בננות ובננים

מצב
הנושא נעול.

צוקה1

New member
בהצלחה

בננות ובננים
אז אנחנו יוצאים לדרך.... אני יודעת שאמרתי שאני בחופש מטיפולים עד הקייץ אבל
כמעט הגיע ו... קיבלתי חשק או צורך להתחיל. כמובן שגם ההההמון חששות, מתח והתרגשות מטורפת . אני כל כך משתדלת לקחת את העניין בקלות אבל זה לא תמיד מצליח. הרופא שלי נתן לי כדורי אסטרופם וקרינון. הקרינון (ג'ל) נשמע מאוד לא נוח אשמח לשמוע ממי שניסתה. זהו. רציתי לשתף וכנראה קצת להוציא את שבלבי
מאחלת כמו תמיד רק טוב לכולנו. תעשו חיים במפגש
בהצלחה

Yaldi

New member
../images/Emo42.gifבהצלחה ולעניין הקרינון

בהצלחה ולעניין הקרינון
כבר אמרתי לך שאני חולה על השם שלך?! השתמשתי בקרינון פעמיים ביום כפי שכתבה קודמתי יש הפרשות שבהחלט תחתונית פותרת. שימוש מהיר ונוח (אני לא עשיתי תרגילי 360 מעלות..) לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם הייתי נאלצת להזריק בררררר. קניתי דרך מכבי עלה כ 240 שח, והיה 50 אחוז הנחה. אין ספק שהשתלם. המון המון המון המון המון המון המון הצלחה

הרבה הרבה ../images/Emo50.gif

בהצלחה ולעניין הקרינון
כבר אמרתי לך שאני חולה על השם שלך?! השתמשתי בקרינון פעמיים ביום כפי שכתבה קודמתי יש הפרשות שבהחלט תחתונית פותרת. שימוש מהיר ונוח (אני לא עשיתי תרגילי 360 מעלות..) לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם הייתי נאלצת להזריק בררררר. קניתי דרך מכבי עלה כ 240 שח, והיה 50 אחוז הנחה. אין ספק שהשתלם. המון המון המון המון המון המון המון הצלחה
הרבה הרבה

../images/Emo140.gif

בהצלחה ולעניין הקרינון

מצב
הנושא נעול.
למעלה