בני ישן רחוק ממני

Bee2004

New member
בני ישן רחוק ממני

היי, אני אם (חד-הורית) לבן 3.5, ובעקבות הגירושין נאלצתי לעבור לגור עם הורי. בני ישן בחדר ליד הסבא וסבתא, ואני ישנה בחדר בקומה ב'. אימי (הסבתא) קמה לבני בלילות (לפעמים), ואליה הוא מגיע בבקרים למיטה. בקומה ב' אין עוד חדר, ולכן ההתפצלות. האם זה בריא כך, או שייסורי המצפון שלי מוצדקים ...? תודה מראש, בי

dana3111

New member
אם את מרגישה שהוא רחוק לך, לדעתי

תמצאי פיתרון שהוא יהיה קרוב, אם כי על פניו נשמע לי שיש לו מענה בלילה, ואם הוא מתנהג רגיל, והכל בסדר, זו לא בהכרח בעיה, אבל אני חושבת שאם את ורק את מרגישה שלא טוב לך עם זה תתקרבי אליו.

Kalla

New member
האמת, לא יודעת.

נגיד שזה לא בריא, יש לך מה לעשות בנידון? הילד כבר די גדול ואם היחסים עם הסבתא טובים וזה מקובל על שניהם - לדעתי זו לא בעיה (מעבר לכך שאני אישית לא הייתי מכניסה ילד בגיל כזה למיטה של מבוגר דרך קבע והילדים שלי בגיל כזה לא צריכים שיקומו אליהם בלילה אלא אם הם חולים, אבל זו אני, וזה רק מראה ש"לא בריא" זה עניין מאוד אינדיבידואלי). בקיצור, נראה לי שאת היחידה שזה באמת מפריע לה והשאלה היא אם את יכולה לחיות עם זה.

Shellylove

New member
תרגישי טוב יותר

אם הוא יישן איתך בחדר (לא בהכרח במיטה)? יש אפשרות כזאת? שאלת אותו איך הוא מרגיש עם זה?

maya100

New member
זה תלוי בשניכם

אינסטנקטיבית, הייתי חושבת שילדי זקוק לי יותר בתקופה כזאת והייתי עושה שמיניות באויר להיות דמות הסמכות שהוא ניגש אליה במצוקות או צרכים שונים (בלילה/בבוקר). באיזהשהוא מקום זה גם לא הוגן כלפי אמך, שצריכה להקריב את שנת הלילה שלה...היא כבר גידלה ילדים... מאידך, אם כולכם מרוצים מהסידור, אז אין כאן שום פגיעה בילד או ביחסים. צריך רק לקחת בחשבון שהוא עשוי להעדיף אותה בסיטואציות של מצוקה. מקווה שלא פגעתי בתשובתי. זה נשמע לי קשה וניסיתי מאוד לא לדרוך על יבלות אלא רק להציג את האלטרנטיבות.

למעלה