בני כמה אתם?

• פותח הנושא poiu6
  • פורסם בתאריך

poiu6

New member
בני כמה אתם?

סתם כדי לדעת עם מי יש לי עסק,ואם בני 12 נותנים לי עצות.

YHS

New member
לא ראיתי עדיין

שביקשת עצות מהפורום..... בכל מקרה - מי שמעוניין מכניס את גילו לכרטיס האישי. חלק מחברי הפורום בוחר שלא לחשוף את גילו. מעבר לכך, אין משמעות לגיל, אלא לניסיון בתחום והיכולות האישיות. יש פה גם בני למעלה משלושים שהניסיון שלהם מצומצם, כמו גם נוער עתיר ידע. אין לי ספק שאתה, כבן 107 ולאחר שתבקש עצה, תוכל לבחון או להעריך אם התשובה שניתנה לך טובה או לא, ללא קשר לגיל המשיב.

dodgeman

New member
נראה לך ..

נראה לך שבני 12 יתעסקו עם כלים שיכולים לקטול חיי אדם??? יש פה חברה בכל הגילאים שמתעסקים בהובי בצורה רצינית ביותר !! אז לפני שאתה שואל שאלות טיפשיות תשטוף את העיניים ותראה במה מדובר...

poiu6

New member
שאלתי

1.שאלתי הרבה שאלות בפורום זה,בשם משתמש אחר(שכחתי ת'סיסמה) 2.שטפתי ת'עיניים, וכן יש הרבה תשבות לא איכותיות. 3.יש הרבה ילדים בני 12 שעוסקים בטיסנים.

I t a y l

New member
לא יודע למה את אומר את זה דניאל

וקצת הגזמת בתגובה, אני לפחות התחלתי בגיל 12. יש בארץ מספר לא קטן של ילדים שההורים שלהם בתחביב והכניסו אותם וחלקם מתחת לגיל 10.

יניב123123

New member
אני בן 12 ואני מטיס טיסנים../images/Emo3.gif

אני בן 12 ואני מטיס טריינר (Sky trend Max).

גיא ח

New member
אני בן 22

אבל יש ילדים בני 12 שיכולים ללמד אותי ואותך להטיס אז בבקשה אל תזלזל...

3DCrazy

New member
אני בן 16...

חבר הנושא שהעלת כאן ממש לא לעניין ! ואפילו טפשי ומגוחך ! אני לא מרבה לכתוב בפורום הנ"ל אך... מה שכתבת כאן הרגיז אותי נורא ! ככה אתה בא ומזלזל בילדים בני 12... אני מתערב איתך ! וכמה שגילך גדול מאחי בן ה-13 . אחי (13) יודע ומבין ויכול ללמד אותך ! הרבה דברים בנושא ובכלל כל מה שקשור לתחום ! חבל שאתה מזלזל ככה.. הייתי שמח אפילו לפגוש אותך ולראות כמה הידע שלך גדול בתחביב בו אנו עוסקים ! . תאמין לי.. חבל שאתה מזלזל ככה.. עכשיו שאלה : אני בן 16.. אז אני כבר יודע כמה דברים על התחביב ? תאמין לי .. הייתי שמח לראות ולהכיר אותך ואת ה"ידע" המורחב שלך ...באמת שכתבת כאן דבר מטומטם ! תיהיה בריא , זה הכי חשוב... טמיר שמבין דבר פה ושם ! ! ! (תחשוב פעמיים פעם הבאה לפני שאתה כותב שטות כזו ) ! * * ואני מתערב איתך ! אחי מטיס טוב יותר ממך * *

poiu6

New member
לבן ה16 העצבני.

אתה ממש מחפש מריבה האאא?.אני לא כתבתי שאני מבין גדול,אז מה אתה מתפרץ עלי כאילו אמרתי שאח שלך הוא אפס או משהו,ויכול להיות שילד בן 12 מטיס מעולה ולרוב זה ככה אבל לרוב הבני 12 לא בונים ולא מרכיבים מנועים ורוב השאלות פה הם בנושא הזה.

dodgeman

New member
בכלל ספר לנו...

