בננות, עזרה!!!!!!!!

blue4u2

New member
בננות, עזרה!!!!!!!!

רציתי להתייעץ איתכן על משהו ואשמח לקבל עזרה. תמיד המחזור שלי היה מסודר כל 28 ימים, גם לאחר שהפסקתי גלולות. המחזור הראשון לאחר ההפלה הטבעית (למי שזוכרת
) הגיע לאחר כ- 5 שבועות ובהמתיני למחזור השני קרתה בעיה מבלבלת - המחזור שהיה צריך להגיע ביום א' האחרון (לאחר חישוב של 28 ימים, 4 שבועות מקודמו), איחר אבל כל השבוע היו סממנים לו - כאבי הבטן האלה שאני מכירה לאורך כל חיי ומרמזים על בוא "המכשפה".... אז חיכיתי, חיכיתי "לא ממש בסבלנות" ובמהלך השבוע החלו הפרשות אדומות, כל יום מעט מאוד "יציאות" של מחזור, זה נראה כמו "סוף" של מחזור (כי זה ממש ממש ממש מעט דימום) ולא אוכל להגיד כי זה המחזור שאני רגילה אליו. נשאלת השאלה - איך אוכל לדעת עכשיו מתי הביוץ שלי שלרוב נע בין 10 עד 16 ימים לתחילת המחזור? לפי מה אני סופרת את ימי המחזור???????? (וזה בלי לעשות שימוש בבדיקת חום השחר/בבדיקת ביוץ ביתית) - האם לספור זאת מהיום שהתחיל הדימום הקל או מתחילת כאבי הבטן או שמא זה לא ממש מחזור "אמיתי"?!?!?! HELPPPPPPPPP !!!!!!!!!! ו
תודה על העזרה!!!!!!

פּוֹנְג

New member
מה שכנראה קרה הוא שאחרי ההפלה

שלך המחזור קצת השתבש. עד שהמחזור שלך לא יחזור להיות סדיר, ואם את לא משתמשת ב'אמצעים מלאכותיים' על מנת לאתר ביוץ - לא ממש תוכלי לדעת בוודאות. מה שלא הבנתי זה האם במהלך השבוע האחרון באיזה שהוא שלב כן הגיע המחזור שאת רגילה אליו, או שכל הזמן היו רק כתמתמים כמו של סוף מחזור? כי אם הוא לה הגיע, אז אולי אלו לא היו כתמים של מחזור אלא של השתרשות? ואם זה כן היה מחזור אז זה באמת קשה לדעת מאיזה יום להתחיל לחשב את ימי החודש הקרובים... יש לי עוד רעיון לסטארט אפ = מחשב מחזור... פטנט/בדיקה/תוכנה שתגיד לנו בדיוק איםה אנחנו במחזור

blue4u2

New member
פונג, קודם כל תודה.....

לשאלתך - אני עוד לא ממש יכולה לומר שקיבלתי מחזור "אמיתי", כזה שאני מכירה....בשלושת הימים האחרונים כל יום יש מעט מעט מעט דימום - כזה שיום שלם אפילו אין צורך להחליף תחבושת (ואני רגילה להחליף בכמויות בימים הראשונים). אבל בכל אופן, זה נראה כמו דימום של מחזור (יחד עם כאבי הבטן והריח - סליחה אם אני מגעילה....
) - אבל שוב מועט מועט. אגב, סליחה על הבורות
- אבל מה זה "השתרשות"??? ועוד שאלה, אם אני קונה את אותה "ערכת ביוץ" הנמכרת בבית מרקחת, השימוש בה נעשה בכל שלב שאני רוצה או בימים שאני "חושבת" שיש ביוץ ואז זה מאמת או מפריך לי את זה???? (הערכות האלה הן חד פעמיות נכון?)

