בננותתתתתתתת

בננותתתתתתתת

כפי שבטח כולן כבר היתעדכנו יש שמועות של שביתונת ביום שלישי לזמן לא מוגדר אני אומרת בואו ננצל את זה למיפגשון קטן מה אתן אומרת? אבל הפעם נעשה את זה שזה יהיה נוח לכולן, אם שמידה ותיהיה שביתה אז נערוך שירשור איפה לכולן נוח והמקום שיקבל יותר קולות יזכה :)

אה ו

אפשר אולי לעשות את זה בבית של מישהי ואז נוכל לראות שר הטבעות או שודדי הקאריביים או בלק הוק דאון לי יש את שודדי הקאריביים בדי וי די ושר הטבעות הראשון בקלטת אבל אוטוטו יהיה לי גם את השלישי בדי וי די ואת בלאק הוק דאון אז אני מוכנה להביא את זה וגם אין לי בעיה לעשות תמיפגש אצלי רק שאני גרה בראש העין שלא הרבה יודעים איך להגיע אבל אמא יודעת להסביר :)

אבל..

זה לא נראה לי כל כך רעיון טוב.. כי גם אם תהיה שביתה ביום שלישי לא נדע עד יום לפני נגיד או משהו כזה.. ואז זה לארגן בהתראה קצרה.. וגם בכלל.. באמצע השבוע אני לא חושבת שאני יכולה להדיע גם ככה.. כי זה שיש שביתה לא אומר שלהורים שלי אין. ו-אין-לי-כוח- להתחיל עם אוטובוסים וכאלה...... (כי אני עדיין יצטרך את ההורים שלי..
)

NiKi†a

New member
בבית של מישי זה לא טוב לפגישה

הראשונה (שניה בערך :)..)...קודם צריך לעשות זאת באחד הקניונים...ואפשר אפילו ללכת לסרט בקולנוע (כמו שכבר אמרו)..כי לעשות בבית זה עדין לא הכי טוב כי לא כולנו מכירות אחת את השניה..(ואולי דווקא כן
) וחוץ מזה שאין רכבת שקרובה בדיוק לאחד הבתים של מישהי, וללכת ברגל זה רע
....(אני נשמעת דפוקה הא? כן אני נשמעת). אם עושים פגישה אז לדעתי הכי טוב בקניון
. ווו..אם לא תיהיה שביתה בסוף?
...אז אנחנו סתם נתכנן דברים! ובסוף נתאכזב...אוף אין איזה חופש קרוב או משהו?!?!!??
..מעצבן! טוב אני מדברת שטויות, תחליטו אתן!

OB4ever

New member
זהו...

אני מעדיפה בקניון..לראות את שר הטבעות אתכן..

תצ1

New member
אני לגמרי בעד!!!!

כמו שכבר הוצע בעבר נלך לראות כולן ביחד!!!!!!! תחשבו, זה יהיה הכי כיף בעולם!!! אולם שלם של מעריצות צווחניות!! אחחח זה יכול להיות מוצלח!!! אפשר אפילו בסינמה סיטי!! שזה מסך ענק ובכמה מימדים ובלאגנים!!!

NiKi†a

New member
חחחחח....כן איזה מצחיק יהיה לשמוע

חבורה של בנות שכל פעם רואים את אורלנדו הן צורחות! חחחחח..יוווווווו בא לי עכשיו!
אבל עדין, לא כדאי לעשות את זה ביום שלישי, כי עד הבוקר אנחנו לא נדע אם יש שביתה בטוח...צריך חופשש...חופש!

OB4ever

New member
זה יהיה קורע...

הצופים האחרים לא יבינו מה קרה לנו...וואי מזה בה לי!! אוף אנחנו חייבות חופש...החופש הבא זה פורים.....וואי מלא זמן

NiKi†a

New member
באמת עוד המוני זמן... ../images/Emo4.gif

אוווווף, וזה גם לא חופש גדול כל כך! רק יומיים אני חושבת.. חחח..פגישת פורום של אורלנדו באו לסרטטטט...חחח...איזה באסה לצופים שיתקעו איתנו!...מואהאה

תצ1

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

דיייייייייייייי מה זה עשיתן לי חשק!!! זה יהיה כזה ענק!!!!!!!!!!!!!

תצ1

New member
אז בואו נתכנן משהו!!!!

אם השביתה תימשך נתכנן ליום רביעי!!!! דייי כל כך בא לי עכשיו לעשות את זה, ואתן לא מאמינות איזה באסה הייתי אמורה היום ללכת לראות את הסרט שוב עם חברה שלי (ששתנו פשוט מתות עליו) ועם ידיד שלי, אבל לא היה לי איך להגיע
אבל היא הבטיחה לי שנלך שוב במהלך השבוע. איזה חברה טובה!! הא? זה הכי כיף לראות את הסרט עם עוד משהוא\היא שתתרגש איתך כל פעם שרואים אותו!!! אז תחשבו איזה מעולה זה יהיה עם 20 בנות שחולות עליו!!!!

ThisIsJustME

New member
אאאאאוי איזה באאאסה

גם אם יהיה מפגש רוב הסיכויים הם שאני לא אוכל להגיע...
כי אני גרה ממש, ממש בצפון... וגם זה לא נראה לי רעיון כ"כ טוב לתכנן מפגש שבנוי על שביתה שלא בטוח שתהייה...

לא היתכוונתי

ביום שלישי אבל אם תיהיה שביתה ביום שלישי אז היא תימשך כמה ימים אז באחד הימים האלה אפשר ואני בעד שנלך לראות את שר הטבעות LOL מאודדדדדד בעד זה

תצ1

New member
גם אני גרה ממש בצפון!!!!

את אולי צודקת בקשר לזה שזה בעייתי לתכנן מפגש על יום שלא בטוח יתקיים... אבל נראה.... אולי בספונטניות נחליט בסוף כך "לקפוץ" לתל אביב!!!! נראה כשהתאריך יתקרב.. הולך????

למעלה