בני ****!

Buffybot

New member
בני ****!

אגודת האמי פרסמו את רשימת המועמדים וכלום שקשור לבאפי לא נמצא ברשימה. המיוזיקל אולי, לא התעמקתי, אבל לא נראה לי. בכל אופן שמישהו יבדוק אם המיוזיקל לפחות בתוך. כי אין באפי, אין שרה, אין ג´יימס, NONE!!!!

Buffybot

New member
הקישור לרשימת המועמדים

http://www.emmys.tv/primetime/2002/2002awardsarts.html

Buffybot

New member
טרחתי ומצאתי מועמדיות

תשמעו: hairstyling. על הפרק hell´s bells do you believe this????, כאילו עשו לנו איזה טובה. ועוד מועמדות על אותו פרק: איפור ועוד: בימוי מוזיקה, נשמע יותר טוב באנגלית: music direction, על once more with feeling וזהו. כאילו שחוץ מהמוזיקה עשו לנו איזושהי טובה. עד עכשיו באפי לא הייתה מועמדת אפילו על עיצוב שיער ופתאום כן! אבל תחזיקו אצבעות, במיוחד ל-once more

talytal

New member
אלה לא

הפרסים שמקבלים בטקס הקטן והעלוב הזה, לקטגוריות הטכניות? כלומר, אפילו אם הם זוכים במשהו, זה בכל מקרה לא יהיה בטקס המפואר, ואנחנו בכל מקרה לא נוכל לראות מזה כלום. אני עדיין מקווה שהם יזכו, כי אמי, אחרי הכל, זה אמי. אפילו אם זה בקטגוריות שוליות ונידחות.

אשמה

New member
אז ככה

באפי הייתה אמורה להיות מועמדת לאמי על התסריט של המחזמר אבל משום מה - טעות אנוש, השם של המחזמר לא נכלל ברשימת המועמדים שנשלחה לחברי ועדת הבוחרים של האמ רק אחרי שהתגלתה הטעות נשלחה עוד גלויית הצבעה לשינוי הקול. אבל תכלס זה לא משמעותי בגרוש בגלל שרוב חברי הועדה לא יטרחו בכלל לשנות את הקול שלהם

mscooter

New member
יא !!! עוד מישהו ער ב 2 בלילה

חחחחחח... לא סתם באמת יש לי שאלה. מישהו מוכן להסביר לי מה זה ה"מחזמר" הזה? זה פרק מבאפי? זה מחזמר שרץ באמריקה (בתיאטרון)? מה זה?? והכי חשוב - זה יפה? כי אני לא ממש אוהב הצגות או מחזמר

sour girl

New member
המחזמר...בלי ספוילרים...

זה פרק מתוך הסדרה שבה השחקנים גם שרים .... הוא מאוד מושקע ומצחיק.. וזה ממש יפה אפשר לראות שחלק מהשחקנים באמת יודעים לשיר... אמבר בנסון ואנתוני סטיוארט האד ממש יודעים לשיר...

למעלה