אבל מצאו בשוברי גלים כבר... סתם בצחוק. איש עסקים מוכר? הוא אלמוני לגמרי. הוא רדף אחרי הלוח שנים. טוב, סבבה. אני לא הבנתי מה קרה בין העונות?
שימו לב שבלוגו יש ציפור עכשיו במקום אבן. אה, גם הוא התבגר. היי אדוני המלך. שיפוץ כמו שעשית בדירה שלך, אדוני. איפה האח של יהלי?
זוכרים שלא אהבנו אותם בעונה הקודמת? עדיין.
תדעו שאתם כבר לא בני מצווה, אתם התבגרתם מדי. ואם יש לך הצגה של שש שעות? בהצגה של שש שעות אתה עסוק מאוד. ברמה שאתה צריך להיות תמנון.
לזה הגעת? היה אפשר להגיע בלי קשר. לטוהר אין חבר כבר? איפה יהלי היה בשבילה? כן, היא תבדוק. בשביל אמא. לא אמא חורגת מושלמת. לא אמא רגילה מטורללת. אמא. שעשתה לך את אל עצמי. כן, הוא יבוא איתך, טוהר. באמת חיכיתי לכם. אוי לא. הלל ונעמי. לנעמי יש חולצת וונסדיי?
אהובתי! הנה היא! אתם יודעים שהיא הגיבה לי היום לתגובה? מאז אני והיא הפכנו לבסטיז. אתם יודעים שטכנית בני מצווה זאת הסדרה היחידה שתאחד בין שתי המשפחות המקוללות? אני לא רוצה סכסוך בין זגורי ליחזקאל. אפילו לימור הייתה בפרמיירה שלהם. וטוב שאת לא אוהבת בצל! שום שום. כן, אני הבנתי מה הבעיה. היא באמת נראית מופלאה מתמיד.
אני לא אומר שזה לא מושך. זה מושך מאוד. אבל תהילה, כאילו. אני רק נזכר במיקה עושה "אני חייבת להצטיין" כמוה. והורדוס לא בנה את בית המקדש, הוא שיפץ. עדיין לא הבנתי את הקטע עם מוריה. אם תרצי אז הוא יתן לך מנגינה. וחנן יעשה קופה. היי מיקה. חבר'ה, אתם לא מכירים את שיטת יב"מ? בחייכם.
רויאל נחמה, מאיפה התמונות האלה? שמירת הלשון. מחברת לא קשורה. בסדר. קוסה מחשי? זה לא מתכון של הצד של אמיתי בבית? חרירה? גם לי היה כזה ספר.
מי זאת? בסוף נגלה שסבתא שולה בילדותה גנבה את המנורה.
אז מה שלום תמר? לא עבד. מתי הוא אמר לאחרונה שהשם ישמור ויגן ויציל? הוא אפילו בקושי דיבר על אוכל. אתם צריכים פרח שצומח מסלע!
דותן, די. אם אתה חושב למצוא בה פגם, לא תמצא. ניסיתי. למרות שכולנו יודעים מה הבעיה. היי, הרבנית. מה הקטע שלך? סתם ניסיתי להשיג תשובות. את זה דותן צריך לחקור. לא בסדר? באמא שלו? תן לה לישון, אישה טובה. וואי, מתעב זאת מילה קשה לסדרה יכול להפוך למימ ענק! תלוי על מה נדבר. החולמים... כן... אני בהלם שמישהו לא הולך לסופר בשבילה!
אתה לא אמור לדעת? אולי בתי כנסת בירושלים. עמק רפאים זה תמיד שם מפחיד. אין לי מה להגיד בתור ספרן. כן, אני יודע. במקום שיש בו את כל הספרים בעולם... בקופסת גפרורים! אה... סליחה. אני פשוט תמיד קורא למקום קופסת גפרורים.
מי זאת היא?
די כבר אתם, השם ישמור ויגן ויציל עליי מכם!
היי, אבא של עמליה. ושל תהילה, בסדר. תאכלי, מהממת שאת. תאכלי. סתום כבר, דותן! דותן, אם אתה מוותר עליה אני לוקח. גם אני יכול לשחק את המשחק הזה, דותן! היא יפהפייה, היא מוכשרת, היא אחת השחקניות הכי טובות בארץ, היא מהממת, היא נחמדה אליי ומתה עליי. אני יודע! היא התבלבלה בסדרות! איזו סדרה ראית? נו, דותן, בחייך. כי את מושלמת. אבל היא חייזרית ממש מושלמת אם כן. לא ראיתי כזאת מאז סקיי. לא, לא נכון. לא נכון, אהובה. זה לא זה. נכון? דותן, לא עוצרים את הפרק כדי להגיד את המובן מאליו. נכון שסיכמנו?
יש שם דברים שממש בא לי לבדוק. אה, גם הוא פה. חבר של מלכות שהוא. נשמע כמוה?
גם אני הבנתי, אבל נכבד את בקשתה של הוד מדהימותה. לא שזה קשה לגלות...
איזה יופי. הייתי שם פעם אחת, אני חושב. היי, זה סבא אליהו אחר בכלל! תליונות של אריות אף פעם לא עוזרים.
היי, מה קרה לגרסה של יהודית?