגיע לאחר כ- 5 שבועות ובהמתיני למחזור השני קרתה בעיה מבלבלת - המחזור שהיה צריך להגיע ביום א' האחרון (לאחר חישוב של 28 ימים, 4 שבועות מקודמו), איחר אבל כל השבוע היו סממנים לו - כאבי הבטן האלה שאני מכירה לאורך כל חיי ומרמזים על בוא "המכשפה".... אז חיכיתי, חיכיתי "לא ממש בסבלנות" ובמהלך השבוע החלו הפרשות אדומות, כל יום מעט מאוד "יציאות" של מחזור, זה נראה כמו "סוף" של מחזור (כי זה ממש ממש ממש מעט דימום) ולא אוכל להגיד כי זה המחזור שאני רגילה אליו. נשאלת השאלה - איך אוכל לדעת עכשיו מתי הביוץ שלי שלרוב נע בין 10 עד 16 ימים לתחילת המחזור? לפי מה אני סופרת את ימי המחזור???????? (וזה בלי לעשות שימוש בבדיקת חום השחר/בבדיקת ביוץ ביתית) - האם לספור זאת מהיום שהתחיל הדימום הקל או מתחילת כאבי הבטן או שמא זה לא ממש מחזור "אמיתי"?!?!?! HELPPPPPPPPP !!!!!!!!!! ו
תודה על העזרה!!!!!!
רציתי להתייעץ איתכן על משהו ואשמח לקבל עזרה. תמיד המחזור שלי היה מסודר כל 28 ימים, גם לאחר שהפסקתי גלולות. המחזור הראשון לאחר ההפלה הטבעית (למי שזוכרת