בני

מתארח

New member
בני

בני קיץ 2003 הגיע אחותך היא אם לשלוש חלפו ששעשרה שנים ושליש שניר ונבו שכה אהבתה מאז נלקחת מאתנו ושקד הצעירה שאותה עלם חמודות שעליו גאוותי לא הכרת ונפשה כה אוהבת בן נאמן אח מסור ודוד למופת ואותך רק מסיפורים מכרת זוכר אני את הערב והלילה אחייך בגרו ואני גם כן בו מסרת נפשך לבלתי ידוע מאמך נפרדתי כצפוי והלכת מאתנו לבלי שוב שהרי ברכתך קיבלתי בשעות הערב דיברנו בטלפון לפני לכתך ונדברנו להיפגש לאחר חצות משפחה חדשה הקמתי בשעה שתחלוף ליד הבית לרעייתי הנך חסר בדרכך לבסיס השעות חלפו שהרי הכרתם ואהבתם באיטיות בצפייה למפגש משא החיים קשה בלעדייך ואז בשעת חצות צלצל הטלפון אבל ממשיכים ואז ידעתי הגרוע מכל ארע כי במותך ציוות לנו חיים ומבעד לאפרקסת בקע קול פצע פעור בנפשי ההולך וגדל המבשר בשורת איוב עם כל רגע חולף הגעגוע גובר בנך נפצע ואושפז ואתה כה חסר וחסר אבל אני ידעתי והולך וקרב הוא היום בני הלך לבלי שוב בו נשוב ונפגש הימים חולפים שנים עוברות ואולי נשלים החסר החוסר גדל והריק מעמיק וימים ולילות נספר ואתה מבקר ביום ובליל ועד לאותו יום בשינה ובהקיץ נוח על משכבך בשלום ואין מרגוע לנפש ואל תוטרד כי אנו לא לבד אתנו אתה תמיד בכל אשר נפנה ובחושבי עלייך לי מענה נכתב מספר ימים לפני יום הזכרון לחללי מערכות ישראל 2003 אבא של יעקב

מתארח

New member
תיקון

יש לקרוא השורות מלמעלה למטה ולעבור לטור שני שורה ראשונה בטור א'קיץ 2003 שורה אחרונה בטור ואין מרגוע שורה ראשונה בטור ב' אחותך היא שורה אחרונה בטור ובחושבי עלייך סליחה על שיבושי העריכה

פשוש2K

New member
המעט שיכולתי.... [1]

כדי שתוכל לפרסם את שיר הכאב הזה, המרתי אותו עבורך לקבצי תמונה. מחזק את ידיך,

מתארח

New member
../images/Emo51.gif

אין אני כה מסתורי. אני מחובר לפורום, קורא כל מילה הנכתבת. מדי פעם כותב אשר על לבי. מופיע בשם הנ"ל מאחר ומשתתף בפורומים אחרים ולא רוצה לקשר בין פורום זה לאחרים. ושוב תודה על עריכתך את דבריי.

למעלה