בני שנפטר

אמא93

New member
בני שנפטר

שלום רב. חיפשתי מקום שבו אוכל לחלוק את כאבי. לפני כחודש נפטר בלי התראה מוקדמת בני בן ה- 26 מדום לב. אומנם הוא היה חולה ונמנה עם מה שנקרא אנשים בעלי צרכים מיוחדים. אבל הכאב הוא עצום ותחושת הפספוס והתסכול נוראית. כל אחד וסיפורו הוא אבל האבל הוא משותף לכולם.

בלה ענת

New member
../images/Emo189.gifשלום לך

המקום הזה נותן קצת כוח להמשיך. תכתבי. אנחנו מבינים אחד את השני. רובינו איבדנו ילד אהוב. אני איבדתי בת מדהימה, בת 26.5 . היא סבלה ממחלה ארסנית של מאה ה-21 כמעט 4 חודשים. אפשר לכתוב המון, רק שאין לי מצב רוח וזה קורה לעתים רחוקות. תשמרי על עצמך ועל שאר בני המשפחה. לרוב זה תפקיד של אמא. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

liat1953

New member
אמא יקרה,הגעת למקום הנכון../images/Emo24.gif

כאן אנו למענך כתף לבכות עליה לשאול שאלות שלא תמיד בטוח שתהינה עליהן תשובות תרגישי נוח לשתף לחלוק עימנו על האובדן הנורא אותו חווית. האין העצום והחלל שנפער בליבנו בלתי הפיך נעזור לך ללמוד לחיות איתו תרגישי נוח להוציא כל שעל ליבך שולחת לך
לחיזוק

yazi22

New member
אמא יקרה

נכון אמרת. האבל משותף. כאן הוא מקום בו מבינים את כאבך, גם ללא מילים. כאן כולנו חולקים בכאב. כאן מקבלים בצער חברים חדשים. בצער, אך בידים פתחוחות לחיבוק רחב.

אמא93

New member
המשך לבני שנפטר.

רוצה אני להודות לכל אלה שתמכו בי וכתבו לי דברים מחממי לב. כמו שכתבתי בני נמנה עם " הסקטור" אנשים בעלי צרכים מיוחדים. חלק מהותו מחייו, דבר שהעציב אותי כל השנים והכאיב מהבחינה שהחברה לא כל כך מקבלת אנשים שכמותם. בני נחשב לגבולי ונפל בין הכסאות והוא היה ער לדחייה הזאת שאגב הייתה גם מהמשפחה המורחבת. לאחר מותו כמובן לאנשים היו נקיפות מצפון שלא הכירו אותו נכון. מה שאני רוצה להגיד בעצם הוא שכולנו אנשים בעלי צרכים מיוחדים כולנו רוצים אותו הדבר בעצם, יחס שווה רוצים חיבוק ויחס חם. שיהיה לכולם שבת שלום.

liat1953

New member
צר לי לקרוא על הכאב הנוסף שהיה לך

גם ילד עם צרכים מיוחדים הוא ילד שאוהבים לא פחות מילד רגיל אולי אף יותר. הוא זקוק כמו כולנו לחום ואהבה אולי כפי שכתבת אף יותר אך מגיע לו שהחברה תקבל אותו,מה לעשות שהחברה שלנו אוהבת רק את המוצלחים וההולכים בתלם כל השאר נופלים בין הכסאות...הלואי ולא כך היה אמא יקרה,שולחת לך חיבוק לחיזוק ושיהיה לך שבוע קל ונעים ליאת

ליאתי את גדולה מהחיים מחכה לך בקוצר רוח ,

להדברות את יודעת להרגיע במינון הנכון ובזמן הנכון היי ברוכה ותעזרי למי שרק צריך את המילה הנכונה במקום...ביי מתוקה מילה אחת קטנה...תודה...יפית

אמא93

New member
רגעים של עצבות

אמות הסיפים נקרעו ממקומם ונפער בור שחור שלא ניתן להתמלא. דווקא באירועים משפחתיים שאני אמורה להתחזק ולא להרגיש את הכאב כל כך עצוב. אני ממלאת את התפקידים השגרתיים אבל הכל סתם, סתם. אני רוצה להתנחם מדברים קטנים האם זה יקרה?

למעלה