בני כנס זה כפיר

בני כנס זה כפיר

אני רוצה שתדע משהו אמיתי ואם זה אכפת לך או לו זה כבר לא משנה לי אבל רק בגלל שתדע ששקר אצלי זה לא קיים ושאתה זה שמנסה לעשות מרינת שקרנית שכפיר כביכול לא קיים אז אני כן קיים וקיים אצלה בגדול ובתוך חייה אין לי שום דבר נגדך להיפך אני דווקא רואה את כל ההודעות הסתמיות והשיקריות שלך ולא מגיב . לא מגיב להודעות ששום בסיס אין להם ושום אמת אין בתוכם אבל אני רואה הכל והחלטתי להוציא ולהגיב וגם לכל אלו שחושבים שרינת חייה באשליות אז הינה תמונה שלנו ביחד כדאיי שתבין שאתה זה שחיי ביקום לא מציאותי

אני דורש תמונה עדכנית

צלמו אותכם,אתם,עם עיתון,או כל דבר אקטואלי תתמונה הזו ראיתי כבר נהההההההההההההה בקשר לבמבינו חשבתי על אריה כי כפיר יש רינה[שמחה] כבר יש אבל אריה...... זה משוא השאגה לאורך חיים מושלם.....

singlelove

New member
כן טים היא חייבת משהו

המטורללת מפרסמת תמונה של בחור מפוחד שאולי לא רוצה שיפרסמו את התמונה שלו כי הוא מתבייש שאי פעם הוא יצא איתה. אין לה אישור לפרסם את התמונה שלו. לכן שחר צודק כשהוא מבקש תמונה עדכנית שתוכיח שכפיר מאשר שתפורסם תמונה שלו. תסתכל על התמונה תראה את הפחד בעיניים שלו הוא אשכרה מת מפחד ותראה איזה מפחידה היא בעעעעעעעע בקיצור מספר מסקנות : 1 שחר צודק 2 רינת חולת נפש 3 נסראללה בן זונה ערבי מאניאק 4 בני הוא Mלך 5 שחר צודק 6 רינת חולת נפש 7 טים תעשה לי ילד

זה ממכר

New member
איך הגעת לכך שזה לא הוא?

דבר ראשון הוא אומר שזה הוא ואני אנחש שלא הגיע שום מסר למנהלות הפורום או להנהלת הבלוגים המבקשים להסיר את השירשור עקב התמונה ומה הקשר לתמונה עדכנית לכך שהוא מאשר שהתמונה תעלה? איך הגעת לזה לא מבין נעבור הלאה ש1 ו5 זה אותו דבר 2 ו6 גם אז אל תנסה לשחק אותה חכם ולהביא מספר מסקנות וטים תעשה לי ילד זה לא מסקנה אלא בקשה ואני מצטער אבל אני לא הומו

singlelove

New member
רינת אולי די לכתוב בכינויים אחרים ?

את חולת נפש חסרת חיים. אני מבינה שהשפעת הכדורים פגה. בתמונה יש לך מבט פסיכוטי של אדם פשוט פגוע נפשית. יפה שאת מפרסמת תמונות משנת תרת"ח. אבל הכיעור נשאר אותו כיעור. אויי בני בני, איך יכולת לצאת עם ייצור כזה מכוער ??? אתה שווה כל כך הרבה יותר ממנה, ואתה על רמה כל כך יותר טובה שאני פשוט לא מבינה. טוב שהתעוררת מהחלום השחור והעפת אותה לכל הרוחות. היא אדם חסר חיים ממציא המצאות וחי באשליות.

singlelove

New member
שחר !!!!!! ../images/Emo46.gif

אני יודעת שאתה זה שדרן צפון !!!!!!! התכוונתי שהחולת נפש משתמשת בכינוי של אפקט הפרפר וכותבת בשמו של כפיר המסכן. היא פרנואידית וסובלת ממחלת נפש קשה שגורם לה לכתוב בכינויים אחרים. אין כפיא ואין בני ואף אחד לא רוצה אותה !!! ולפי התמונה אפשר להבין למה !

מלחמות פיגועים ראשי ממשלה מתחלפים,

ואתם עדיין עם אותו הסיפור.
שהשם יעזור!

מה כבר אמרתי?../images/Emo4.gif

מה בסך הכל ביקשתי מרינת וכפיר....? שיראו תמונה עדכנית, נניח שישיצו אותם במרכז תמונה ומימין עיתון עם כותרת למשל מסוף השבוע האחרון או לכתוה על דף נייר את התאריך להחזיק אותו ביד במקרה אם והעדר עיתון סוף השבוע רינת כפיר אין שם דבר נגדכם הייתי אומר שאתם זוג הזוי מהסרטי פולחן האמרקיאים[נוסח אמריקן פאי אמא של סטיפלר והוה אהחרמן שלא מחרבן בבית ספר"תיאור של כפיר היפיוף]:} כדי שתוכלו לפוצץ את כולם כאן לשים סוף לכל הפרשה וכל אחד ילך לדרכו בימים האחרונים,ראיתי איך עם ישראל מתאחד... אפילו שלומי עשה טוב ליערית שהזמין אותה מהתופת הצפונית לא אמרתי שזה שלום\סולחה תמשיכו לשנאות אחד אתת השני אבל הפסקת אש פפשוט הפסקת אש אתם רק תרוויחו מזה שאתם לא רבים אין חסימות וענת תצא לחופש יותר מהר מהמקובל[אנחנו רוצים קצת שקט] אז לסיכום 1.תמונה עדכנית 2,אפסקת אש 3לענת יהיה שקט בראש 4.טים יש לי כבר ממך ילד, לא רוצה עוד:} שבוע טוב..... שחר.

למעלה