בני...

בני...

ראיתי אותך ביום שישי...כמה יפה אתה על הרחבה...נראה כאילו נולדת עליה... וראיתי את חברה שלך...בסדר, לא משהו- אני יותר שווה (בלי להשוויץ כמובן...). מה שלומה? אני מקווה שהיא תמות הפריקית הקטנה הזו! לא נכנסתי לפה מיום שישי כי עסוקה, עבודה- אתה יודע... טוב, אני אזוז, אה...שמעתי בעצתך ולבשתי חוטיני אדום...חבל שהחולצה לא הייתה כתומה, רציתי להציג את עצמי אך השרלילה הייתה לידך כך שלא יכלתי.. ולא, אני לא אסגור איתך עסקים באייסיקיו, אני רוצה שכולם יראו עד כמה אני אוהבת אותך!

benny afro

New member
תקשיבי... ילדה.

אם עוד פעם אחת את מדברת על חברה שלי באופן שלא מוצא חן בעייני, את יכולה להבטיח לעצמך, שאיתי לא יהיה לך מילה יותר, ואת יודעת מה ? אני בנאדם שקשה לו לשנוא אנשים אחרים, אני שמח וחברותי, אבל דברים כמו שעכשיו אמרת על אישתי, לא עוברים לי ככה בקלות. אני מוותר לאנשים בקלות, אבל מה שאמרת עכשיו את מקבלת איקס אדום ושמן, ותזהרי להתקרב אליי, כי דבר כמו הפריקית הקטנה לא מצאתי יותר בשום מקום בעולם הזה, ומה שבטוח אני לא אמצא אותו אצלך,אחחחח אני לא מתחרט אפילו לשנייה, שהעפתי ממני את הסיכוי להיות איתך,אי פעם.

king kazabubu

New member
אני מסכים איתך לחלוטין...

ההודעה למעלה לא הייתה בסדר לגמרי. אבל אל תשים לב אליה. תהיה רגוע ושליו, כמוני. אתה יודע את מי אתה אוהב. תהנה עם חברה שלך. אבל חבל שההודעה הזאת תמחק.

RTD2s Servant

New member
פחחחחח...

"השרלילה הייתה לידך" אלוהים... איך את בכלל מסוגלת לדבר?!... והכי מצחיק "לבשתי חוטיני אדום" את מי זה מעניין?! נראה לך שבאמת מישהו יגיע איתך לשלב הזה?

benny afro

New member
חחחחחחחחח עכשיו אני צוחק!

פחחחחחחחחחח אני באמת לא יתקרב אלייך! דן הגבר. ושוב, אני רוצה שהיא תקרא את זה.

katykr

New member
בני....

עוד 3 דקות אני מוחקת את כל ההודעות שאני אמורה למחוק. אני משאירה את שלך, ואני מחכה לשמוע ממך (אם למחוק או לא). אתה יכול להודיע לי במסרים או אפילו בהמשך השירשור. כיוון שהפגיעה מפנית אליך...אם מאד חשוב לך להשאיר את כל השירשור תודיע לי, אבל זה על אחריותך! עדיף שתעברו לממסרים...ויותר עדיף ש"אפופה בערפל" תלמד לדבר באופן שלא ידרוש ממני למחוק את הודעותיה.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי את חושבת את עצמך ???????? אל תדברי ככה לסבא שלי !!!!!!!!!! בני אל תעלב יש לך חברה אחלה למרות שאני לא מכיר אותה אבל אני רואה כמה אתם נהנים ביחד אז שיהיה לכם סבבה!!! וניראה לי שאת השרלילה הקטנה (חוטיני אדום)??

ילדה שתי מים../images/Emo173.gif

את נשמעת כמו שרלילה בעצמך... "שמעתי בעצתך ולבשתי חוטיני אדום...חבל שהחולצה לא הייתה כתומה"...שמעי בעצתי ותסתמי את האצבעות שלך...

למעלה