אוי שיט, הנה הוא בא. והם קופאים להם יחד באגף השימור. נראה לי שמישהו קרע את העמודים הרלוונטיים. מה הקשר בין צילום ל... אה.
מדהים שדווקא מיקה היא זאת שחסרת קליטה באמת. תאמינו לי, יש לה פחות קליטה מהם.
נראה לי שהם התעכבו מעט יותר מדי. מהר, תתנשקו! לא ככה עושים את זה? לא? אה, גם לך אין.
אין קליטה, אין קליטה, זאת רכבת הרים שיצאה משליטה. הוא חשב, אתם שניכם חשבתם, סבבה, היא לא שמה לב? איך מזה היא הגיעה לזה שהוא מעוניין בה?
אני לא דואג איתו. יישר כוח ואתה הכי גדול. כמה ימים יש לטופי הזה? שור ברור, מון אמור. מסכן שוקי, אף אחד לא עונה לו. לפחות אין משיבונים מעצבנים. יש מצב לפוסטינור. סליחה.
טוהר עצובה העונה.
אני באמת מתכוון להגיש קובלנה למועצת רשות השידור על זה שאביגיל בקושי מופיעה העונה! לא, לא, הוא לא מאמין בהודעות. הוא לא עונה אף פעם. מתי הוא עשה בר מצווה?
אני חש שחסר לי פה מישהו. היי! היי! אזכרה זה מילא, אבל זה היום שלך, אדוני הרב? זה היום שלך?! בסדר, עבר חצי סדרה, זה היום שלך. ימימה?
יפה שהלל הילד הכי קרוב אליו. לא מתרגמים את השם. כן, אני יודע שהם עם דולרים, אתה התעסקת עם דולרים. הפלת פה... פצצה. הלל למד בסן פרנסיסקו? הלל לא יכול לתרגם חצי מהמאכלים שלו לארה"ב. אה, לכולם הוא התקשר? זה בכלל לא נחמד.
יהודה יותר פעיל העונה מטוהר. הוא הולך להשתין? טוב, טוהר חזרה. אם לא עכשיו אז מתי?! חצי סדרה עבר כבר!
מה הם רוצים? כן, היא אמרה, לא הבנתי את ההקשר. הלל, אל תגלה לו. ישבר לו הלב.
אה, הוא כאן? ולא רואים אותו? לא חשוד לי בכלל. זה ממש לא עניין בימי הצילום.
שוב פעם הוא וענייני הכספים... שמישהו ימחק לו את האישום? כן, עכשיו לא הזמן לחיפוש אשמים. לאאאאאאא שום דבר.
תגידו, החוטים אמורים להביא אותי לאנשהו?
הנה הוא. ותגיד, להיות מעורב בעלילה אתה יכול?
כנראה שהיומן. כן.
אני חש שראיתי כבר את ה... קטע הזה...
מה הוא, סטנפורד פיינס? ומי אמר שאין יומן שלישי?
פתח סודי? הם לא אמורים להיפתח, הדברים האלה? אולי תפנו לאגף השימור. אה, הנה. עכשיו איפה השלישי?