בני סלע

SpinZ

New member
את לא מציגה את הדעות שלך

את צועקת אותן ורבה עם כל מי שמעז להביע דעה אחרת.

matron

New member
רגע! עוד משהו!

זה לא מי שאני חושבת שזה??? איך אתה יודע שהייתי בפורום ניקולדיאון, וכל הסיפור שהיה לי שם??? אם זה מי שאני חושבת שזה, אני חייבת להגיד את המשפט הישראלי הנפוץ: "איזה עולם קטן!"

matron

New member
אני דורשת הסבר "צולעע"!

איך זה שאתה יודע שהייתי בניקולודיון??? וכל הסיפור שהיה לי שם?

segevv

New member
בונא ילדה תהיי בריאה.

כמה הודעות... כמה צעקות... כל הפורום זה תגובות שלך,ואת מתנהגת כמו ילדה בת 8. תירגעי קצת לא כולם נגדך.

matron

New member
...

(איך זה שתמיד אני מתחילה דברים ברגל שמאל??? רק היום הצטרפתי, וכבר יש כאן כמה נגדי!)

DelbariX

New member
זה לא נגדך..

כל הקטע בפורומים הוא לנהל דיונים ותמיד יהיו אנשים עם דעות שונות משלך אל תביני את זה לא נכון.

matron

New member
הבנתי, אבל זה נורא מוזר

שזה תמיד קורה דווקא לי... למשל, לא מזמן, הייתי בפורום ניקולודיאון (ועזבתי), ותמיד כולם היו נגדי בוויכוחים! ואף פעם לא היה מישהו שחושב כמוני!!! (ואני מדברת על וויכוחים חסרי טעם, כמו למשל שמתמטיקה זה מקצוע הרבה יותר חשוב מאשר ספרות ולשון!).

Baroola

New member
כי את באה בעמדה של תקיפה..

יש וויכוחים בפורום אבל הם נפתרים.. בדיוק מה שחן אמר..

matron

New member
אז באיזו עמדה לעזאזל אתם רוצים אותי

????? אני ממש מנסה להיות כמה שיותר חברותית איתכם, אבל הבעיה היא, שאתם דוחים את כל מה שאני אומרת, וחושבים שמה שאתם אומרים, הרבה יותר נכון ממה שאני אומרת. למה שלא תנסו פשוט קצת לקבל את מה שאני אומרת, ואז בסופו של דבר אתם תבינו שאתם אלה שגורמים לי להישמע בעמדת תקיפה!

Baroola

New member
בואי אני אסביר לך משהו..

נכון, יש לך דעות שונות משלנו, אבל יש דרך להראות את זה. אם תשימי לב, לכל הודעה בערך שהגבת באו תגובות אחרות. עכשיו אני לא אומרת שוויכוח זה רע, אבל הדרך שאת מגיבה גוררת לתגובות האלו.

זה נקרא "חברותית"?

לבוא ולהגיד שחיות זה דבר נוראי, לצחוק על זמר שחלקנו אוהבים ושאת אפילו לא מכירה, להיגרר לוויכוח שטותי בגלל שאת בטוחה בצידקתך, כן,אתן בת אדם חברותית מאוד. אחת החברותיות ביותר שפגשתי.

Baroola

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

פשוט להתעלם
זה חולף, כמו ליאור! (חזי?
)

למעלה