בני סכנין בשבת

liron292

New member
בהצלחה

הערכה שלי 10000-11000 בבלומפילד כולם יבואו לראות את הבולגרים וארביטמן הולכים להתפוצץ בשבת על המגרש יאללה הפועל בהצלחה. צו 8 לכולם כמו שברוך אמר כל משחק הוא גמר גביע. כל הכבוד להנהלה על מחירי הכרטיסים

../images/Emo45.gifבהחלט כל הכבוד להנהלה, זה כבר רצף

של כמה משחקים שהמחירים כאלה נמוכים. אני אהיה שם כמובן .

tanj

New member
הולך

מקווה לא לעשות מזל רע כי נגד בני יהודה הלכתי וניצחנו. נגד כפר סבא הלכתי והפסדנו (וכישוף כלשהו נעל את השער של כפר סבא במחצית השניה),ונגד הרצליה לא הלכתי וניצחנו. מה זה אומר?

tanj

New member
בוא נקווה שההסתברות

היא פלקטואטיבית ואי רגולרית כך שהסיכוי לניצחון אם אבוא למשחק לא יקטן.

אבן 11

New member
בכל מקרה לדעתי זה משחק קשה

לא קל לנצח את סכנין. אולם כמובן זה אפשרי.

אבן 11

New member
הנה עדי שלנו הגיעה../images/Emo24.gif

שאלת המיליון דולר: תלכי לאיצטדיון, נגד סכנין או לא.

just adiki

New member
../images/Emo6.gifהוו.. היה לי משו משעשע שחפשתי את התשובה../images/Emo3.gif

אני וחברה שלי תמיד חלמנו על היום שישתחרר לה המלווה ונסע כל שבוע למשחק של הפועל, נעודד ויהיה מעולה
. ואז אבא שלה, שאף פעם לא אמר כלום על העניין, התחיל להתנגד בטענה שהוא מפחד שיהרסו לו את המכונית
. חברה שלי ודוד שלה [גם כן אוהד הפועל
] צחקו עליו כי איזה מכונית יהפכו לו במשחק של הפועל ת"א נגד הפועל כפ"ס?! חוץ מזה שהפועל לא משחיטים מכוניות בדר"כ שהיו מקרים כאלה זה היה בדרבי והרסו מכוניות של הפועל לא של אוהדי מכבי... בכל מקרה, תמיד זה בעייתי. אמרתי לחברה שלי היום באמצע השיעור:"יווו יש משחק של הפועל ביום שבת בשעה 3, יוצא לנו מזה טוב, אין לנו מבחנים, השבוע אנחנו לא יוצאות לאיזה פאב ועוד בונוס כרטיס לנוער רק 25 שקל!" חברה שלי כולה מאושרת:"בבלומפילד?!" אני:"כן!" חברה:"נגד מי?" אני:"סכנין
" חברה שלי בקול לחוץ ובהחלטה נחרצת:"אבא שלי לא ירשה!" ואז שתינו פשוט התחלנו להקרע מצחוק... אני:"לא רק שהוא לא ירשה לך לקחת את האוטו הוא גם לא יתן לך לנסוע"
אחח... מה יהיה!?!?!?!!!

just adiki

New member
*הכוונה היא ש...

שבדרבי משחיטים מכוניות ואוהדי הפועל לא. מה גם שאנחנו אוהדות הפועל אז אין סיבה שישחיטו לנו מכונית
.

באריאל.

אם את מכירה. זה לא כל כך בדרך אבל לא הייתה לי בעיה לקפוץ שניה לכפר-סבא. לא באתי מהבית בכל אופן. פעם אחרת

just adiki

New member
מכירה את השם,

לא יודעת איפה זה בדיוק. ואיזה מותק
תודה
, אולי פעם אחרת באמת
.

למעלה