קרעתי לה תתמונות מחזור. חעחע. וכה,זה תמונות פילים,אבל זה תמונות של חברות שלי. לא ניראה לי שהן ירצו לפתח אותם שוב. הן יגידו ``זה בעיה ש`ך שיש לך אחות כזאת`` .
חח אני מבינה אותךךך... גם אני הייתי באטרףף על אדםם
כל היום דברתי עליו.. בהיתי בתמונות שלו.. חלמתי עליו
ניסיתי להשיג כמה שיותר פרטים עליו.. ממש התנהגתי כמו משוגעת...חח גם אני חשבתי שאני אוהבת אותו... אבל זה לא נקרא אהבה.. זה להידלק על מישהו.. כמו ששירה אמרה לך.. היום..אני כבר לא בטירוף על אדם.. אני חולה עליו..משוגעת עליו..הכללל
אבל מה
לא כמו שהייתי ברמה אובססיבית.. עכשיו אני עדיין..מתה עליו.. ושום מחשבה טובה עליו לא השתנתה.. אלא פיצצתי את הבועה שהייתי בה במו ידיי..
פשוט אמרתי לעצמי: אורין..תרגעי.. זה בנאדם..בן 23 יותר גדול ממני פיי ב-9 שנים אין מצב שישים עליי כי אני קטינה.. ובזה נגמר כל האטרף הזה.. תחשבי על זה טוב טוב.. =] ו... אני פה תמיד לדבר איתך מתי שתרצי =] מואהה אורין
גמממאניי מאוהבתת בשרונליייייייייי אבלל מהה לעשותתתתת אני יודעעתתת שזה לאא יקרהה.! חוץץ מזה שהוא לא יצא עם בת 14 והוא בן 20 הפרש של 6 שניםם.!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודעתת כלוםם לעומתוו חחחח במובן שלל ה.................... בקיצור מאמי שכחיי מזה.! וגםם עם הייתי בגילל שלוו ואתת הייתת בגילל שלל אדםם הםם בחיים לא יצאו עם מעריצות.! הם יוצאים כאילו עם בנות שהם מכירים ושיודעות את האופי שלהםם.. אתת מאוהבתת בוו רק בגלל התמוננותת והשירים ותוו לא.! בקיצורר חומדדד שכחיי מזה כי אפילו בחלומות זה לא יקרה.! מקווה שעזרתייייייי
אז ההפרש ביניי לביןן נולי זה 6 שניםם ביני לבין אושריי זה 4 שנים פחח זהה כלום ביני לבין אדם זה 9 שנים ביני לבין ערן זה 5 שנים וגם אצל אביחי זה 5 שניםםם חעחעחחע
אז נכון לעכשיו אני בת 12 וחצי. בואו ונהפוך את ה-12: התקבל המס' 21. בואו נהפוך את החצי, מונה להחליף במכנה ומכנה להחליף במונה, קיבלנו 2. כעת נחבר את 2 הסכומים 2+21 והתוצאה היא 23! יש אישור להתחתן עם אדם! (חיקוי מוצלח ביותר למורה למטמתיקה...)