אחד אם לא יהיה שביתה אז אפשר ללכת לסרט הבא שלו שזה נד קלי באיזה יום שבת אחד אבל אם תיהיה שביתה אז ברור שנעשה יום רביעי או משהו יפעת לא יהיה אכפת לך שאני יתלווה אלייך למיפגש ביום שלישי או רביעי
בסלקום אפשר להוריד רינגטונים ואיקונים משחקי גאבה הודעות מולטימדיה ווידיאו קליפים של שר הטבעות!!!! פלוס משתתפים בחידון ואפשר לזכות בכרטיסים לניו זילנד...
שיבת המלך ישאר כמה חודשים טובים בקולנוע בשנה שעברה עוד הלכתי לסרט פעם אחרונה באמצע ינואר (עם ענת
) וזה עוד נשאר בקולנוע בערך חודשיים אחר כך וזה יצא גם בכמעט אותו תאריך (יום אחרי אם אני לא טועה) אז סביר להניח שגם אם נרצה ללכת לזה בפורים או פסח או לא יודעת מה זה עוד יהיה בקולנוע חח (לא בכל האולמות אבל בטח שבסינמה סיטי יהיה את זה)
אמן שתהיה שביתה אבל מה זה קשה לי להאמין, זה יותר מדי טוב! חח וגם לי בא לראות את שיבת המלך שוב.. הפעם תשבי לידי ואני יוכל להסביר לך, אולי תביני יותר חחחח.. רביד אמר לי שהוא אולי הולך שוב עם אימא שלו אז הודעתי לו שאני באה איתם, ואני בונה גם על ללכת לזה עם אח שלי אחרי שזה ייצא לסינמקס
יש לי רעיון...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אם אפאחת כאן לא שומרת שבת או משהו, אפשר לארגן משהו ביום שבת כלשהו. וללכת לראות שרה"ט בקולנוע! מבחינתי במיוחד זה למשל יותר נוח כי אמא שלי הרבה יותר יכולה להסיע אותי לשם אם זה בסופ"ש (גם יומשישי אפשר) וגם נגיד היא הרבה פעמים נוסעת לנתניה לאחותי, אז אם זה יהיה איפושהו קרוב לשם אני בטוחה שהיא תוכל "להקפיץ" אותי לשם!!!!!!! טוף, אז מבחינתי זה מסתדר, אבל לא 'דעת... זה יכול אולי להסתדר מבחינתכם?! כאילו.. מי אמר שזה חייב להיות בחופש!?