בני כנס

בני כנס

אני רוצה שתדע משהו אמיתי ואם זה אכפת לך או לו זה כבר לא משנה לי אבל רק בגלל שתדע ששקר אצלי זה לא קיים ושאתה זה שמנסה לעשות מרינת שקרנית שכפיר כביכול לא קיים אז אני כן קיים וקיים אצלה בגדול ובתוך חייה אין לי שום דבר נגדך להיפך אני דווקא רואה את כל ההודעות הסתמיות והשיקריות שלך ולא מגיב . לא מגיב להודעות ששום בסיס אין להם ושום אמת אין בתוכם אבל אני רואה הכל והחלטתי להוציא ולהגיב וגם לכל אלו שחושבים שרינת חייה באשליות אז הינה תמונה שלנו ביחד כדאיי שתבין שאתה זה שחיי ביקום לא מציאותי

singlelove

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח רינת

תחליטי כבר באיזה כינוי את כותבת בתור כפיר חחחחחחחחחחח את כל כך חיה בסרטים שאת כבר שוכחת להחליף כינויים.. חחחחחח אויי אויי אוייי הבטן כבר כואבת מרוב שאני צוחקת עלייך ולא רק אני צוחקת עלייך חחחחחח את חופרת משעמום ומחוסר חיים... אויי בני יא תותח איזה מזל היה לך יא בני. ברחת בזמן תאמין לי חחחחחחח זאתי אפילו נסראללה לא ישגר לכיוון שלה קטיושות למה חבל על הטילים חחחחחחח אויייי את כל כך מסכנה ועוד כותבת את אותה הודעה פעמיים חחחחחחחחחחחחח מפרשמת תמונה מלפני שלושים שנה כשעוד נראית נורמלי עם בחור שתסתכלי איזה מפוחד הוא נראה בתמונה חחחחחחחחח נראה לי הוא רק רצה לברוח ולא להצטלם חחחחחחחח

למעלה