בני כמה אתם?

Elicoz17

New member
בני כמה אתם?

אוקיי מעריצי משמרת שלישית למינהם - בני כמה אתם? :) אנוכי בן 17 אוהב משמרת שלישית מאוד, במיוחד את השוטרים, מכיוון שאני רוצה להיות שוטר בעתיד הקרוב מאוד (שנתיים) ואני מתנדב במשא"ז. אז שאלתי הינה, בני כמה אתם?

BoSco

New member
נחמד מאוד....

גם אני בן 17 וגם אני במשא"ז.... אבל אצלנו אין כמעט ובכלל אירועים אז החלטתי גם להצטרף לכוחות הכיבוי וההצלה יעני FDNY איזה מרחב\מחוז אתה?

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

הרגת אותי מצחוק עכשיו
איך בדיוק החלטת להצטרף ל FDNY
או שאתה באמת חי בניו יורק

mgirl

New member
14 ו-3 חודשים

אני אוהבת את הפרמידיקים - שנה הבאה אני מתנדבת במד"א במסגרת מחויבות אישית.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אני בת 15 (עוד כמה חודשים 16) אוהבת את השוטרים, את הכבאים ואת הפרמדיקים, אין לנו מחויבות אישית, אבל אני בכל זאת אלך להתנדב באחד הדברים האלה, סביר להניח במד"א ~~ וכשאני אהיה גדולה, אני רוצה להיות רופאה

mgirl

New member
גמני, גמני!

רופאים זה טוב! |אייקון של סטטוסקופ| אבל אני לא בטוחה... או שאני יהיה רופאה בחדר-מיון (אני הולכת לביצפר לרפואה עם חברה שלי, בת-חן
), או שאני יעבוד במחשבים.

BoSco

New member
אוקי לא הבנת....

ללא שם התכוונתי יעני בכאילו בצחוק... אני לא חי בניו-יורק (הלוואי עלי) טוב נו למשטרה התנדבתי לכבאות התנדבתי נשאר רק מד"א נו טוב למד"א אני לא יילך כי פה יש קורס פעם בשנה והקורס הקרוב הוא שנה הבאה ואין לי כוח לחכות אז הלכתי לכבאות.....

Elicoz17

New member
שנה שעברה

במסגרת המחויבות האישית שלי, ניסיתי להצטרף למד"א באו 70 ילד בכמות, כל אחד עבר ראיון אישי עם הפארמדיקים\מתנדבים בתחנה מתוך ה-70 לקחו 10-15. הקורס עולה 100 ומשהו שקל, ועוד כמה הוצאות. כך שאני לא יודע אם זה היה כדאי, כי מתוך ה10-15 שנלקחו, ברחו יותר ממחצית מרוב מה שהם ראו, כך שזה נורא קשה.. בשבילי - אין כמו משטרה, אבל כל אחד והעסוק שלו - אני מקווה שיקבלו אותך, ותעזרי לאנשים. בהצלחה.

BoSco

New member
מד"א זה 180 שקל...

ואני זכר!!!! אני לא ילדה אני ילד! ולא אני לא יילך למד"א מספיק לי כבאות ומשטרה.... אני שייך למרחב שפלה.....

dawn 14

New member
../images/Emo8.gifאני, טוב אני

ב-14.2 אני יהיה בת 14 זה מספיק טוב??

orend123

New member
שלום לכולם

אני אורן בן 15וחצי. שרוף על משמרת שלישית מהעונה הראשונה ומתנדב שרוף במד"א אזור כרמל- תחנת חיפה. ראיתי שיש כאן הרבה שרוצים להצטרף למד"א, תנו לי את שמות האזורים שלכם ואני אודיע לכם מתי נפתחים קורסים, כעיקרון נפתח אחד חדש בחנוכה.

Elicoz17

New member
האם אתה שוקל

להצטרף למד"א בתור פאראמדיק בעתיד או שזו התנדבות בלבד? ושאלתי גם לכם שאר המתנדבים, האם אתם מוצאים את עצמכם בעתיד באותו מקום התנדבות שאתם אוהבים כעבודה בשכר? אני כן
, במסגרת שירותי הצבאי אצטרף לשח"מ.

orend123

New member
אכן כן

אני מקווה לעשות עתודה במקצוע רפואת חירום או קדם-צבאי פאראמדיקס, ההבדל הוא שבעתודה מקבלים תואר ראשון ותעודה, וקד"צ רק תעודה. נראה לי שפרס חנה שייכים לאזור שרון, תרימי טלפון לתחנה(לא 101, תפתחי ספר טלפונים בערך אמבולנסים) ותבקשי את האחראי מתנדבי נוער.

למעלה