בני נוער ואלכוהול:

MARMELAD

New member
בני נוער ואלכוהול:

איזה אלכוהול שותים בני נוער? בקרדי בריזר למיניהם, משקאות עם דאווין (ומחיר לא זול) - או טקילה / וודקה בעשרה שקלים - והעיקר להשתכר? דיון מהורים לילדים מתבגרים. מה דעתכם?

תותי-בת

New member
מרמלד מתוקון שלי איזה אלכוהול?.. רובנו שותים "שיט אלכוהול" (לא איכותי...) כדי לקבל את "הסממנים שאחרי" כמו שתיארת, אני לא מכירה הרבה בני נוער שיודעים לשתות "טוב" - רובנו לוקחים סתם טקילה/וודקה עם כמה שיותר אחוזים... והעיקר להשתכר כי זה נותן הרגשה של בריחה (שלדעתי זה בדיוק כמו לעשן גראס) מכל הלימודים, ההורים, המורים וכל השיט הזה... ואממ מצטערת לאכזב את ההורים מ"פורום הורים לילדים מתבגרים" אבל אני רחוקה מלחשוב שזה תלוי במערכת החינוך (ורק כדרך אגב לפחות בתיכון ביהוד עשו כל מיני סדנאות להראות למה שתיית אלכוהול גורמת ובנוסף עוד כל מיני קטעים של שתיה+נהיגה), ושוב פעם אני אגיד שזה לדעתי כמו סמים, מי שירצה יקח (ישתה), מי שלא ירצה לא יקח (ישתה) - ולמרות שהקטע של להיות IN הוא נוראי בגיל שלי אז אין מה לעשות ולא קם/ה הנער/ה שלא שתה/שתתה אפילו פעם אחת אלכוהול! מכת מדינה? מכה עולמית? אני עדיין לא החלטתי אבל מה שבטוח, אין מצב שילד בגילי (אוחחח עוד מעט אני לא קטינה יותר!!!) יקשיב להורים שלו ויפסיק לשתות אלכוהול - כי למה להפסיק משהו שעושה לך טוב?... ותחשבו על זה.

wolverine 

New member
אין שום רע בלשתות...

השאלה היא איך וכמה.... (ומה כמובן...) אני גם מכיר הרבה חברה שהיו משתכרים באופן קבוע, (ימי שישי וכו´) ואחרי שנה (פחות או יותר)... הגיעו לכמה מסקנות מדהימות על סמך ניסיונם האישי: כמו למשל שאם קונים את הוודקה הכי זולה כדי שיהיה יותר...התוצאות לא מי יודע מה נחמדות. עכשיו הם אומנם עדיין שותים (ופחות) אבל כבר הבינו שעדיף לשתות משהו יותר איכותי... אומנם לקח להם שנה להבין.. אבל את זה אף אחד לא מלמד בבי"ס.

subotaj

New member
לתותי בר... (השקעתי בתגובה)

חבל שאת לא מכירה בני נוער שאוהבים לשתות משהו איכותי אז הנה תכירי אחד זה אני!!!! אני אוהב לשתות יין לבן טוב ומשובח במיוחד פרנצ´סקו צ´נזנו במיחד כזורקים לכוס זית אז מרגישים את הגוונים העמוקים והעשירים של הורמוט אני אוהב גם קוקטלים איכותים כמו נשיקת המלכה או קוסמופוליטן... גם בבירות אני אוהב את האיכותיים מבינהם.... תמיד אהבתי היניקן וקאלסברג. אם אני נוגע בוודקה בדרך כלל היא אבסולוט אוכמניות.(לא תמיד) ואם אני מבשל ארוחה בשרית בבית אני פותח קינזמראולי או מרטיני!!!!! וכשאני יוצא לפאבים אני הולך תמיד לפאבים איכותיים עם כמה שפחות נוער האהוב עלי הוא היאכט פאב. אבל עם מדובר במסיבות זה ממש לא מזיז לי מה אני שותה אני מערבב הכל עם הכל!!!!!

