בננות מקסימות

בננות מקסימות

בתוכנית של אודטה בערוץ 10 ( כן..כן אני יודעת שאני משועממת , אבל יש לי הרבה זמן לראות גם תוכניות כאלו כי אני מובטלת כרגע) לפני מס' ימים התארחה מעצבת מלאה וחמודה שנתנה טיפים לגבי בגדי ים. אודטה דנין המקסימה כתמיד שואלת ומציינת נשים גדולות ויפות שלא כל בגד במידה 0 עולה עליהם. אז המעצבת המליצה לנשים מלאות /שמנות על בגדי ים מחברת "סמאש" היא ציינה שיש בגדי ים מהחברה הזאת עד מידה 54 והמחירים מתנדנדים בין ה - 150 -250 ש"ח. לכן ממליצה למי שזקוקה בגד ים וקשה לה למצוא במידה גדולה לנסות למצוא את הבגדי ים של החברה הזאת - נשמע שווה לאללה ! בהצלחה !

DREAM111

New member
תודה רבה על המידע

גם אני מובטלת אבל ישנה בשעות האלו אז לא ראיתי. את יודעת במקרה באיזה יום זה היה נפנה למערכת לבקש את שמה של המעצבת הזו כדי לשוחח עימה ואולי לקבל קצת רעיונות עצות ועוד.

רעיון מעולה !

אני לא זוכרת בידיוק באיזה יום זה היה אבל זה היה שבוע שעבר וזאת הייתה פינה חד פעמית עם הסטייליסטית ההיא אז ככה שהם בטוח ידעו על מה מדובר והנושא היה בגדי ים.

אז זהו שמשום מה הם פיספסו את החלק

הכי חשוב וזה לומר איפה משיגים את הבגדי ים האלו... לפי דעתי כדאי לך לנסות במקומות כמו המשביר לצרכן וחנויות נוספות שמחזיקות מס' חברות במחלקה אחת ...אולי שם יהיה לך הפתעה ותמצאי! בהצלחה,

למעלה