בננות יקרות!!! :) :)

theone2468

New member
בננות יקרות!!! :) :)

יש לי הצעה לשישי הקרוב...גם לאלו שהחבר יוצא הביתה וגם לאלו שלא...:] אני עושה מסיבת וילה...אם מישהו מכם מכיר את זה, ממש כמו בסרטים האמקריאים- תכלס בבית מסיבה, בשעות נורמליות (או קצת מוקדמות חחחחח, פיתחת שערים ב7 בערב) סביבות ה700 איש כבר ברשימות והבר חופשי חופשי כל הערב. אני לא סתם יחצנית ואתן יודעות שאני כותבת פה קבוע כבר זמן מה (ומאושרת מתמיד עם החבר טפו טפו), מי שרוצה יכול להיכנס לקישור הזה לעוד פרטים. מי שרוצה לבוא אני אשמח, רק שתשלחנה לי מסר להיכנס לרשימות כי זה רק ברשימות. ברור שאפשר לבוא עם החבר וגם עם חברות, תכלס זו אחלה יציאה ואז אפשר ב1 2 לחזור הביתה להתרכבל איתו או להמשיך את הערב. נוכל אפילו לעשות פגישת פורום!!

Ray512

New member
נשמע מגניב!

אבל אני בחו"ל

Ray512

New member
המממ

מאז שזה ה"אני בחו"ל" האחרון שלי עד שאני אשתחרר מצה"ל

עכשיו התעצבנתי...

את מודעת לזה שיש אנשים שמעולם לא היו בחו"ל, או שהיו שם פעם אחת בלבד... אז להגיד זאת הפעם האחרונה שלי עד שאני אשתחרר, זה כמו להגיד לבן אדם עני "אוף, הרווחתי רק 100 אלף..." הודעה מאוד מתנשאת

ToryMaster

New member
מה מתנשא בזה?

זה כמ ושהתלוננתי אתמול שהחבר סוגר יותר מדי בשבילי ואמרו לי "תגידי תודה שהוא לא חובל כי אז היית סובלת באמת", כל אחד ומה שקשה לו ומפריע לו ועצוב לו, אין בזה שום התנשאות, יש בזה שיתוף של אנשים אחרים במה שקשה לך, אפילו אם להם נדמה שהצרות שלהם יותר גדולות.

Ray512

New member
מצטערת אם זה נראה לך מתנשא

זו לא הייתה הכוונה בכל מקרה. אני רגילה לטוס לחו"ל כל שנה עם ההורים שלי. זו פעם אחרונה שאני טסה איתם. זה מצער אותי. סוף סיפור.

לא התכוונתי לפגוע...

סתם לא נשמע נחמד... תתאפקי שנתיים, ותתנחמי במה שאמרתי, יש אנשים שאף פעם לא היו ולא יהיו בחו"ל...

וואיי...

עד שלא תיקנת לא שמתי לב שכתוב נחמדה...קראתי את זה כמה פעמים וכל פעם זה היה נחמה

McBlack

New member
../images/Emo2.gif מטורף לגמרי!!! +../images/Emo41.gif

מזתומרת את עושה? זה הבית שלך? נראה לי שאאלץ לוותר על התענוג.. מה שמביא אותי ל
- מחר אני חוזרת להיות רשמית חברה של חייל. הוא מתגייס. אבל אל תדאגו, הפעם הת"ש שונה לגמרי. ג'ובניק, HELL YEAH!!!!!

לילי123456

New member
ברוכה החוזרת../images/Emo3.gif בהצלחה לכם../images/Emo24.gif

ואיזה כיף לך שהוא ג'ובניק

למעלה