עם מי את מדברת? לא הבנתי. עם מי היא דיברה?
לכולם יש קירות. אביה כבר לא בתחום.
הוא אמר שאת מושלמת. נכון? את מושלמת וזה ברור. אני אומר בן שיאזן את המצב. שלוש בנות, שלושה בנים. אני יודע, נראה לכם ששכחתי את נועה, האמת היא שהיא מעל חוקי הטבע הרגילים ולכן לא נספרת. מוצא בני הזוג? הוא לא יהיה חשוב עד ליום חמישי, המוצא שלה. קרייזי מרוקנס. ידעתי! מההתחלה ידעתי! ימות המשיח, מירי פוריה.
אבל אותה היא אוהבת הכי מכולם. איזה עצוב היה פעם, לשחק באבנים. סיפור על חמור? מוזר. סבתא זאת לא ההיא מהעונה הראשונה? כן, הנה היא מתחילה.
למה נועה קירל פתאום ב... אנחנו יכולים ללמוד על ההיסטוריה. מיתר יותר אנה זק אבל אנחנו יכולים. מיקה לא מאופסת לאחרונה. מיקה מתבלבלת, מה מתבלבלת. תאמינו לי. הלל? אוי לא.
לא הבנתי את הדמות שלה אף פעם. אני חושב שהילדה מחורפנת בכללי. אבל האישוש מזיק לבריאות. כי זה האופי שלה! גדול. שום דבר, אישה מושלמת שאת.
איך היא ידעה איך לצייר אותם?
ידעת? זה היה ידוע לכולנו מזמן... אה, זה בסדר, תגיד לה שהיא מצטיינת. לא, הלל, לא ככה.
בטוח, בטוח. ידעתי גם, זה ברור. יש הבדל בין תינוקות סתם ואח. יכול להיות שזה סתם האופי המעצבן שלה. היי, אמא נהדרת של דותן. אוי, מה חדש, דותן, היא תמיד יפה.
כן, נטשו את זה לגמרי.
חייבת ללכת, חייבת ללכת. מה ראינו?
כן, בעיקר אריאל, לא תאמינו איזה תה הוא אוהב.
למשל סחלב ססגוני, זה מה שהוא אוהב.
ומה היא אמרה לו? ומה הוא אמר לה?
אז גם אביה גילה.
אליהו הוא הנצר?
דותן מילא, אבל אי אפשר לדחות את אמא שלך. המושלמת. גם אני מנהל מחקר מאוד מעמיק על נועה. אם הצלחתם לשרוד את הקטע של הדתיים-חילוניים תשרדו הכל. זה יופי שזה לא ישתנה, זה כבר דבר מצוין ש... סליחה, אני... בוכה בגלל... נכנס לי משהו לעין... זה הבצל של הזגורים האלה. אני אוהב אותה מאוד
וזה קשה עם אריאל. אותי יותר מעניין מה אמא של רויאל נחמה כפרה עליה שמירת הלשון עושה בצילומים של הוט... מה מצלמים...?
מיקה לא נחה היום. אחד מילא, אמא שלה מדהימה. ההודעה מיהודה? אוי, שיט. לא הבנת, מיקה. עכשיו כואב לתהילה, אבל בפרק הבא יכאב למיקה יותר.
מה? אה. אוקיי. מרחף? תשמעו, זה מוזר הסדרה הזאת.