בני סלע

sapirosh92

New member
בני סלע

ראיתי פה שהיה דיון קטן כזה...אבל לדעתי באמת צריך לפתוח על זה דיון כי זה חשוב. *הסיפור לפי מה שאני יודעת* היה זימון לבית משפט יום שישי לבני סלע. בזמן שהם הגיעו לבית משפט הוא אמר שהוא שכח משהו במכונית והוא הולך להביא. הוא טיפס על הגדר וברח,השוטרים חיכו שיפתחו להם ת'שערים ורדפו אחריו,והוא נעלם. http://news.walla.co.il/?w=//1017668 המשטרה הזאת פשוט בדיחה! רק עכשיו הם הודו?..כאילו לא ידענו את זה.. זה פשוט בושה איך שהוא ברח להם...אם היה להם קצת הגיון. ממתי בתי משפט עובדים ביום שישי?!,וגם ממתי נותנים לפושע כזה ללכת לבד?! אני לא מתכוונת לזלזל במשטרה או משהו אבל הם יצאו כ"כ מטומטמים!! אתמול בחדשות סיפרו על מקרה אחד שהוא אנס ילדה בת 12 שיצאה לעלות ת'פפק של החשמל כי הוא הוריד אותו.. וגם סיפרו שהוא היה מכה את הנאנסות עד שהם דיממו והיה אונס אותם! הוא פשוט פסיכופט וזה לא מצחיק.. הבנאדם היו צריכים ישר לכלוא אותו ל2 מאסרי עולם שירקב בכלא!

DelbariX

New member
תשתדלו להסתובב לבד כמה שפחות

בעיקר בשעות החושך. ועדיף להישאר באיזורים יותר הומי אדם ולא בכל מיני חורשות ומקומות שוממים למיניהם. שמרו על עצמכם..

צולעע

New member
לא צריך לדאוג ממנו

הוא לא יעשה כלום...צעד אחד לא נכון שלו ותפוסים אותו.. הוא ירד למחתרת...

matron

New member
צודק... הוא סתם חתיכת הומו...

אם הוא יתפוס אותי לבד ברחוב, חח, הלך עליו... הוא לא יודע מה מצפה לו...

צולעע

New member
../images/Emo45.gif

כל אחד אומר אני אתפוס אותו אני ככה ואני אתפוס אני ככה.. מי שרואה אותו מקבל פיק ברכיים

matron

New member
למה???

מה הבעיה לתת לו מכה בביצים, תוך כדי לצבות לו את הלחיים, ובנוסף לנשוך לו את היד??? זה נשמע כאילו זה לא יזיז לו, אבל זה כן!

צולעע

New member
קודם כל תגיעי לו לביצים...

זה לא קל ממש לתת בעיטה בביצים למישהו...זה לא בעיה להתחמק.. נשיכה ביד זה לא מה שיעצור אותו...וצביטה בלחי זה לא ממש יזיז לו... ולפני שתספיקי לעשות את כל זה הוא כבר ישלוף עלייך סכין..

matron

New member
למה שאני אגע שם???

איכס... בכל אופן, אני לא חושבת שיש לו סכין, ובטח שלא כלי נשק אחר... אני יכולה לגמור עליו בקלות... איכשהו..., אבל צריך לחשוב על איך!

צולעע

New member
זה לא קשה להשיג סכין...

הוא יכול לגנוב מאיזה חנות..לפרוץ לבית ולגנוב.. למצוא ברחוב...אם הוא ברח מהכלא אז סכין לא יהיה לו בעיה להשיג.. הקיצר כדי שתצאי מהסרט שאתה חיה בו...

Baroola

New member
אפשר להבין למה את מקללת פה כל אחד?

matron

New member
אני מקלקלת???

לעזאזל = זה לא כל כך קללה, כנ"ל לגבי MF, זה יכול להיות כל דבר... לב דווקא מוטאר פאקר...

Baroola

New member
אני לא הולכת להגרר לויכוח.

תעשי מה שבא לך. קחי בחשבון שזה לא לעניין.

צולעע

New member
ירדת עכשיו לקללות הא?

עכשיו אני מבין למה העיפו אותך מניקולודאון.. גם פה הימים שתיהי פה ספורים אם תמשיכי להתנהג ככה

matron

New member
...

א. לא העיפו אותי מניקולודיאון, וגם לא יעיפו, אני החלטתי לעזוב ת'פורום, כי גם ככה אני ממזמן הפסקתי לראות ת'ערוץ. ב. הימים שלי לא ספורים כאן, כי זו לא בעיה שלי, שאנשים כאן לא מקבלים את הדעות שלי!

למעלה