שוב פעם הוא והסודות שלו? אל תצעק כאן, אדוני. זאת התנהגות של ציפורן חודרנית.
הוא היה גבאי, אבל מאוד מאוד קטן. כן, לטוהר גם היה... אני זוכר...
טוהר, די, את מעצבנת העונה וחסרת החלטיות בכלל.
ואת עדיין מעצבנת. בגלל זה נעמי לא מנגנת יפה.
תותים אין להלל בשייק. לא, אתה סתם מעצבן העונה, הלל.
לא יפה הפלקט שלך. תהילה פנויה לגמרי, תאמינו לי. בשבילו תמיד.
למה אבא של תמר נשמע שם וטיטינסקי וסבתא של אופק? אף פעם לא ראינו את היחסים ביניהם לבין טוהר. הם יותר קרובים ואביה וטוהר יותר קרובים, ולפעמים ראינו את אביה עם אמיתי אבל לא את טוהר עם ליבי... המשבר של טוהר זה שזגורי חוזרת עוד שבוע, ואז מי היא? מה היא? היא לא אביגיל זגורי והיא בעצם הבינה שהיא שיבוט.
תגיד, איפה האבא הקודם שלה? גם ככה לא סבלתי אותו. תעלו לה את הביטחון, למה צריך לרדת על נעמי? ומה האמא המעצבנת של נעמי מטיפה, נעמי עסקה בזה בזמן האחרון ולא היא. בעלך השני. הקודם ברח. והוא עצמו היה מעצבן.
יהלי לא מנסה מהלך על טוהר? מה באמת עם עמנואל?
עוד פעם פנינה בלוך? די. זה לא הופך את מלי לפחות מעצבנת.
אה, אז זה לא דייט. איפה אמא? כן, כן, הבנו, היא אדירה וכל זה. מיקה תקועה ביניהם כל הזמן.
כן, אתה צרפתי, אני חושב שכבר הבנו את זה. גם הבנו שהלל שתה שייק בעייתי. רק לא הבנתי דבר אחד- למי הלל מתכונן? אביה? מי זה?
כי אמא עצבנה. בסדר. איפה אבא הקודם?
כן, מבקרת. תאכלי. ככה זה בספריות. כן, הבנו שהוא פותר דברים בזכותה והיא מבריקה ואדירה וכל מיני. תבדקי אם הוא מושאל. ואם יש איחור חריג. אוי. הנה.
ממש לא אכפת לי מעמנואל.
בוא אליי תראה מה זה אגף שימור. מלא סלוטייפ. משתוקקים לחגוג.
חמוד התינוק. איך אמרתם? אביה...? איך עושים את התמונות האלה לעזאזל... אבל עצוב לי על טוהר. היי.
כן, גם היא אדירה. אמא שלה הכי אדירה. אני קופץ לכל אחד. טוהר הייתה אוכלת טחול. לא?