בני כמה אתם?

itaikuskus

New member
היי היי

אל תתרץ את הטמטום שלך בזה שאני מדכא פה אנשים. אתה עונה כדי לענות, לאף אחד לא אכפת.

super skater

New member
........

אין לי מושג אם יש מישו שימשיך עם כל הפאנק אחרי גיל 20 או 25 ואני בן 16 לשאלה שלך...

BPOS

New member
עם עצם העובדה..

שרוב הילדים שהיו בקטע של פאנק מנגיד גיל 13 יצאו מהקטע לקראת גיל 18 בטענה שהם התבגרו וזה היה סתם תקופה של לעשות שטויות ולהנות מהחיים הצעירים, די למוהק, די למעיל שמנצנץ מברזל ודי מלבלוט יותר מכולם ברחוב כי זה "דורש בעיות". אולי עמוק בפנים עדיין יש את האידיאל, אבל הוא כמו שאמרתי נשאר עמוק בפנים ומתחילים לחשוב מה עושים עם החיים, כי יש אנשים שלא מסוגלים לעשות את שניהם במקביל. כמובן שיש גם את אלה שהחליטו להתגייס והתחילו לשמוע מזרחית ולהתלבש אלגנט. אז כן, לא כולם רוצים לישון בסקואט ולעשות מגביות רוב היום, ולרוב אין מוטיבציה להשקיע בשניהם. נורא עצוב.

itaikuskus

New member
לא יודע מה לגבי "ציוד נלווה של שיער וחולצות"

אני כן יודע שאם את בת 26 ועדיין אוהבת סקא, את בבלאגן.

Punk Parade

New member
סקא הולך יופי

בעבודה שלי מכירים את כל Less Than Jake בע"פ. אבל טוב לדעת שהולכים להופעות ומשתטים אחרי גיל 18.

ר י נ ג ו

New member
אף פעם לא מאוחר להתחיל, אני למשל...

הייתי אולי ב3- הופעות בימי התיכון שלי שהיו לפני יותר מ-10 שנים...ושמעתי כמה להקות וגם זה דעך בהמשך. בכל מקרה ממש לא נכנסתי חזק לפאנק עד גיל 25!!! ובגיל 25 ועד היום אני שומע והולך להופעות ונכנס לפוגו מה שלא עשיתי כשהייתי בן 16-17.יותר מכל אוכלת אותי המחשבה על כל ההופעות המעולות שהפסדתי ויכולתי להיות בהן ובראשן- דיר יאסין/ נכי נאצה/ מפגרת ועוד... :(

doh doh

New member
איתי... אני לא אתייחס להערה שרשמת לה...

יא בן זונה! P=

Dahmer77

New member
כן, אני למשל

ויש עוד כמה אנשים בגיל שלי שעדיין עושים משהו (נראה לי) למרות שאני לא באמת בארץ רוב הזמן

למעלה