תותי-בת

New member
איזה חמודון! ../images/Emo9.gif קודם כל נעים לי מאוד להכיר אותך ../images/Emo9.gif ועכשיו עיקר דברי - רוב החברים שלי כבר עברו את ה-18 ורובם לא שותים - אולי שניים/שלושה מהם וכפי שציינתי גם הם לא נחשבים כבר בני נוער... אתה יודע ממסיבות וכאלו זכורות כל מיני הקאות למינהן - לא מחזה מלבב במיוחד.... יאכט פאב? באילת?... יום שישי כמעט שברתי את הרגל באילת... בקיצור אני שמחה שיש בני נוער שדווקא כן יודעים לשתות, כי אין מה לעשות, זו עובדה, רובם לא יודעים ../images/Emo9.gif וכן אני מודה - אני רחוקה מלהיות מבינה גדולה באלכוהול. שיהיה לך יום מקסים וסופ"ש מהמם!

maniac

New member
מסכים בהחלט

אני אומנם יכול להעיד רק על בני נוער מאילת, אבל רובנו יודעים לשתות טוב. הוודקה/טקילה עם ספרייט מת מזמן (סוף כיתה י´). שותים אצלנו קוקטיילים בעיקר (בי52, פליימינג, הליקופטר או סתם מנסים דברים חדשים), בירות ויש גם את האתה ששותים וויסקי וקוניאק (כן כן). זה לא נכון להגיד שבני נוער לא יודעים לשתות טוב, ותתפלאי גם אין האנגאובר (המים שאחרי זה ה-דבר :)).

תותי-בת

New member
מניאק יקר אמממ אני לא ממש מכירה בני נוער מאילת (אני מהמרכז) וכבר אמרתי שטוב לדעת שלפחות יש כאלו שכן יודעים לשתות טוב, ולא אמרתי שבני נוער לא יודעים לשתות טוב, אמרתי שרובם - תקרא את ההודעה הראשונה שלי... יום טוב.

Sharonnn

New member
או שמקיאים את כל האלכוהול (כמוני)

ואז אין האנגאובר!! נ.ב אני יחידה?! או שיש עוד מישהו/י שלא אוהב/ת פינקולדה????

Sharonnn

New member
האא... ועוד משהו, מישהו כאן פעם

הקפיץ טקילה עם קולה??? אני הקפצתי עם דיאט קולה (סתם, כדי לנסות), וזה היה ממש מגעיל. יש סיבה לזה שמקפיצים עם ספרייט

Sharonnn

New member
אממ.. ת´אמת זה לא פייר לשאול אותי,

כי לי יש טראומה מטקילה, אני שומעת את המילה הזאת ובא לי להקיא!!!! אבל אני יכולה להגיד לך, שכאשר הקפצתי ת´טקילות (עם ספרייט), לפני "ימי הטראומה", דווקא חשבתי שהן טעימות!

אח שלי.. יכול להיות שהציטוט שלך

מוכר לי????? ואגב שלום לכולם... אם מישהו זוכר אותי :)

ציטוט בכרטיס האישי

מה קורה ? חזרתי כרגע ממסיבה.. וכרגיל נתנו לי לשתות וודקה מגעילה אז ירקתי הכל החוצה וקניתי לי כמה קלסברג ושתיתי בלב ברירה :(( מתי יבינו שצריך אלכוהול נורמלי במסיבות!! חפיף מה קורה? מה שתו פה היום אנשים.?

Obelix

New member
בטח זוכרים..

היום שתיתי כמה כוסות של באטרשוטס עם קרח (מומלץ!), היניקן וקוברה. היה סביר מינוס .. עשו לי את הקוברה עם ספרייט.. יאאאאק! בכל מקרה לילה טוב.. OBELIX

maniac

New member
בטח שמוכר לך ../images/Emo13.gif

הציטוט עקרונית שלך
הכל טוב, איך בצבא? וודקה זה רע, אבל אני מודה שאני מעדיף לשתות וודקה נקי ולא וודקה-רדבול..לא יודע, לא מדבר אלי השילוב הגרוע הזה. בירה זה כמובן תמיד אחלה.

למעלה