בננות יקרות,

רווית04

New member
בננות יקרות,

מחר - אוטוטו מספר שעות אני נוסעת לתל השומר לבקר את ד''ר רון שיינמן היקר.. אני מדממת כבר שבועיים תחת טבעת נובהרינג,היום הולדת עבר בצחוק המלווה בכאב,בחילות ומיגרנות וחיוך טיפה צבוע (יכול להיות הסבה להיות ליצנית) אממ המורפיום כבר לא ממש משפיע על הכאבים. ככה שתחזיקו לי ידיים מה יהיה מחר/היום.. ותודה רבה למאחלות על הברכות! ומזל טוב שנית לגלי :)

g a l i 2 6

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

רווית היקרה ראשית אאחל שלא תסבלי יותר לא בכאב פיסי ולא בנפשי מקווה ששיינמן היום יעזור בהפסקת הדימומים ותוכלי לחזור לשגרה מאחלת לך שנה של בריאות, אושר, אהבה, שמחה, צחוק וכל מה שליבך צמא לו גלי

פיצ 50

New member
רוויתוש מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

יום הולדת שמח!!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ועוד...שנה טובה שופעת בבריאות, מלאה בהגשמה עצמית... בהצלחה היום...יהיה טוב ..... מחכה לשמוע איך היה...

../images/Emo50.gif

מקווה שתחזרי אלינו עם בשורות טובות
תעדכני

liats80

New member
מזל טוב רווית!

מאחלת לך הרבה בריאות ושקט פיזי ונפשי והרבה הרבה אושר, שמחה ואהבה. שיהיה בהצלחה היום!!

רווית04

New member
בנות יקרות שלי,

קודם כל אני מה זה שמחתי לקרוא את תגובותייך כעת כי דיי ממה שחששתי התבדיתי שקורה בשטח, דברים לא נראו טוב. הייתי אצל שיינמן והוא משתדל להיות האופטימי יותר מבין שנינו מסתבר שרירית הרחם שלי מלאה בקרישי דם,נוזל ובררה ולא יצא הכל. נאמר לי להוציא את הטבעת היום - לחכות שבועיים. לתת לכל הלכלוך והבררה לצאת החוצה לבד ולהמתין כי אני אמורה לקבל וסת נוספת אחר כך. ואז להכניס את הטבעת. ועוד חודשיים הוא ביקש לראותי. מכיוון שאם הלכלוך לא יצא החוצה - השיקולים יעמדו לגבי כך או היסטרוסקפיה,גרידה..רק התיאורים האלה הלחיצו אותי. פשוט אמר שצריך לשקול התערבות.. ואמר לי שאני נראית כמו הצל של עצמי. והוא שלח אותי חזרה לד''ר דולברג אז שבוע הבא יש לי תור אצלה.. והוא שלח אותי גם בחזרה לדיאטנית וכירורג מכיוון שאני רק מקיאה,מורידה במשקל ולא אוכלת. כשיצאתי החוצה ואחותי נכנסה לחדר של שיינמן (הוא הודיע לה שהציסטה הייתה שפירה והכל בפנים,אך יש להיות בכוננות תמיד.) ומכיוון שאין לה אנדו' שלח אותה לבדיקות שוב,ואמר אם הכל יהיה בסדר הוא משחרר אותה מהמרפאה. אלא אם כן במידה ויחזרו לה ציסטות נוספות היא מוזמנת להגיע חזרה. אז בסופה של השיחה אמר לאמי ואחותי ''לפחות לאחת האחיות הצלחתי לעזור''. ואחותי אומרת שהוא פשוט חש בייאוש ומתסכול גם ממני. אני כל הזמן מרגישה שאני בחוסר אי בהירות.. לפעמיים אני חשה מעלה,ולפעמיים לא. תודה לכן על הכל! תשמרו על עצמכן!

מתוקה ../images/Emo24.gif

ראשית בשורות טובות לאחותך
שמחה לשמוע שאין לה אנדו' ומחזיקה אצבעות שהציסטות לא יחזרו לה
אני מקווה שתוציאי את הטבעת והגוף ידע לעשות לבד את מה שצריך בלי התערבויות כירורגיות / ניתוחיות / טיפוליות כאלו ואחרות. מחזיקה
שעם התנקות הגוף יעלמו ההקאות ושהן רק תופעות נילוות לזה שהאנדו' חוגג בגופך בתקופה האחרונה ושתצליחי להתאושש במהרה מכל החרא והבררה שפקד אותך ותחזרי להיות את עם חיוך גדול על השפתיים אמן אמן ואמן
וכמובן ששולחת לך אלף חיבוקים מכל הסוגים שיחזקו אותך
וכמה נישוקים גם

רווית04

New member
אוף.