פּוֹנְג

New member
הערכה היא לשימוש חד פעמי

יש בה 5 מקלונים שאת אמורה להשתין עליהם (סליחה כן, ) במשך חמישה ימים עד שמזוהה הורמון הביוץ. אבל אם יש לך ביוץ לא סדיר, את בקלות עלולה לפספס את זה...
מכיוון שיש לך בדרך כלל מחזור סדיר אז זה יכול להיות פחות בעייתי. השתרשות זה השתרשות העובר ברחם. הנה תראי כאן

blue4u2

New member
הלוואי פונג ..... ../images/Emo70.gif

שהייתי יודעת שזו השתרשות אבל ממש לא נראה לי, זאת המכשפה שמתעתעת בי... בכל אופן, שוב שאלה על ערכת הביוץ....במקרה הנוכחי אם כך לא אוכל לדעת מתי "להשתין" על המקלות?!?!?? הפעם תהיה לי בעיה...
אוףףףףףףףףף

פּוֹנְג

New member
אם יש לך סבלנות (ואני יודעת שזה קשה

אז למה שלא תקחי לך חודש ללא לחץ. תשכבי עם בעלך מתי שיתחשק לכם ותחכי ותראי או שתגיע ה'מכשפה' או שלא... את יודעת, יש כאלו שנכנסים להריון בלי לתכנן ובלי להשתין על ערכות
מה שאני אומרת זה לנסות לא לעשות מזה בעיה אלא לתת לגוף להתאושש מהשוק של ההפלה. (וזה אכן שוק לגוף ולך) ומכיוון שלא היה לך מחזור בעיתי לפני כן, אין סיבה שהוא יהיה כך עכשיו, אחרי שהגוף יחזור לעצמו.

blue4u2

New member
נקווה שאכן יהיה טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

כבר לקחתי חופש שכזה בחודש שעבר...וכלום לא קרה, כלומר קרה - פספוס הביוץ!!!!........

הי בלו,

קרה לי מצב כזה פעם, שבעקבותיו נכנסתי להריון. את גיל ההריון חישבנו לפי האולטרא-סאונד, וכשניסיתי לחשב לפי זה מתי היתה הווסת האחרונה, יצא שתחילת הדימום, למרות שאלה הפרשות חלשות ומעטות, הוא תחילת הווסת האחרונה. לכן אני חושבת, שגם אם יש דימום מועט, בגלל שהוא עדיין נמשך כבר מספר ימים, עליך לחשב תחילת מחזור מתחילת הדימום. ולא הייתי מסתמכת על כאבי הבטן כתחילת מחזור. תשימי לב לקראת הביוץ להפרשות שבעצם מרמזות על תחילת שלב הפוריות. הן גם יתנו לך כיוון שזמן הביוץ מתקרב/מתחיל. לולה הפילולה

blue4u2

New member
לולה ../images/Emo39.gif

אז את בעצם רומזת לי להתחיל לספור מהיום הראשון של ההפרשות ה"סמי מחזור" האלה? אולי פשוט אני אתחיל "לעשות את זה" יום כן יום לא כשבוע לאחר שהדימום/ההפרשות יפסיקו וננסה "ללכת על עיוור"???? אוף אני כ"כ מבואסת שבעבר הכל היה נראה תקין ומסודר, והיום, אחרי ההפלה המזורגגת הזו, פתאום הכל לא וודאי וצריך את ה"חישובים" הנוראיים האלה
מדהים איך נקלטתי להריון קצרצר כ"כ פעם שעברה בלי לחשוב פעמיים ועכשיו.... הסבל הבלתי נגמר הזה!!!!!! אני שוב בדיכאון

התוכנית שלך נשמעת לי מצויינת

ולמה להיות בדיכאון? תחשבי איזה כיף יהיה ללדת במרץ לטייל בחוץ עם עגלת תינוק ולנשום את ריחות האביב חייב להיות בסדר, לא?

blue4u2

New member
יש בזה משהו כמובן, אני אנסה

לאסוף את עצמי ואת הדכאון שיש בי ולהיות אופטימית יותר (עד עכשיו הייתי ופתאום הכל ירד לי...)!!!!!!
אגב על ההתייחסות, אני ממש מעריכה את זה

blue4u2

New member
נסיכונת, הלוואי ודברייך היו אמת../images/Emo70.gif

אבל כמו שכתבתי למעלה, זה המחזור !!!!!!!!!

היי blue...אני במצב שלך בדיוק...

