בננות כנסו פליז

בננות כנסו פליז

תקשיבו אני מאוהבת.. אבל אהבה שלא תתממש יותר בחיים תעזרו לי בבקשה תנו לי עצות איך להוציא את האהבה האת ממני איך לגרש אותה,אני בפסיכולוגית יותר נכון היתיתי וזה לא עזר אני מוכנת לעשות הכול רק שלא אוכל ידיי כבולות...

אוי מאמי...את יכולה להרחיב יותר?!

יעני איך זה התחיל?!הוא בכיתה שלך?למה היא לא תתממש?את היית רוצה שזה יתממש?! תני פרטים מאמי... אני יעזור בכיף!

lihi50

New member
נכון...וגם לךמה לא לנצל''ש?

אבל לא משנה,רק שתדעי שגם אנחנו מאוהבות
את בטח מנחשת במי... חחחחח בארור שבנולי
ובאושי
ובאדמ'וש
ובערני
ובביחו'ש
חחח LOL

טוף

הוא לא בכתה שלי בכללללל לא התחיל שהלהקה שלו הופיעה בפעם הראשונה היא לא תתממש כי זה אדם,אדם מהגיימבויז

sHiRa De LoCa

New member
מאמי זה שטויות.

גמאני חשבתי שאני מאוהבת בו. אבל את לא מאמי. את לא. את תיראי שבעוד 10 שנים את תגידי ``יאא רציני אמרתי שאני אוהבת אותו?``. שמעי,מה שאת מרגישה כלפיו ניקרא הידלקות. את לא מכירה ת`אופי שלו כ``כ אז זה לא נחשב אהבה. מבינה? אל דאגי זה יעבור. לסדר לך את ידיד שלי? חעחע

sHiRa De LoCa

New member
חח סבבה אראה לו תמונה ש`ך.

אמרו לך פעם שאת דומה לבטי מילדות רעות?

כולם כנסו!

טוב, כולנו מאוהבות בו! אבל בואו ניהייה מציאותיות ובוגרות לרגע.. אנחנו מ-ע-ר-י-צ-ו-ת-! לא מחזרות ולא מאהבות! מ-ע-ר-י-צ-ו-ת אז נכון שאנחנו מתות עליהם! אבל יש הבדל עצום בין אהבה של הערצה לאהבה של אוהבים! ובין מישהי מפה לבינם בחיים לא תיהייה אהבה אמיתית כי אנחנו לא מכירות אותם! תיהיו מציאותית! אורנית=]

וואי מה רציני??? מאוהבת באדם?

אני גם אוהבת אותם אבל.. מזתומרת? איך את מאוהבת בו??? שאלה מפגרת אבל...... יוווו... טוב דברי, תרחיבי כמו שאורניתה אמרה... נשמח לעזור

תקשיבו בנות1

אתן לא מבינות אני באמת אוהבת אותו עד כדי כך שאני מוכנה לעשות הכול ואני מעריצה שלו רוצותת הוככה? אני חושבתש הוא מכוער ! כן אבל אני לפני זה דיברתי עם חבר שלו שאני מכירה והוה סיפר לי עליוו אתן לא מבינות זאת אהבה אמת !!! ואתם לא מבינותתת

sHiRa De LoCa

New member
בנות! כנסו =((

אחותי קרעה לי את כול התמונות שתליתי על הקיר של הבויז. מילא זה היה פוסטרים,הייתי משיגה. אבל זה תמונות שחברה שלי הצטלמה איתם
מה אעשה?

למעלה