אני גם שמחה עבורה. אבל זה נראה בבית שהשמחה התערבבה בשמחה שלה ובכאב שלי. הוצאתי את הטבעת,הדימום לא יוצא החוצה. והכאבים כל כך דוקרים אותי ללא סוף. כבר עברו יומיים ולא נראה שינוי, אני שואלת את עצמי מתי זה כן יקרה פעם אחת לפחות שלא יהיה כאב כלל. תודה. אבל באמת שהייתי זקוקה לחיבוק עכשיו

זואילי

New member
יקירה ../images/Emo24.gif

מקווה שהוצאת הטבעת תעשה את העבודה. אם חלילה תרגישי לא טוב אחרי חודש אז תקדימי את התור. שינמן לא ישאל אותך למה... הוא יאמין לך. לגבי היסטרו וכו' - בואי נחכה. פרה פרה. נכון שטוב לדעת תיכנונים מראש (לדעתי... אני תמיד צריכה לדעת מה הצעד הבא) אבל כל עוד זה רק דיבורים ויש עוד דרך עד לשם, אז צריך לאסוף המון סבלנות, לחכות ולראות ולקוות לטוב. האמיני לי, אני חיה את זה יום יום. אני יודעת שאת לא גרה במרכז, אבל אם יוצא לך לעשות לכאן גיחות מרובות, אני ממליצה לך בחום רב למצוא רופא שיתן לך הפנייה למרפאת חוה בתה"ש. אני מטופלת שם כמה חודשים ע"י צוות של נשים תומכות שבלעדיהן - אין לי מושג איך הסתדרתי קודם... תמיכה נפשית אינטנסיבית בכל תחומי החיים ובעיקר בהתמודדות עם המחלה, עם פחדים ממיני פרוצדורות ועוד ועוד ורק בזכותן עברתי את הניתוח האחרון שכאילו נחשב לקשה ביותר - בצורה הכי קלה מכל הניתוחים שעברתי. בדיעבד כמובן.. אני יודעת שאם הייתי מטופלת שם עוד לפני הניתוח הראשון, בטח אם הייתי יודעת עליהן טרם תלו לי שקיקקי על הבטן - הייתי חוסכת מעצמי הרבה הרבה אישיואים מטרידים. אם זה מעניין אותך, אשמח לשוחח איתך או במסר או בטלפון (שלחי לי מס' במסר). שמחה לשמוע על אחותך והלוואי ותדעו רק אושר ובריאות.

רווית04

New member
זואילי היקרה,

משום מה הוצאת הטבעת יצרה יותר כאבים חזקים,כל הרחם שלי מתכווץ ודוקר.נכון שצריך להמתין וסבלנות,אבל אני איבדתי את זה מזמן. ואני חייבת לדעת כבר מראש את הדברים איך שהם, אחרת אני סתם מפתחת אשליות ונפגעת מזה. אני יודעת שהסיפור שלך לא קל בעצמו - אני כל כך מעריכה אותך,על הכוחות שלך להעניק פה לבנות,לספר את הסיפור שלך ועדיין לחוות את מה שאת חווה אישית. מהי מרפאת חוה?מבחינה נפשית יש לי אתכן כאן, ואת הפסיכולוגית. אבל בהחלט מעניין אותי וארצה לדבר איתך. ותודה רבה על הכל.

פיצ 50

New member
יקירה../images/Emo23.gif

ראשית אני שמחה לשמוע שאחותך בסדר......זה חצי נחמה... תנסי לא לחשוב על מה יכול להיות...תהי עסוקה עד כמה שאפשר במה שקורה. תוציאי את הטבעת. אולי יקרה מה שאמור לקראות ואז העיסוק האחר יישאר מיותם??? תשאבי את הכוח מהדברים הקטנים...ואני יודעת שזה לא תמיד קל. אבל הכרחי על מנת לצוף, לשרוד, לחיות...... מצטרפת לזואילי בחום על ההמלצה של מרפאת חווה...... את כמו תמיד מוזמנת לצלצל אם תרצי..... המון המון בריאות גוף ונפש......