ספר לנו בן כמה אתה ? מה הידע שלך? רק שתדע שהגעת לפורום טיסנאות שכולל את כל השאלות מעולם הטיסנאות וגם מעבר לזה! אז אני מציע שתציץ מעבר למסכה, פורים נגמר, תהיה כמו כל אחד בפורום שבא לכאן , שואל שאלות, מקבל תשובות ומעביר אינפורמציה. ולא מסתתר מאחורי POIU6 בן ה-107 שיודע לתת עקיצה שמשכה כבר מספיק תשומת לב ממה שהיא שווה.

shahar16i

New member
עכשיו כן עצבנת גם אותי

אתה יוצא בקביעות מרשימות למדי, רק אם היית יודע על מה אתה מדבר ומבצע סקר מקיף, וכמובן מפסיק להכליל כבר. בן דודי הקטן, וכשאנ אומר קטן אני מתכוון 9! בונה כרגע טיסן מסוג בננה אם אינני טועה (אינני בקיא בטיסנים), ומרכיב לו גם מנוע מן הסתם. זה רק כרגע, יש גם עבר ובטוח שיהיה גם עתיד.

YHS

New member
אני חושב שזה המקום והזמן

לאחר כל ההקדמות, בהם אתה יכול לשאול את השאלה שרצית לשאול. אני מקווה שתיענה בחיוב ובתשובות טובות. אין לי ספק שגם אם חלק מהתשובות לא תשבענה את רצונך תוכל לברור מכולן את זו המתאימה לך, גם מבלי לבדוק בכרטיס האישי מה גילו של זה שענה. בהצלחה. אה, נזכרתי בסוף: יש למעלה "הודעת המנהל". אתה מוזמן ללחוץ על הקישור.

3DCrazy

New member
poiu6 כנס !

אז ככה.. מחפש מריבה אני לא... אני מתפרץ עליך.. כי כתבת שטות מיותרת ! והכללת כאן ילדים (בני 12 ) וזלזלת בהם ביכולתיהם ובידע שלהם ! אז ככה ! אחי בן 13 (כפי שהזכרתי ) ! בונה את רוב הטיסנים שיש לנו בבית ! הוא כבר בונה כמעט חצי שנה קיט של טיסן למנוע 120 ! (כן כן כולל הרכבת המנוע המסוכבת ) ! ורק עכשיו לפני פחות מחודש ! סיים להרכיב ל-ב-ד ללא טיפה של עזרה ! טיסן שלם ! כולל מנוע (סאיטו 82 ) כלל מערכות וכלל הכל ! אז ככה אני כמעט ולא קורא כאן. אבל אני מאמין מצד שני שבני ה 12 לא יענו לך על שאלות שקשורות למנועים.. ואם הם לא מבין בדבר.. אתה סביר להניח תבחין שיש כאן חוסר ידע ?(הרי אתה מבוגר! בעל ניסיון וידע ). בקיצור .. אין לי על מה להווכח איתך... חוץ מזה.. שכתכת כאן משהו לא לעניין בכלל ! מצרף סתם ליופי ... תמונה של אחי (13) והטיסן החדש ! שבנה לבד במו ידיו (כן כן כולל הרכבת המנוע ואפילו כיוונו.. היית מאמין.. בן 13 יודע לכוון מנוע..) רק תראה באילו אנשים אתה מזלזל .. בדור העתיד שלך ! יום טוב.. וחבל על הוויכוח.. באמת שחבל.. אני אמרתי את שלי... טמיר (נרגעתי עכשיו ) P:

dekelziv

New member
עזוב לא משנה

זאת לא ממש תגובה שהפניתי אליך, ראה את מבנה השירשור

למעלה