אני החודש בשלב של נסיונות מחדש, לאחר גרידה. המחזור שלי לאחר הגרידה הגיע כעבור 7 שבועות!! המון זמן חיכיתי, לבסוף כשהמכשפה הגיע, יותר נכון הפייה כי מאוד ציפיתי למחזור הזה, היא הגיע בגדול!! כמעט שבוע של דימום אינטנסיבי!! (שבד"כ המחזור שלי נמשך יומיים שלושה) בכל אופן, החודש הזה הוא החודש הראשון שאנחנו מנסים שוב, ואין לי מושג מתי ייתרחש הביוץ, אנחנו פשוט עושים "נוקינוקי" כל יום, או כל יומיים ומקווים לטובבבב!!!
אני מציעה לך לעשות את אותו הדבר , ללא לחץ , כמו שכבר כתבו לך כאן, לפחות בחודש הזה... ואני בטוחה שיהיה סוף שמח. זה ידוע שלאחר גרידה/הפלה, הגוף יותר פורה וקל יותר להיכנס להריון. אז, המון בהצלחה!!!

blue4u2

New member
מחזיקה גם לך אצבעות ../images/Emo24.gif

וממש העלית אצלי חיוך עם ה"נוקינוקי" שכתבת
...שובבה.... לצערי אני כבר שני מחזורים אחרי הפלה אז אני לא יודעת אם "הנושא שהגוף פורה יותר", עוד תופס לגביי. היות והגוף עוד מבולבל, מספיק שאפספס את הביוץ ביום, ו....את יודעת.... אבל כמו שכתבת - נקווה לטוב

u z a

New member
הי בלו,

לפי מה שאת מתארת, את לא תדעי בדיוק באיזה יום הביוץ, אבל את כן יודעת באיזה טווח של ימים הוא אמור להתרחש. קחי לך את היום הראשון של הדימום כיום הראשון של המחזור מבחינת הספירה, ופשוט תעשו זאת ערב ערב, או יום כן יום לא, במשך כמה ימים, עד שזה "מכסה" את תאריך הביוץ, אם היית סופרת את המחזור מהיום הראשון של הדימוםהכבד. אני מקוה שהובנתי, סה"כ טווח הטעות שלך הוא קטן. זה לא שאת ממש באפלה בקשר לאיזור הביוץ שלך... בהצלחה ותהנו! אוזה.

היי בלו

כמו שכבר אמרו לך, זה קורה... גם לי המחזור השתנה אחרי הגרידה. אמנם בחודשיים שלושה הוא היה די רגיל, אבל מאז, הוא נראה לפי מה שאת מתארת. שאלתי את הרופאים שלי איך לספור ושניהם טוענים - מהיום הראשון של הדימום. שאלתי גם בפורום פריון הגבר והאשה - ד"ר בוצין אנה מהיום של הדימום הרציני. בקיצור - כל רופא ודעותיו. אין דעה אחת, אפילו לרופאים. אין מה לעשות, בחודש הקרוב תצטרכי לנסות גם לפי הספירה הזו וגם לפי השנייה. אם את יודעת לזהות את הביוץ לפי כאבי ביוץ או סימנים אחרים, מציעה שתסמני לך - ככה אם הסיפור יחזור על עצמו בחודשים הבאים, תדעי לבד מתי לצפות לו. בהצלחה !

יעלה לי

New member
היי כחולה..../images/Emo13.gif

לא הבנתי למה את חושבת שאת לא בהריון???? דווקא עושה רושם שזו אפשרות סבירה לחלוטין, לפי התאורים שלך.בדיקת דם פשוטה יכולה להבהיר ולחסוך התלבטויות.. לגבי הספירה של ימי הביוץ, נראה לי שזה יהיה באמת מסובך החודש לבדוק את זה (אם את לא בהריון), ואני הייתי מחכה למחזור הבא, כדי שההורמונים בגוף יסתדרו להם.

blue4u2

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלכולכן, אני באמת איעזר

בעיצות.... ויעלה לי, אני ממש לא בהיריון (אחרי כל ה"זרימה" היום מהצהריים, זה בטוח מחזור, כך שאין טעם לחורר את ידי סתם כך). אבל שוב תודה, פשוט נעשה זאת יותר החודש ונראה מה יקרה

למעלה