הושה וחרפה!!! העונש של בני יהודה!!!
אז למי שלא מעודכן עדיין, היום (יום רביעי), נערך דיון בבית הדין של התאחדות, לקביעת עונשה של בני יהודה, על התפרעות הגן חיות שלה!!!
לכתבה המלאה. אז ככה בקיצורו של דבר העונש הזעום המגוחך והקל שהיא קיבלה, הוא : 4 משחקי רדיוס, שניים עם קהל, ושניים בלי!!!! עכשיו, אחרי שכולם צעקתם על המסך (כמו שאני עשיתי), מה זה לכל הרוחות העונש המטומטם הזה!!!! רציתי להגיב על העונש, אני חושב שהעונש הזה מראה טוב מאוד את מצב הכדורגל בארץ, לא שאני מזלזל חס וחייה ברמת הכדורגל, אבל כאוהדים של קבוצה מהליגה הבכירה של הכדורגל , מתפרעים ככה ורוצים פשוט לקצוח אוהדים של הקבוצה היריבה, רק בגלל שהפסידו! וכשהם עושים את זה לא פעם אחת ולא פעמיי. עם זה העונש שהם מקבלים, אז הכדורגל בארץ לעולם לא ידיע לרמה אירופאית, כי באירופה היו סוגרים את המגרש של אותה הקבוצה ,בלי אפילו לדון על זה! ומה שהכי מרגיז אותי, זה שאם זאת הייתה קבוצה קטנה כמו למשל, רמת עמידר או משהו כזה , לא היו חושבים על זה ופשוט סוגרים את הקבוצה לאלתר!!!!! אז לכל המפגרים הפחדנים חארות וחסרי עמוד השדרה, שיושבים שם בהתאחדות, תתעוררו !!!!!!!! ותסתכלו מה אתם עושים לכדורגל שלנו, כשאתם מראים לקבוצת החיות האלה שזה בסדר לעשות את מה שהם עושים, להרביץ בלי סיבה ובלי רחמים לילדים קטנים לנשים וגברים, לזרוק סלעים על אנשים וילדים! ולהכות שוטרים ולנסות להרוג אותם, אם זה העונש שאתם נותנים להם, אז עדיף כבר שתתנו להם היתר לרצוח אנשים (כמו 007)!!!!1 יא חארותתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!! לכו תזדיינו!!!!!!!!!!!!!11 בהצלחה למכבי חיפה ביום נגד לברקוזן!!! (כן אני מאחל לחיפאים בהצחה, כי הם מייצגים את ישראל, חוץ מזה שאני שונא גרמנים1.!!!!!!!) ביי ביי שחף המורעל