בני שלום בתור מומחה לתקליטים, האם ברשותך תקליט הנצחון של מכבי ת"א על צסקא מוסקבה? תודה, חגי
H hagimarom New member 15/8/04 #1 בני שלום בתור מומחה לתקליטים, האם ברשותך תקליט הנצחון של מכבי ת"א על צסקא מוסקבה? תודה, חגי
ב בּני New member 15/8/04 #2 אני?? רחוק מלהיות מומחה ולא, התקליט המדובר לא ברשותי, האם אתה מציע אותו? למרות שיש ברשותי כמות נאה של תקליטים אני חושב שאני לא מגיע לקצה קצהו של הקרחון ובכל חבילת תקליטים שמגיעה אלי אני תמיד מופתע מדברים חדשים שלא ידעתי על קיומם. אבל זה בעצם חלק מהכיף, לא?
אני?? רחוק מלהיות מומחה ולא, התקליט המדובר לא ברשותי, האם אתה מציע אותו? למרות שיש ברשותי כמות נאה של תקליטים אני חושב שאני לא מגיע לקצה קצהו של הקרחון ובכל חבילת תקליטים שמגיעה אלי אני תמיד מופתע מדברים חדשים שלא ידעתי על קיומם. אבל זה בעצם חלק מהכיף, לא?
H hagimarom New member 15/8/04 #3 מה לא מומחה? אתה צודק, הכיף הוא לגלות דברים שעוד לא גילית. אני מחפש את התקליט המדובר אפילו רק לצילום. תודה בכל זאת, חגי
מה לא מומחה? אתה צודק, הכיף הוא לגלות דברים שעוד לא גילית. אני מחפש את התקליט המדובר אפילו רק לצילום. תודה בכל זאת, חגי
ב בּני New member 15/8/04 #4 אם אתקל בו אודיע לך. לא יצא לי לראות אותו... בכל אופן זה נשמע פריט מעניין שצריך להכנס לאוסף
E elcool New member 15/8/04 #6 מה זאת אומרת טקלית הניצחון של ת"א? יש בו הקלטה של המשחק? שירים שהאוהדים שרו?
H hagimarom New member 15/8/04 #7 תקליט המשחק של מכבי ת"א מכיל בתוכו את שידור המשחק כפי ששודר ברדיו בשידור חי!!! אם אינני טועה, השדרן היה דן שילון. בלי האמונה, צסק"א לא היתה אוכלת אותה... חגי
תקליט המשחק של מכבי ת"א מכיל בתוכו את שידור המשחק כפי ששודר ברדיו בשידור חי!!! אם אינני טועה, השדרן היה דן שילון. בלי האמונה, צסק"א לא היתה אוכלת אותה... חגי
מ מאמאסאן New member 16/8/04 #10 אפרופו, שדרים- במשחק כדורגל ששודר ברדיו, אמר ניסים קיוויתי את המשפט הנ"ל:"קיוויתי, קיוויתי, קיוויתי, והתאכזבתי"!
אפרופו, שדרים- במשחק כדורגל ששודר ברדיו, אמר ניסים קיוויתי את המשפט הנ"ל:"קיוויתי, קיוויתי, קיוויתי, והתאכזבתי"!