רווית04

New member
פיצו'ש היקרה,

תודה רבה. כן זה מנחם,זה כל כך התערבב הרגשות בנושא בבית..לא יכולה שלא לחשוב,גם אם אתאמץ זה יקפוץ ישירות.מתעסקת והכאב מפריע לי בכל דבר.הוצאתי אותה,לא קרה דבר טוב עד עכשיו.אילו דברים כמו מה?אני יודעת שאתן יודעות במה מדובר..אבל אני משתדלת להסתכל על הדברים אחרת ופשוט קשה לי אני יודעת שזה מאוס לקרוא את זה. תודה רבה שיהיו הכוחות האלה לכולנו.

kikona126

New member
רווית מזל טוב

מקווה שימצאו מהר גלולות או כל משהו אחר שיעצור את המחזור. גם אצלי היה דימום כמעט ובמשך כל החודש לתקופה של חצי שנה. הייתי מקבלת 2-3 פעמים בחודש וזה היה נורא. כשהייתי בארץ אצל זולטי, דובר גם איתי על היסטרוסקופיה, נאמר כי כניראה ורירית הרחם לא מאוזנת או שצריך לנקות שם בפנים (אבל לא יודעת למה, הus שלי היה תקין) בכל מקרה הציעו לי מה שהציעו לך להפסיק את הגלולות (במקרה שלך טבעת) לקבל מחזור רגיל ואז להתחיל שוב, או שלעבור למדבקות (שיש סיכוי שאיתן יהיו מגרנות כי יש בהן אסטרוגן) התחלתי עם המדבקות לבינתיים, יודעת שאם המגרנות חוזרות צריכה לעשות הפסקה לחודש ואז לחזור לגלולות הקודמות שלי. כרגע אני כבר כמעט 3 ששבועות ללא מחזור, ועם מגרנה קטנה שהגיעה בלילה אתמול. ככה שכרגע אני מרוצה. מקווה שישמשיך ככה... השבוע זה השבוע הקריטי מבחינתי כי המחזור "צריך להגיע" אני מקווה שהימים האלו שהוא לא יגיע יעברו בשלום. מקווה שאת כרגע כבר יותר טוב, תעדכני בקשר אליך מזל טוב וחיבוק גדול!!! קיקי

רווית04

New member
קיקונה תודה רבה,

הלוואי וזה היה עובד אבל גם גלולות,זריקות,מדבקות וטבעות ניסיתי.. שיינמן הולך ומתייאש בעצמו אמר לי ''את נראית הצל של עצמך''. אני חיוורת מיום ליום,הדימום נהיה כבד יותר שעובר לי לבגדים,אני קמה עם התכווצויות והתכווצויות לא עוזבות אותי. הכי לא נעים לי זה שאני נרדמת בהרצאות באונ' מהמשככי כאבים. מזלי שהם יודעים ומתחשבים בי אחרת לא יודעת מה הייתי עושה... הוא אמר לי להוציא את הטבעת לקוות שהכל יתנקה למשך שבוע ימים,להחזיר אותה חזרה לצפות למחזור שוב ולקוות שיצא הכל אם לא אז הוא מכניס אותי להתערבות מצידו. אני מודה לך ומאחלת לך גם לעבור מחזורים קל יותר. חיבוק חזק חזרה ושוב תודה על הברכה!

kikona126

New member
היי

אני לא חושבת שהעייפות היא מהמשככים, אלא מהאיבוד דם.. אבל אם זה מהמשככים נסי למצוא אחד מעורר יותר (ויש... עם שלי בפעם האחרונה נכנסתי למצב כפית, רצתי את כל המדרגות של הבית ספר ואחרי זה ניקיתי את הכלים ואת הריצפה במטבח, וכל זה כדי להוריד את האנרגיה...) כי את מאבדת הרבה... יודעת מה זה גם עברתי את זה. (עד כדי כך שהמחזור לא היה נגמר ומה שקרה זה שמרוב שהייתי מוציאה כסף על תחבושות התחלתי לקנות סתם תחבושות זולות כדי שאוכל להחליף כל הזמן... וכל הזמן היו לי שם פטריות בגלל שכל הזמן היה מחזור, ושום טיפול לפטריה לא עזר...)

רווית04

New member
היי

לי אמרו שזה שיוך במקרה שלי מקצת מכל דבר..וזה נוראי להרדם באמצע דברים משמעותיים בטח שעכשיו יש לי תקופת בחינות בפתח ואני ממילא במתח אטומי,יש לי גם את הכאבים האלה שלא פוסקים לרגע. גם לי היו תקופות עם הבוטרנס שניקיתי את הבית,הצלחתי לנענע את הטוסיק עם ריקודים והכל..אבל בשלב מסוים זה פשוט פסק כמו סיפור לפני השינה.

למעלה