בני כמה אתם?

Punk Parade

New member
בני כמה אתם?

יש כאן מישהו מעל 20? יש סיכוי שאחרי גיל 25 עוד תלכו להופעות ותתעסקו עם כל הציוד הנלווה של השיער והחולצות? נראה לי כאילו אחרי גיל 30 כל הכיוון הזה של המוזיקה הופכת לדיסטורשן ומתחילים להתאהב במשפחת בנאי...

AntifaJerusalem

New member
אני המצאתי אותך

אני שומע אהוד בנאי עוד מלפני שהיית בשא"ש. חצי פורום פה יכול להיות אבא שלך, אבל לא בגלל שהם זקנים, בגלל שהם נהיו מפותחים מינית בגיל קטן. אחרי גיל 25 אנחנו מתחילים ללבוש בגדים של סטייליסטים אבל אנחנו עושים קעקועים כי יש לנו פגישות ועידה בעירום ששם אנחנו נותנים קרדיט אחד לשני, לפעמים יש בזה גם מן המיניות. לפעמים למפגשים האלה אנחנו שמים איזה חולצה יפה ומעמידים שיער (ולא רק).

Punk Parade

New member
טוב, אשמח לשמוע תשובה ממישהו שאינו בתול

ולא מהומוסקסואלים. לא שיש לי בעיה איתם, פשוט לא על אורגיות של הומואים רציתי לשמוע.

AntifaJerusalem

New member
סליחה.

אני ממש מצטער. אבל אני רק קצת הומו ואני גם לא בתול. באמת. לא היית צריכה לספר פה לכולם. זה הוצאת דיבה. כן. יש ים אנשים בערך בגילך, גם מעל גם מתחת. יש המון שחזרו בתשובה.

BPOS

New member
טוב תראי

אני חושב שזה הגיון פשוט שיש אנשים כאלה, רובם בטח גם לא נמצאים בפורום הזה. זה שיש מלא ילדים שעושים את זה, זה נכון כי הם לא ממש צריכים לדאוג לאיך שאנשים מסתכלים עליהם כי יש להם מסגרת שהיא חובה וזה, הכי קל להראות פאנקיסט מתחת לגיל 18 כי אין דאגות אבל זה תלוי בקביעות של הבן אדם אם הוא נשאר עם זה או נבלע בחברה ונהפך להיות אחד מהאנשים שבנורמה כי הוא "התבגר". זה חרא. לפי דעתי האישית, כמובן.

Punk Parade

New member
זו גם דעתי

לא באתי להאשים בפוזה, רק לבדוק אם יש בפורום הזה אנשים בגיל שלי.

לא יודע באיזה גיל...

...את, יש לפחות כמה אנשים כמוני שבערבי הכיתה שלהם השמיעו את הפסקול של "פלאשדאנס" ו"פוטלוס" כי הם היו הסחורה החמה. אחר כך הבנות אהבו את פטריק סוויזי ואנחנו את סמנטה פוקס. סיימתי תיכון קצת לפני שהפסיקו לייצר בארץ תקליטי ויניל. הקיצר, כן, יש גם בארץ אנשים שאהבים את המוסיקה אחרי גיל 30 (ואני מכיר כמה שגם אחרי גיל 40).

nukke

New member
אצלנו חירעו על Nothing's Gonna Change My Love

For You של גלן מדיירוס באגף הסלואו במסיבות יום שישי במקלט ועד שפינקנו את עצמנו בפתרון איחסון מפסאודו-עץ מאיקאה, התקליטים נדחסו בשידה שדפנותיה קושטו במדבקות "אדם זה משהו".

fuck tapuz 666

New member
זין עליכם

להיות בכיתה ו' ב2003 זה הכי הארדקור "המורדים" לנצח בוניטה דה מאס =המנון גם סאבלימינאל ואבריל לאבין מצתלצלים לי עכשיו בזכרונות מבצפר "בן גוריון" המיתולוגי

ר י י ך

New member
אתה יודע מה?

אני דווקא חושב שאתה בסדר בוניטה דה מאס =המנון לא רע.

ר י י ך

New member
מה קורה איתך תדע לקבל מחמאה נודניק

גם ה"כשתהיה בן 666 תדבר", רוק און.

itaikuskus

New member
שתפסיק להיות טיפש

ואם אתה בוחר להמשיך, לא לעשות את זה כאן. זה כל מה שאני רוצה, אבל רצונות לחוד ומעשים לחוד, ואתה הרי לא הולך להקשיב לי, אבל בסדר, שתקתי עד עכשיו, זה היה סתם להראות לך חוות דעת של אחד. גם העניין של להחזיר לי ולנסות לצאת גבר בכל מחיר, לא הפעם, לא איתי. עכשיו תחזור להיות טיפש ולכתוב שטויות כמה שאתה רוצה, אוראל בטח ימות על זה, כל השאר כנראה שלא. אני לא אציק יותר, אם אני כזה קרציה.

fuck tapuz 666

New member
"אני לא אציק יותר, אם אני כזה קרציה"

ישששש!! נ"ב אני לא מנסה לצאת גבר או משהו כזה, פשוט עניתי לך זה הכל, ואם אנחנו כבר בעניין של למתוח זה על זה אני חושב שאתה סתם מדכא פה אנשים וזה חבל- טוב. חלאס עם הוויכוח הדפוק הזה

למעלה