בננותתתתתתתת

תצ1

New member
../images/Emo24.gif אחלה!!!!

אני שמחה!!! ותקשיבו משהו... איזה ענק!!!! יכול להיות שאני הולכת לראות את הסרט בסינמה סיטי!!!! אייייי איזו התרגשות!!! :))))) (אוף, הסמיילים לא עולים לי)

תצ1

New member
בטח!!!!! ../images/Emo6.gif

154956625 מחכה בקוצר רוח!!!!

פרפר15

New member
יש לי רעיון

אחד אם לא יהיה שביתה אז אפשר ללכת לסרט הבא שלו שזה נד קלי באיזה יום שבת אחד אבל אם תיהיה שביתה אז ברור שנעשה יום רביעי או משהו יפעת לא יהיה אכפת לך שאני יתלווה אלייך למיפגש ביום שלישי או רביעי

OB4ever

New member
בננות

בסלקום אפשר להוריד רינגטונים ואיקונים משחקי גאבה הודעות מולטימדיה ווידיאו קליפים של שר הטבעות!!!! פלוס משתתפים בחידון ואפשר לזכות בכרטיסים לניו זילנד...

•aniviel•

New member
למה נד קלי?

שיבת המלך ישאר כמה חודשים טובים בקולנוע בשנה שעברה עוד הלכתי לסרט פעם אחרונה באמצע ינואר (עם ענת
) וזה עוד נשאר בקולנוע בערך חודשיים אחר כך וזה יצא גם בכמעט אותו תאריך (יום אחרי אם אני לא טועה) אז סביר להניח שגם אם נרצה ללכת לזה בפורים או פסח או לא יודעת מה זה עוד יהיה בקולנוע חח (לא בכל האולמות אבל בטח שבסינמה סיטי יהיה את זה)

•aniviel•

New member
לאאאאאאאא

כי לי לא תהיה שביתה כי יש לי מבחן המתמטיקה ועם הבית ספר המפגר שלנו לא ידחה אותו זה בטוח!! וגם ביום רביעי יש לי מתכונת בהבעה

Anat L

New member
בדרך כלל

אם יש שביתה אז מתכונות מתבטלות כי זה מבחן פנימי... בגרויות לא כי זה חיצוני

•aniviel•

New member
אהה...

אמן שתהיה שביתה אבל מה זה קשה לי להאמין, זה יותר מדי טוב! חח וגם לי בא לראות את שיבת המלך שוב.. הפעם תשבי לידי ואני יוכל להסביר לך, אולי תביני יותר חחחח.. רביד אמר לי שהוא אולי הולך שוב עם אימא שלו אז הודעתי לו שאני באה איתם, ואני בונה גם על ללכת לזה עם אח שלי אחרי שזה ייצא לסינמקס

Anat L

New member
אמרת לי כבר חח

אני גם מקווה ללכת שוב בקרוב, כניראה אני אלך עם בעלה של אחותי ובפעם אחרת עם חברה שלי כמה שיותר יותר טובבב

LiNKiNPaRKiT

New member
דיי!!! אני כזה רוצה ללכת איתכם

לשרה"ט!!! אמן אמן אמן שתיהיה שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם יש לי מבחן בערבית ביום שלישי:(

יש לי רעיון...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אפאחת כאן לא שומרת שבת או משהו, אפשר לארגן משהו ביום שבת כלשהו. וללכת לראות שרה"ט בקולנוע! מבחינתי במיוחד זה למשל יותר נוח כי אמא שלי הרבה יותר יכולה להסיע אותי לשם אם זה בסופ"ש (גם יומשישי אפשר) וגם נגיד היא הרבה פעמים נוסעת לנתניה לאחותי, אז אם זה יהיה איפושהו קרוב לשם אני בטוחה שהיא תוכל "להקפיץ" אותי לשם!!!!!!! טוף, אז מבחינתי זה מסתדר, אבל לא 'דעת... זה יכול אולי להסתדר מבחינתכם?! כאילו.. מי אמר שזה חייב להיות בחופש!?

למה לא?

אני לא מדברת על שישי/שבת הזה.. אני מדברת על מתי שנוכל! קודם כל שנראה אם אפשרי לכולם בכללי, ואז נסדר איזה יום מסויים. אני בטוחה שאת תוכלי יום כלשהו..

למעלה