בני סלע לא ברח!

צאט ניק

New member
בני סלע לא ברח!

הוא נקרא להתייעצות בבית הנשיא. <כי אין חכם כבעל (א)נסיון>

צאט ניק

New member
בני סלע לא ברח! (2)

כי לברוח זה כאילו מאנשים שרודפים אחרייך ואחריו כאילו אף אחד לא רדף כזה? <למעשה השחזור היה קל מאוד כי מתברר ששוטר הליווי מחפש עד עכשיו בזינזנה את הקלסר שבני ביקש ממנו להביא>

צאט ניק

New member
בני סלע לא ברח'

אבן גבירול <שוטרת מדווחת תוך כדי ווינדו שופינג נמרץ בגן-העיר>

צאט ניק

New member
בני סלע לא ברח

צה בים <ציבור מתרחצי החורף בחוף פרישמן תורם את תרומתו לחיפושים>

Pigulim

New member
בני סלע לא ברח

ובות. אני יודע, בדקתי. <קראדי מסיים עם עיר אחת, נשארו רק עוד 3459>

יעלילה2

New member
אתם משחקים בתופסת צבאים?

(יעלילה נזכרת בסרט שראתה מזמן ובאמת היו שם גם סלעים)

ברח לי....

אמר השוטר וניסה להחליף לעצמו חיתול... הבלדה על נערי שברח יש לי חבר שקוראים לו בנימין אבל אני קוראת לו בני אני אהיה בת עשר בעוד כמה ימים ובני קצת יותר קטן ממני אנחנו נפגשים כל יום בצהריים בחצר ליד הקן של היונים בני מראה לי איך עומדים על הידיים ואני מראה לו את התחתונים בני, בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא בני, בני ילד רע אני אוהבת את בני ילד רע. בני אין לו אמא הוא אומר שהיא נסעה להביא לו אווירון ואופנים לי יש אמא וגם אבא גם אחים שבעה מתי הם כבר יסעו ליום יומיים? כשבני רעב אז לוקחים אותו לשוק ואם השוק מלא אז זה מצליח בודקים שאין שוטר והמוכר עסוק ובני מסלק לו אבטיח בני, בני ילד רע... לפעמים אני ובני משחקים באבא אמא הוא צועק עלי וגם נותן מכות אחר כך הוא אומר לי תשתקי כבר סימה אחרי מכות באות הנשיקות בני רוצה שנתנשק עם השיניים כמו בטלוויזיה בקפה בשביל שהוא יהיה מבסוט עד השמיים אני תמיד חולה והוא תמיד רופא בני, בני ילד רע... לבני יש עיניים שרואות הכל ותלתלים שחורים עד הכתפיים הוא שר שירים של אלוויס של אלוויס הגדול וכל גופו רועד במכנסיים... בני, בני ילד רע...

מין וזאב באותו משפט...

אני מעלה אותך לתואר יקיר הפורום, בא ותחתום על החוזה. הפורום זה אני אינשטיין ה-14

Dan_Kap_

Active member
זה

הכל יחסי [ או יחסים, או חסויות, או,רק אל תפסיקי... ]

Dan_Kap_

Active member
לא

שפנפנה אנרגטית, כמובן [ יא, יא, ביטה, איך קומה גלייש ]

Dan_Kap_

Active member
כן כן! כן../images/Emo70.gif

על השיש? על השולחן הכפרי? על השטיח מפרוות שועל הפלסטיק? |קוסם|