בננות יאאאאאאאלה

שירן 2

New member
בננות יאאאאאאאלה

איך התגעגעתי!!! היתה לי אתמול בעיה עם אמא שלי....... התקשרו אלינו אתמול בקשר לניתוק של האינטרנט ובסוף לא ניתקנו אלא אמא שלי קיבלה קוד חדש ,מתיי שנרצה אני ואחים שלי להיכנס לאינטרנט אנחנו צריכים לבקש ממנה ....... בשיא החוצפה אני ייבקש!! הייתה רוצה!..... אז בקיצר אני ואח שלי התחלנו לריבבבב (איזה כיף זה היה!) עם ההורים שלנו....... וקיצר עשיתי אני איזה תעלול.... ויש אינטרנט חחחחחחחחחחחחח איזה חכמה אני!!!!

GlitterKitten

New member
שירןןןן איזה תחמניתתתתתתת

סחטיין עליךךךךךך אני שמחה שיש לך אינטרנט ואת נשארת איתנווווווווו תראי כמה שרשורים למטה יש שירשור עם תמונות של נעמה...בשבילך...תגיבי

שירן 2

New member
במקום להגיב

לשירשורים אני אומרת פה................ התמונות פצצות לגבות!! תמיד אמרתי ותמיד אני יאמר שנעמה היא אחת כוסית יותר שווה יותר מכל בנות חמסה!!!ֱ דרך אגב שלחו לאחותי ולי עיתונים של מעריב לנוער ומעריב לילדים..... ובמעריב לילדים אחותי מצאה תמונה של חמסה שחותמות על התמונה של הדיסק שלהם! ונעמה מזה יפה שמה!!! ופזית הסתפרה שוב....... לפי איך שאני רואה בתמונה......

ברוכה השאוווההה../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

איך שאת אוהבת לריב עם המשפחה...
פעם עם אחות שלך, ופעם עם ההורים...איזה...

שירן 2

New member
חחחחחחח חנוש קרעת אותי מצחוק

תביני יש לי הורים קריזיונרים!!! ואחים קצת דפוקים...... רק שעם אח שלי הגדול אני מזה מסתדרת אנחנו מדברים על הכל פתוח.....! אם הוא נפרד מחברה שלו או אם תפסה אותו משטרה חחח עם האופנוע הוא לא מספר להורים שלי הוא מספר ישירות לי ......... כי אני והוא מבינים אחד את השני.... אז הרוב אני רבה עם אחותי ועם ההורים וירדן אני לא מוצאת את החוט של הסורק.......... חיפשתי אותו אתמול ולא מצאתי ואיזה קריזה אני צריכה לפרמט את המחשב שלי הוא התחרפן כשאח שלי יבוא אני יידבר איתו כבר

למעלה